Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ingen WiiWare-udgivelse til Super Meat Boy!

Skrevet af Lukas Skywalker - 25-12-2010 23:00

Først stod Super Meat Boy til at udkomme på WiiWare. Så forlød det at der skulle skæres en del væk og komprimeres en del, pga. begrænsninger. Nu forlyder det så endegyldigt fra Team Meat, holdet bag Super Meat Boy, at spillet ikke udkommer på WiiWare.

Dette betyder dog nødvendigvis ikke, at vi ikke får Super Meat Boy at se til Wii. Lige nu prøver Team Meat at se om de kan få spillet udgivet på disk, selvom de udgivere de har snakket med, siger at der ikke er penge i det. Edmund McMillen fra Team Meat sværger til Kotaku at de i hvert fald som det mindste vil lave et spil til en Nintendo-konsol - men hvilket spil eller hvilken platform, vides ikke.

Super Meat Boy er allerede er udkommet til både Xbox 360 og PC, hvor det har haft stor succes i de snart to måneder det har været tilgængeligt.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - koopi

Level: 7 (Korok)

26-12-2010 02:12

En skam at Nintendo Wii har pladsproblemer. Smiley
0
1ups givet

#2 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

28-12-2010 10:35

Det er en skam for wii-ejere da, det virkelig er det bedste spil udgivet i 2010 Smiley
0
1ups givet

#3 - Anch10

Level: 1 (Goomba)

28-12-2010 12:20

Synes snart det langt tid siden, man fra Nintendos side, ville tage problemstillingen op med pladsproblemer. Dog har man intet hørt til en eventuel løsning. Man burde vel bare tillade brugen af eksterne harddiske?
0
1ups givet

#4 - yasw

Level: 1 (Goomba)

28-12-2010 15:26

Man kan jo efterhånden få pænt store SD-kort, så den begrænsning er helt hen i vejret. Det betyder bare at de fleste WiiWare spil minder om billige iPhone spil.
0
1ups givet

#5 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

29-12-2010 02:33

Nintendo er først og fremmest et softwarefirma, ikke et servicefirma. Derfor har de ikke samme fokus på onlineydelser som eksempelvis Microsoft har.

Derudover er Nintendo ufatteligt bange for piracy, hvilket er en grund til, at vi ikke har set en ekstern harddisk til Wii.

Angående Super Meat Boy er det sikkert et okay spil, men i det store og det hele finder jeg spillet ret ligegyldigt. Spillet appellerer til en ret lille målgruppe, som nok har mulighed for at spille spillet et andet sted end på Wii.
0
1ups givet

#6 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

29-12-2010 22:36

Alexander Brock: "Angående Super Meat Boy er det sikkert et okay spil, men i det store og det hele finder jeg spillet ret ligegyldigt. Spillet appellerer til en ret lille målgruppe, som nok har mulighed for at spille spillet et andet sted end på Wii. "

Svar:
Først og fremmest, et okay spil.. nej et ekstremt velfungerende og gennemført 2D platformer, ja jeg vil vove, at påstå det bedste de sidste 10 år, IHVERTFALD. Styringen er fuldstændig perfekt. Jeg mener overhovedet ikke det er til en lille målgruppe, da det er et spil alle hurtigt kan samle op, og lære på meget få minutter, samtidig med, at man kan få en utrolig udfordring af spillet, der kan appellere til de mere hardcore gamere.
Og så er der en masse sjove parodiere på gamle NES titler som bla. Super mario bros. Metroid, Zelda osv.
Så jeg mener virkelig, at Wii-ejere ikke får lov, at nyde super meat boy Smiley

0
1ups givet

#7 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

29-12-2010 22:39

* at det er en skam Wii-ejere ikke får lov, at nyde meat boy..
0
1ups givet

#8 - Anch10

Level: 1 (Goomba)

30-12-2010 11:28

Man kan vel snart ikke begrunde manglende harddisk muligheder i piratkopiering. Sådan som jeg ser det er skaden vist snart allerede sket. Af Xbox, Playstation og Wii, er det helt klart Nintendo der har størst problemer med at komme kopiering af spil til livs.
0
1ups givet

#9 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

30-12-2010 12:16

Må stille mig enig med Mecha_tails: Super Meat Boy er et af de bedste spil i meget, meget lang tid. Både i indie-miljøet, men så sandelig også mere generelt.

Super Meat Boy er muligvis årets, hvis ikke årtiets, bedste platformer. Ja, nogle vil måske endda mene, at det er det bedste spil siden de klassiske Super Mario Bros.-titler.

Det er så sandelig ikke et niche-spil, selvom det på overfladen kunne virke sådan.

Selvom Team Meat har haft mange problemer med Nintendo, stiler de stadig efter at få udgivet deres spil til Wii. De håber, at det i fremtiden kan blive udgivet som et retail-spil, hvilket blot er med til at understrege, at de to gutter virkelig brænder for det, de laver. De kunne sagtens udgive Super Meat Boy til WiiWare, men dén version ville blive det rene lort, fordi så meget skulle skæres væk. De ønsker udviklerne ikke, men i stedet forsøger de at få kontakt til publishere, som vil være med til at give Wii-ejere den version, som de fortjener (Wii-versionen var den første, som blev annonceret for år tilbage).

Nu jeg husker det, så sad 2d Boy i samme problem på et tidspunkt og var meget tæt på at lancere World of Goo i Europa som retail-spil. Heldigvis formåede de at få det udgivet som en download-titel i sidste ende -- et rigtig godt spil endda.
0
1ups givet

#10 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

31-12-2010 00:47

Må man spørge, hvad der er godt ved spillet?

Jeg har kun hurtigt prøvet PC-versionen, så kan selvfølgelig ikke sige alt for meget. Mit problem med spillet er dog, at det virker til at være gjort svært bare for at være svært. Ved nogle hop er du simpelthen nødt til at prøve dig frem utallige gange, og det er langt fra sikket at du kan bruge, hvad du har lært fra tidligere.

Derudover er banerne meget korte. Det tager ikke mange sekunder at gennemføre en bane - hvis man vel og mærket mestrer banens hop.

Til sidst men ikke mindst lider spillet virkelig af det problem, at nogle udviklere bare ikke kan styre sig, hvad angår art style og design. Alt for meget art style, alt for meget wacky design og alt for meget indie flavor. Der vil selvfølgelig altid være en niche, der synes det er über cool, men jeg siger nej tak - og jeg er ikke den eneste. The best art style is no art style.
0
1ups givet

#11 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

31-12-2010 02:21

Ja, og det har jeg vidst forklaret..

Banedesignet er utrolig godt varieret, sværhedsgraden perfekt, og den måde det bliver sværere og sværere på nu længere du kommer, er lavet perfekt. Det vil sige sværhedsgraden stiger i en utrolig dejlig tilpas stigning, i takt med du kommer længere og længere...
Du har prøvet pc udgaven, og derfor vil jeg overhovedet ikke mene du kan udtale dig om Super Meat Boy, da der er en stor forskel...
Og det med man bliver nød til, at prøve utallige gange er ens egen skyld, da styringen er så god, at hvis du fejler et hop er det din egen skyld.

Designet er vidst en meget subjektiv holdning, og jeg ved der er rigtig mange der er vilde med den, så det med det en niche, passer vidst ikke heeelt.

Jeg føler virkelig du brokker dig, bare for, at brokke dig.
0
1ups givet

#12 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

31-12-2010 12:46

Alexander BROK Petersen, duuuuuuuuuh!
0
1ups givet

#13 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

31-12-2010 13:18

Alexander, det er vist dig, der er niche i holdningen omkring SMBs art style. De fleste af os synes den er über cool.... Smiley

SMB er jo netop genialt pga. udfordringen og de meget korte baner. Du skal ikke spille lange baner om, hvis du kvajer dig, og det går ekstremt hurtigt med at prøve igen. Desuden er der den fantastiske idé med, at du ser alle dine forsøg på én gang i en replay, når du får gennemført banen, og det ser især fedt ud, når du brugt rigtigt mange forsøg.

SMB er ren gameplay med superb controls. Nedtur, hvis man ikke kan finde glæde i det.
0
1ups givet

#14 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

31-12-2010 14:00

Jeg ved, at Super Meat Boy ikke er noget for mig, men derfor kan jeg godt se, at spillet er fantastisk...
0
1ups givet