N-cast #116: Nostalgisk P...

Jackie & Daria-opdatering...

Du kan nu fortryde forudb...

Big Brain Academy: Brain ...

Pikmin GO bliver til Pikm...

N-club Streams: Uge 49

Næste Nintendo 64-spil t...

Så er årets pakkeleg i ...

Lanceringstrailer for Dis...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Pokémon-tråd

Game Builder Garage

Fire Emblem Heroes

Dit seneste køb

DR søger Mario ekspert!

Filmtråden

Triangle Strategy

Monster Hunter Rise

Animal Crossing: New Hori...

Indie-spil anbefalinger

K: Shin Megami Tensei V

Tilbudstråden

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Injustice: Gods Among Us annonceret til Wii U

Skrevet af KJ85 - 31-05-2012 19:39

Dagene indtil E3 kan nu tælles på en enkelt hånd, og i disse dage inden den store konference har flere spiludgivere valgt at annoncere enkelte spil inden de helt store nyhedsdage – måske for ikke at drukne i mængden. Warner Bros. Interactive Entertainment er en af dem, og firmaet kan således i dag via en pressemeddelelse afsløre, at et fighting-spil med titlenInjustice: Gods Among Us, indeholdende karakterer fra DC Comics store univers, er under udvikling til blandt andet Wii U.

Spillet udvikles af NeatherRealm Studios, der blandt andet står bag det seneste Mortal Kombat, og vil blive udgivet til PS3 og Xbox 360 såvel som Wii U engang i år 2013. Pressemeddelelsen afslører ikke de vilde detaljer om spillet, men nævner blot, at man spiller kan vælge mellem sine favorit-skurke og -helte fra DC Comics mange tegneserier.


I forbindelse med pressemeddelelsen har man dog også via GameSpot offentliggjort følgende annonceringstrailer, der afslører flere af spillets karakterer, der altså inkluderer Batman, Superman, Lynet, Wonder Woman, Harley Quinn, Lex Luthor og Solomon Grundy.


Det ser imidlertid også ud til at GameSpot har fået en eksklusivaftale om, at kunne offentliggøre de første detaljer fra Injustice: Gods Among Us, og dem skal I selvfølgelig ikke snydes for her på N-club:

  • Kombattanternes respektive angreb er meget tro mod figurernes univers og spillet indeholder imponerende interaktive miljøer så som Bathulen og en kæmpemæssig by.

  • Figurerne er opdelt mindst to klasser; power-karakterer (bl.a. Wonder Woman) og gadget-karakterer (bl.a. Batman), hvilke kan interagere med omgivelserne på forskellige måder. Batman kan eksempelvis hamre sin modstanders hoved ned i en parkeret bil, mens Wonder Woman kan løfte bilen og svinge den mod sin modstander.

  • Alle karakterer har selvfølgelig et distinktivt repertoire af angreb; Batman har adgang til et arsenal af gadgets der inkluderer batarang’er og en grapple gun, Wonder Woman kan skifte mellem forskellige kampstile afhængigt af våbnene hun bruger, Solomon Grundy kan tage knive ud af sin ryg og anvende dem i kamp og Superman har sit varmesyn og besidder et imponerende supertræk, hvor modstandere uppercuttes ud i rummet, hvorefter han kan hamre dem tilbage til Jorden.

  • I kampmiljøerne kan man slå sin modstander ind i andre dele af banen. Et eksempel på dette er storby-banen, hvor modstanderen kan slås gennem skyskrabere til han/hun lander på dens tag, hvor man så kan slå modstanderen ned gennem 30 etager, hvor kampen kan fortsætte. Ligeledes er Bathulen bygget op af flere interaktive kampsteder; hovedetagen med Batmobilen, underetagen med Batbåden og en elevator mellem de to etager. Batmobilens raketter kan også affyres via et kontrolpanel i hulen.GameSpot har desuden haft lejlighed til at interviewe en af spillets udviklere, hvilket er mundet ud i følgende video:


Hvad synes I om annonceringen af dette fighting-spil til Wii U? Hvilke karakterer ønsker I at se offentliggjort på et senere tidspunkt? Og ikke mindst, kan i vende jer til tanken om, at Wii U formentlig kommer til at få en del multikonsolspil?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

31-05-2012 20:01

spændende. Glæder mig til at høre mere Smiley
0
1ups givet

#2 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

01-06-2012 01:10

Det kunne godt gå hen og blive interessant. Kan umiddelbart godt li' den grafiske stil og holdet de hvad de lover kan det bliver super fedt!
0
1ups givet

#3 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

01-06-2012 16:00

godt arbejde DC ser super nice ud elsker super helte film og spil Smiley
1
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

01-06-2012 17:38

Gad godt at have det skin til Batman i Arkham City.

Men ved ikke hvor godt det bliver med NeatherRealm... Nogen der kan bekræfte om deres seneste var godt?
0
1ups givet

#5 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

01-06-2012 18:13

Deres MK9 var fantastisk og det bedste siden 3eren Smiley
0
1ups givet

#6 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

02-06-2012 21:25

Pebling skrev:
Gad godt at have det skin til Batman i Arkham City.

Men ved ikke hvor godt det bliver med NeatherRealm... Nogen der kan bekræfte om deres seneste var godt?Nogenlunde spil, bedste storymode længe set i et fighting-spil, men samtidigt den værste netkode længe (som i de sidste tre NetherRealm-spil). Så tja, det var et helt OK spil, men komplet uspilleligt online, desværre.

0
1ups givet