Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Interview med Miyamoto

Skrevet af Zøvnig - 24-07-2005 12:46

I nyeste udgave af Electronics Gaming Monthly (EGM) bragte de et interview de havde lavet med selveste Miyamoto. De kom ind på lidt af hvert. Selvom der ikke er de store nyheder, byder den alligvel på nogle interessante ting.

EGM: Nogle folk siger at Nintendo har givet op teknologisk set og derfor fokuserer på det innovative i stedet for
SM: Jeg tror ikke Revolutions grafik på nogen måde vil halte bagefter den du finder på Xbox 360 og PlayStation 3. Selv hvis du tager et kig på det ny Zelda til GameCube, mener jeg ikke den er bagud i forhold til det konkurrenterne kalder for "næste generations grafik". Men vi mener der er vigtigere ting at tage sig til end at få maskinen til at kunne køre på HDTV (high-definition television). Vi forsøger ikke at lave "light grafik" vi forsøger at lave den bedst balancerede maskine, som appelerer til flest mennesker.

EGM: Hvorfor lave dvd-afspilleren i Revolution valgfri? Og hvordan vil den komme til at fungere? Er det en hardware man sætter på eller hvad?
SM: De fleste mennesker har i dag allerede en dvd-afspiller eller to i deres hjem. Vi vil ikke have at folk skal betale ekstra for en konsol bare for at den skal kunne afspille dvd'er. Og nej, det bliver ikke en ekstra hardware der sættes uden på maskinen. Den sættes ind i konsollen, og man vil ikke udefra kunne se en forskel.

EGM: Omkring spil: Vi ved at Smash Brothers kommer til Revolution. Men hvad med Nintendo DS?
SM: Vi overvejer det.

EGM: Vil vi nogensinde se mere til Stage Debut (En teknologisk demo der gjorde det muligt for spillere at få deres eget ansigt til at sidde på in-game karaktererne)?
SM: Ja, det er noget jeg gerne vil lavet noget med.

EGM: Omkring Revolution og download-funktionen: Vil ældre multiplayer-spil som f.eks Mario Party blive lavet om så man kan spille dem online på Revolution?
SM: Vi ved, vi med garanti vil gøre det muligt at downloade de gamle spil, og vi diskuterer internt om muligheden for at lave ældre spil som f.eks Mario Party, med muligheden for at spille online. Så hvis vores diskussioner går godt og det teknologisk kan lade sig gøre, er det en mulighed.

EGM: Du har sagt at Revolutions controller vil blive unik. Er du bekymret for om det kan skræmme udviklerne væk? Når nu f.eks Splinter Cell udkommer på næstegenerationskonsollerne, vil Revolutions controller være så anderledes at det vil være svært at oversætte spillets styring?
SM: Selvfølgelig er idéen med Revolution at den vil, sælge, sælge og sælge så den ender med at være standarden i spilindustrien *Miyamoto smiler*. Ikke desto mindre, i launch-perioden i hvert fald, har vi designet controlleren så den kan styre en hvilken som helst type spil. Når du tænker over det skal den jo også kunne spille alle spil fra Nintendos spil-katalog - så det behøver du slet ikke bekymre dig om.

I oversættelsen til dansk kan der ryge lidt pga. sproget, og der er lidt flere detaljer i det originale interview. Du kan evt. læse det her

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - J3pseN

Level: 8 (Pirahna Plant)

25-07-2005 17:31

godt oversat!

argh det ser da lovene ud!

0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

25-07-2005 23:50

Gaaaab! Jeg synes mere eller mindre at Miya-dude'n siger det samme hver gang...
0
1ups givet