Theatrhythm Final Bar Lin...

N-club Streams: Uge 5

Se et officielt klip fra ...

GoldenEye 007 kommer til ...

N-cast #160: Kan nyt Fire...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Figment 2: Creed Valley u...

SteamWorld Build annoncer...

Rubber Bandits ude nu - s...

N-cast #159: N-cast Speci...

Defekt controller

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Fire Emblem Engage

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Metroid Prime 4

Switch - spilrygter og sp...

Kirby's Return to Dreamla...

Annonceringer af annoncer...

Pokémon-tråd

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Investorer: Nintendo bør udnytte iPhone

Skrevet af Lukas Skywalker - 14-08-2011 22:38

Vil man have de populære Nintendo-spil, så skal man have en Nintendo-konsol, da de store spilserier med f.eks. Link og Mario i hovedrollerne, stort set kun udkommer til Nintendo-konsoller. Men i disse dage hvor især iPhone og andre smartphones bliver mere og mere populære, mener flere investorer at det ville være en god idé at droppe den tanke omkring eksklusivitet.

Ifølge Bloomberg, så mener flere investorer at Nintendo har mistet deres forbindelse med markedet, og at en løsning på dette ville være, at bringe f.eks. Super Mario og andre store spilserier til f.eks. iPhone. De mener at Satoru Iwatas idé om at Nintendo kun skal lave spil til deres egne platforme, er en "latterlig strategi".

Masamitsu Ohki, kapitalforvalter hos japanske Investment Management Co., sagde at "Nintendo should try to either buy its way into this platform [iPhone] or develop something totally new". Udtalelser kommer på baggrund af Nintendos laveste aktietal i seks år, hvilket mange mener skyldes Nintendo 3DS

"The flop of the 3DS debut prompted the company to slash prices 40 percent in Japan starting today, the first time the games developer has resorted to such a move within six months of a product's debut.

Iwata, who's said Nintendo will only make titles for its own products as long as he's in charge, should scrap that strategy to avoid further alienating investors who've driven the stock to six-year lows."

- Masamitsu Ohki, Investment Management Co.


Tror du at det ville være en god idé for Nintendo, at udgive spil til f.eks. iPhone?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - SimonAndersen

Level: 1 (Goomba)

14-08-2011 23:05

Ja, og nej.
0
1ups givet

#2 -  

Level: 1 (Goomba)

14-08-2011 23:59

for the love of everything worthy in this world. NEJ, IKKE SELG JERES SJÆL TIL APPEL, DEN VIL VÆRE ØDELAGT FOR EVIGT.
0
1ups givet

#3 - Esmun

Level: 8 (Pirahna Plant)

15-08-2011 00:04

Nej, det tror jeg virkelig ikke er en god idé. Det eneste tilfælde skulle være spil med nye mechanics som f.eks. et nye Canvas Curse.

Mario og Zelda kommer aldrig til at fungere på en enhed med touch som eneste input. Og det ville også være med til at devaluere værdien af de 2 franchises. Men jeg ser ikke noget i vejen for f.eks. Mario branding på iPhonen. Måske kunne Picross og Dr. Mario virke fremragende som et app.
0
1ups givet

#4 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

15-08-2011 00:23

Nintendo kan overhovedet ikke udnytte iphone på nogen måde, kun hvis de vil have at folk skal spille mario på et touchscreen, så når de er igang kunne de også sælge zelda til microsoft.... Smiley Nej nintendo please aldrig gøre det, jeg køber gerne 5 3ds bare i lader være......
0
1ups givet

#5 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

15-08-2011 11:21

Er nintendo ved at blive en sega 2? Eller måske atari situation? En blandning?
Bare det ikke ender som Commodore, de kommer aldrig med noget nyt, og hvis endelig så er det ikke godt nok, og resten af markedet bagud.
0
1ups givet

#6 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

15-08-2011 16:57

tro jeg ikke er godt men lad os nu se hvis det bliver til noget
0
1ups givet

#7 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

15-08-2011 18:27

Yep, lad os få nogle Nintendo-spil på andre platforme, end Nintendo!

Konsolmarkedet er for opdelt. Man lave en konsol, og så laver man nogle spil til dem. Lad os dog tænke en gang; hvad er det vi elsker mest, spillene eller konsollerne? Personligt kan jeg sige spillene, uden tvivl. Det er de store franchises som holder mig til Nintendo.

Fakta er, at Nintendo i sidste ende ikke er styret af Iwata. Det er udelukkende styret af aktionærerne. Iwata har gang på gang måtte undskylde overfor netop dém, at deres aktier falder, og han har måtte undskylde for 3DS. Måske hjælper prisnedsættelsen, men jeg tror ikke det får aktierne til at stige. Tværtimod.

Hvis I var aktieindehavere, ville I også ønske, at der blev rettet op på det. Smartphonemarkedet er et naturligt valg, hvis man kigger sig lidt omkring, og ellers bruger lidt kræfter på at tænke. Apple skovler penge ind på Smartphonemarkedet. Det er de i øvrigt ikke de eneste der gør, mange udviklere gør også.

Problemet er, at Nintendo bruger for lang tid på udvikling af spil. Smartphonemarkedet bliver derfor aldrig det rigtige for dem, medmindre de kan få ændret lidt på hele deres udviklingscyklus -- noget de i øvrigt trænger godt til. Et smartphone spil skal udvikles på kort tid, og til næsten ingen penge.

Kan I virkelig ikke se mulighederne?

Nintendogs
Pokédex (en bedre udgave end lol-3D udgaven til 3DS!)
Pikmin

... lur mig om ikke alene disse 3 franchises kunne indkorporeres på en smartphoneplatform, uden ret mange penge involveret. Og lur mig, om ikke Nintendo kunne tjene en del på det.
0
1ups givet

#8 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

15-08-2011 19:03

Det kunne måske virke, så længe de ikke begyndte at flytte alle deres serier og navne over på iPhone. Jeg aner intet om spil på iPhone, men Nintendo kunne da godt lave originale småspil, det ser jeg ikke noget i vejen i. Via denne metode kunne man måske lade udviklerne få frit løb for deres kreative ideer, der kunne sælges som små spil.
0
1ups givet

#9 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

16-08-2011 10:40

http://www.cheatcc.com/extra/whatif_nintendowereonlyapublisher.html
Artikel om hvis nintedo nu ville havde været en piblisher, meget relevant til emnet. Den kom faktisk lidt før at emnet om nintedo kunne lave smartphone spil, så de er faktisk i meget god tid.
0
1ups givet

#10 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

17-08-2011 08:38

Hvis det kan lade sig gøre, hvorfor ikke? Jeg siger god for der hvor det er en serie med et gameplay der kan lade sig gøre på iPhone.
0
1ups givet

#11 - Tupiaz

Level: 1 (Goomba)

22-08-2011 03:03

Man skal ikke undervurdere det brand Nintendo har, det er lig kvalitet og minder meget om det Disney HAVDE, men som de har totalt underspillet de sidste mange år. De har følt sig truet af serier fra CN og mere aktionpræget serier og har derfor skidt den ene lort ud efter den anden i hovedet på deres kunder. Det er vel kun deres film som holder nogenlunde standard med det som blev præsenteret tidligere.

Hvis Nintendo ikke bare holder lidt fast i deres gamle stil og værdier, så kan man meget hurtigt ende ud i at ryge helt ud af markedet.
0
1ups givet

#12 - PD

Level: 1 (Goomba)

22-08-2011 10:12

Serier som Rhythm Paradise ville være perfekte til iPhones/smartphones. Og små mini 2D Mario spil- officielle Mario spil, ville heller ikke være galt! Det kunne jo være en lille serie, kaldet iMario, i gammelt 8bit stil!

Jeg er ikke så meget for ideen at "støtte" iPhone, som spillemaskine, men det ville måske ikke være tossede... xD
0
1ups givet

#13 - yasw

Level: 1 (Goomba)

23-08-2011 09:45

Det kunne der sagtens komme noget godt ud af. Square har flere remakes af deres gamle Final Fantasy spil på iOS, og de bliver altså solgt for priser der er 70kr og opefter. Så Nintendo kunne sagtens gå med på det og lave kvalitetsspil, uden at behøve at konkurrere med 6krs spil.
0
1ups givet