N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Iwata med friskt mod igen (opdateret)

Skrevet af Matthias Aurelian - 02-10-2005 19:04

Industrianalytikeren Piper Jaffray spår for fremtiden, at Revolution kommer til at ligge langt bagefter PS3 og Xbox 360.
Xbox 360 vil holde den overordnede føring, med PS3 lige efter, og langt efter igen vil Revolution rent ud sagt skrabe bunden. Dette vil så på sigt få Nintendo til at gå godt tilbage i status verden over.
(Nedenstående er bare en opfølning på hvad Iwata sagde, og er stort set identisk med vores tidligere nyhed, men er med da det hænger sammen med ovenstående).

Efter denne negative fremtidsudsigt for Nintendo Revolution, talte Iwata til G4. Som vi fremførte tidligere her på N-club udtrykker Iwata, at Revolution vil blive så godt og mere værdsat verden over, at den vil overgå konkurrenterne. Han sagde (at Revolution vil): "be held and appreciated by so many people more than the people who love to play with the PlayStation 3 or Xbox 360."

Et plus for Nintendo er, at f.eks. Sony ikke har fastsat en pris endnu, da de er noget usikre på dette. Hvorimod Nintendo Revolution vil ligge på en så lav pris, at selv personer der ikke spiller spil normalt vil kunne og få lyst til at købe den. han sagde:(at Revolution vil )"be affordable for non-gamers as well."

Stadigvæk vil Revolution ikke være så kraftig som konkurrenterne, men mon ikke den lave pris og de muligheder Revolution får kan opveje dette ...

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

02-10-2005 20:11

Jeg tror i hvert fald ikke at jeg køber en NRE før jeg er sikker på at den ikke bliver sparket langt ud af markedet efter et halvt år...
0
1ups givet

#2 - Nenmoth

Level: 1 (Goomba)

02-10-2005 20:44

Det bliver den jo netop hvis du ikke køber den Smiley
0
1ups givet

#3 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

02-10-2005 22:44

af spår om xbox360 nok vil føre er da ikke nogen stor bedrift, det er normal logik, og det er ikke fordi den er bedre end de andre, nej det er fordi den kommer ud først og så vil sælgerne i butikkerne prøver af sælge den, vist ps3 eller nre var kommet først ville det samme været sket med dem.
0
1ups givet

#4 - PRaabjerg

Level: 1 (Goomba)

03-10-2005 19:11

Pris og nytænkning betyder mere end power efterhånden... Senest vist med Nintendo DS Smiley
Og det bliver endnu mere tilfældet med næstegenerationskonsollerne, tror jeg. Med den processorkraft konsollerne efterhånden er oppe på, vil forskellene virke mindre og mindre, specielt for folk der ikke har eller bruger HD-tv. Så hvis Nintendo faktisk kan tilbyde en betydeligt mindre pris end konkurrenterne, oven på den nye controller, mener jeg virkelig det vil se godt ud for dem.
En af deres målgrupper med konsollen, altså de folk der ikke spiller så meget, vil alligevel kigge mere på prisen end alt det andet Smiley
0
1ups givet