Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Iwata snakker om 3DS salgstal, Mii Plaza, mm.

Skrevet af Lukas Skywalker - 03-08-2011 21:49

Satoru Iwata har i et interview fortalt en række ting. Bl.a. bliver Mii Plaza opdateret, 3DS-salgstal vil, ifølge Satoru Iwata, snart ændre sig, og tredjepartsfirmaer er tilsyneladende glade for prisreduktionen.

Dette er blot nogle af de ting, som Satoru Iwata kommer ind på. Her bringer vi dog ikke selve interviewet, men et kort overblik.

Inden året er omme, vil Mii Plaza til Nintendo 3DS blive opdateret. Der er på nuværende tidspunkt adskillige titler under udvikling, der gør brug af dine Miis, og disse titler vil vi se både i år og næste år.

Den originale pris for Nintendo 3DS var et problem for mange tredjepartsfirmaer. De ville sige ting som f.eks. "Selv hvis folk er interesserede i dette spil, har de ikke råd til det" eller "Vi har smidt mange penge efter 3DS i håb om at den ville sælge som varmt brød, og nu er vi skuffede." Satoru Iwata fortæller at de nu i stedet siger ting som "Vi er meget lettede" eller "Det her vil helt klart sælge."

Iwata fortalte også, at selvom butikkerne nu ville tjene mindre pr. solgt konsol, så ville det voksende antal af solgte konsoller, veje op for det. Nintendo har lanceret et såkaldt "Price Protection" program, der skal sørge for at give penge tilbage til de forhandlere der har købt mange Nintendo 3DS'er til den originale pris.

De fleste hos Nintendo føler, at de missede en mulighed for at sænke prisen med Nintendo GameCube, og dette vil de ikke gå glip af med Nintendo 3DS'en. Succesen fra Wii og Nintendo DS har givet Nintendo en god bunke penge på kistebunden, således at de er i stand til at tage større risici, som med f.eks. denne prisreduktion, samt lanceringen af Wii U.

Mht. Nintendo 3DS' udbud af spil, fortæller Iwata at det er i høj grad målrettet mod unge del af hankønnet, og dette er primært fordi at Nintendo 3DS ikke blev lanceret op mod jul. Der er generelt ikke mange kvinder der har en Nintendo 3DS, men der er dog stadig en del der bruger 3DS'en, det er bare ikke deres egne. Ligesom spillene henvender sig til dem, så er det også gamle drenge og yngre mænd der primært køber Nintendo 3DS.

Nintendo arbejder stadig på at få spredt budskabet til de yngre spillere omkring 3D, da nogle stadig er i tvivl om hvad der er sikkert og hvad der ikke er. Dette vil der fokuseres på hele året.

Generelt om Nintendo 3DS' salgstal fortæller Satoru Iwata at konsollen endnu ikke har fået mulighed for at blive solgt som julegave til folk, og dette er grunden til at der ikke er så mange i den yngre befolkning der har en Nintendo 3DS. Prisen har også betydet meget, især for de familier med mere end ét barn. Iwata mener at den nuværende salgssituation, samt demografien for ejere af Nintendo 3DS, vil ændre sig drastisk i løbet af de næste fire måneder.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

04-08-2011 00:06

HEY CAPCOM!! Nu med det prisfald, var det så ikke en idé at starte Legends 3 op igen?
0
1ups givet

#2 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

04-08-2011 00:20

De fleste hos Nintendo føler, at de missede en mulighed for at sænke prisen med Nintendo GameCube, og dette vil de ikke gå glip af med Nintendo 3DS'en.


Dette viser desværre, at Nintendo stadig er i benægtelse. De tror stadig, at GameCube solgte dårligt, fordi den "udkom for sent" og fordi "de ikke satte prisen hurtigt nok ned". GameCube solgte dårligt på grund af GameCube-spillene, og Nintendo 3DS sælger dårligt, fordi den har mange GameCube-lignende spil.

Ud fra Lukas' oversættelse virker det til, at Iwata er i samme benægtelse, hvad angår Nintendo 3DS' problemer.

Men det er fedt for jer, der får gratis spil ud af prisnedsættelsen. Husk at kom med jeres anmeldelser af dem i forummet, når i får dem! Smiley

0
1ups givet

#3 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

04-08-2011 01:06

Solgte Gamecuben, Xbox og Dreamcast ikke primært dårligt, fordi Playstation 2'en stjal alt opmærksomheden?
0
1ups givet

#4 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

04-08-2011 12:51

Hvordan stjæler et produkt opmærksomheden, hvis det ikke er bedre end andre? Jeg kender i hvert fald ikke nogle, der bliver "fanget" af et produkt, hvis det ikke er godt. Gør du det?
0
1ups givet

#5 - yasw

Level: 1 (Goomba)

04-08-2011 13:15

Ja den stjal opmærksomheden fordi den var bedre. Havde de været lige gode, ville de forskellige konsoller i stedet have taget mere ligelige dele af markedet, alt efter deres målgruppe.
0
1ups givet

#6 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

04-08-2011 13:42

Jeg poster lige en artikel som svar på denne diskussion. Smiley
0
1ups givet

#7 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

04-08-2011 14:46

Isåfald kan Gamecube vel ikke sammenlignes med 3DS'en, da Gamecuben solgte dårligt fordi der var et produkt, som overtog dens plads, fordi det var lidt bedre.
Mens grunden til 3DS'ens lave salg ikke er at den får konkurrence fra PS2 eller PSVita. Men at produktet i sig selv er dårligt. Dårligere end det forrige produkt, DS'en, endda.

Hvad er iøvrigt forskellen mellem 'Gamecube'-spil og 'PS2'-spil?


Top 10 best-selling Gamecube games

Super Smash Bros. Melee (7.09 million)
Mario Kart: Double Dash (7 million)
Super Mario Sunshine (5.9 million)
The Legend of Zelda: The Wind Waker (4.6 million)
Luigi's Mansion (2.639 million)
Animal Crossing (2.321 million)
Mario Party 4 (2.003 million)
Metroid Prime (2 million)
Pokémon Colosseum (1.806 million)
Sonic Adventure 2: Battle (1.732 million)





Top 10 best-selling Playstation 2 games

Grand Theft Auto: San Andreas (17.33 million approximately)
Gran Turismo 3: A-Spec (14.89 million approximately)
Gran Turismo 4 (10.76 million approximately)
Grand Theft Auto: Vice City (9.21 million approximately)
Grand Theft Auto III (7.509 million approximately)
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (7 million)
Final Fantasy X (6.6 million)
Final Fantasy XII (5.2 million approximately)
Kingdom Hearts (4.68 million approximately)
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King (4.44 million approximately)



Er Grand Theft Auto ikke den eneste titel, der virkeligt skilder sig ud?
(17 millioner er da iøvrigt ikke så meget for en system-seller til en konsol, der har solgt 150 millioner eksemplarer?)

0
1ups givet

#8 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

04-08-2011 15:14

Da Nintendo gik væk fra at lave arkadespil og Sony aldrig har haft en baggrund inden for arkadehallerne, kæmpede både Nintendo og Sony i den femte spilgeneration med PC-markedet.

Hvorfor vandt Sony? Fordi de leverede det bedste bud på 'en PC i en konsol-skal'. Den havde flere spil. Den havde bedre spil. Den havde billigere spil. Jeg smider en artikel op om emnet i aften, som forhåbentligt svarer på nogle af spørgsmålene. Smiley
0
1ups givet

#9 - yasw

Level: 1 (Goomba)

04-08-2011 15:56

Jeg vil nu heller ikke undervurdere betydningen af at PS2en i sin tid var en glimrende måde at få en DVD afspiller på. Ligesom PS3 har været det med Bluray. Da de kom frem kostede dedikerede DVD og Blu-ray enheder ikke meget mindre end en PlayStation, så mange har selvfølgelig set det som en smart måde at få nye teknologier på samme tid.

3DSen i dag konkurrer nok mest af alt med smartphones, og generelt ser det altså rimelig hårdt ud for det håndholdte spilmarked uden for smartphones.
0
1ups givet

#10 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

04-08-2011 14:37

Af Gamecube, Xbox, playstation2 og Dreamcast mener jeg klart, at dreamcast slog dem alle med længder. Også spilmæssigt. Playstation 2 var bare så ultra hyped på det tidspunkt. Så jo, jeg giver Togbis ret. Kan godt huske alt virvaret. Ps2'eren var jo hurtigere end en jetjager!
0
1ups givet