Microsoft køber Activisi...

Pandemic ude nu – lance...

Næste Nintendo 64-spil t...

Kingdom Hearts-serien lan...

Pokémon Shining Pearl (...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Shadow Man Remastered få...

Dying Light 2: Stay Human...

Historie-trailer for Rune...

Endnu en trailer udsendt ...

Film med videospilsrefere...

Pokémon Legends: Arceus

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Mario Kart Tour

Pokémon-tråd

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Iwata snakker om Wii Music

Skrevet af Thomas Christensen - 06-02-2009 20:05

De dårlige Wii Music salgstal har nået toppen i Nintendo, og Satoru Iwata talte derfor om denne titel til en pressekonference i sidste uge, der ellers handlede om Nintendos finansielle situation.

Følgende er løst oversat, det originale citat kan ses [link=http://kotaku.com/5146918/iwata-wii-music-didnt-reach-potential]her[/link].

"Jeg er enig i, at Wii Music som det ser ud nu, ikke har opnået det fulde potentiale. På den anden side føler jeg, at Wii Music er et stykke software, der fremkalder to vidt forskellige reaktioner fra køberne. Der er de mennesker der virkelig nyder det, og dem der overhovedet ikke nyder det."

- Satoru Iwata, Nintendo


Iwata gik senere i gang med at sammenligne salget af Wii Music med Brain Training til DS, der i Japan heller ikke solgte specielt godt inden Brain Age 2 kom. Derfor vil han ikke afvise at en efterfølger til Wii Music er på vej, på trods af salgstallene.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - martin31

Level: 9 (Bob-omb)

05-02-2009 17:01

Har ikke prøvet det, men det er jo nok fordi at folk sammenligner det for meget med Guitar Hero og Rock Band at det ikke sælger. Som jeg har forstået det er det et stykke sjovt software til at spille musik og hygge sig med og ikke et decideret spil. Det ville være det samme som hvis folk foirventede at lære at spille guitar ved at spille guitar hero, så ville det jo aldrig have solgt så godt som det har gjort.
0
1ups givet

#2 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

05-02-2009 18:23

Jeg har det WiiMusic og købte det ene og alene af den grund at jeg kunne dirigere 1 Legend of Zelda melodi xD

for at sige det som det er så er spillet ekstremt kedeligt og der er ingen indhold i det overhovedet. Hvis man har WiiBoard kan man dog spille trommer, det kunne være bedre lavet, men det er faktisk ok.

resten af spillet er random tryk på WiiMoten og det er rent ud sagt for kedeligt til overhovedet at kunne defineres som et spil.

har dog nydt at dirigere LoZ sangen men bruger ikke spillet mere.

håber virkelig ikke at Nintendo vælger at udsende en 2'er. Det vil klart være en stor fejl fra deres side, men vi har desværre set det et par gange før fra dem.
0
1ups givet

#3 - Anders Hansen

Level: 1 (Goomba)

05-02-2009 18:40

Nooo! Mit hårde arbejde er spildt! Jeg syntes jeg har kæmpet hårdt med at afholde folk fra at købe spillet, men nu er der en 2er på vej X( Nintendo lav et New Super Mario 2, eller et F-Zero spil. Alt andet end flere casual spil, stop nu please, jeg tror ikke I kan holde til det i længden! D:
0
1ups givet

#4 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

05-02-2009 18:40

Wii Music har aldrig haft min interesse. Det eneste skulle være at dirigere, hvilket da også må være det, som minder mest om det virkelige. Og så trommerne måske. Men resten er bare at mime, og jeg behøver altså ikke at bruge et par hundrede kroner på Wii Music for at spille luftguitar.

Spar mig for en 2'er.
0
1ups givet

#5 - Mads Daugaard

Level: 1 (Goomba)

08-02-2009 15:54

Kedelige mennesker...

Synes spillet er mega grineren, skal dog siges man nok ikke kan spille så meget single player, men et par øl med vennerne eller en flaske vin med kæresten og så spille noget musik, det er altså god sjov
0
1ups givet

#6 - Colin

Level: 1 (Goomba)

09-02-2009 20:19

Wii music var ärligt talat en dålig idé redan från början...
0
1ups givet

#7 - E

Level: 4 (Stalkid)

09-02-2009 21:24

Wii music er virkelig en gang bras. Det eneste der var en smule sjovt ved det var "drum mode" og efter 10 minutter går man alligevel død i detSmiley
0
1ups givet