N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Lanceringstrailer udsendt for Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Skrevet af KJ85 - 12-02-2021 11:27

Så kom dagen, hvor alle platformspil med Mario udgivet på Wii U også er tilgængelige på den langt mere succesfulde efterfølger, Switch – ja, altså hvis vi ser bort fra, at Super Mario Maker kom som 2’er i stedet. Fire år skulle der gå, men med udgivelsen af Super Mario 3D World + Bowser’s Fury i dag er det altså en realitet, og i anledningen har Nintendo udsendt nedenstående trailer.


Bergsala skriver ved denne lejlighed følgende i den danske pressemeddelelse:

12. februar 2021 – Fra i dag kan du tage med Mario, Luigi, Peach og Toad på eventyr for at redde Sprixie Kingdom i Super Mario 3D World + Bowser's Fury! Sprixie Princess og hendes følge skal reddes i denne opdaterede version af Super Mario 3D World, og i Bowser's Fury får du dig en overraskende allieret i Bowser Jr.

I Super Mario 3D World-delen af spillet kan du tage på eventyr gennem et virvar af farverige baner sammen med venner og familie, uanset hvor de måtte befinde sig, nu med både online og lokal co-op multiplayer for op til fire spillere. I kan indtage rollerne som Mario, Luigi, Peach og Toad. Hver figur spiller forskelligt, så man kan vælge den, der bedst matcher sin stil.

Gør brug af power-ups som Super Bell og Double Cherry i jagten på Bowser og hans håndlangere. Stamps er tilbage og får takket være Snapshot Mode en helt ny anvendelse i Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Forbered dit bedste skud, dekorér baggrunden med de Stamps, du har samlet i Super Mario 3D World, og sig ”Cheese”!

To nye amiibo-figurer, Cat Mario og Cat Peach, lanceres som dobbeltpakke samtidig med spillet. Cat Mario amiibo giver spillerne mulighed for at omdanne sig til en uovervindelig, hvid katteform, men Cat Peach amiibo får nyttige power-up-genstande til at dukke op hist og pist.

I Bowser’s Fury skal du samarbejde med Bowser Jr. for at få skubbet far Bowser af krigsstien. I rollen som Mario skal du løbe, springe og hoppe over en række øer for at samle de mystiske Cat Shines og kæmpe mod den kolossale, rasende Fury Bowser, når han dukker op over vandoverfladen.

Giv en Joy-Con til en ven og spil sammen i co-op, hvor en af jer styrer Bowser Jr. og hjælper Mario med at finde Cat Shines.


Husk så også, at du kan læse vores anmeldelse af spillet lige her.

Har du købt spillet i dag, eller kommer du til at gøre det inden længe?

1
1ups givet

Kommentarer: