Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

MMOexp - Madden 25 Relea...

MMOexp - EA FC 24 TOTS Wa...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

LEGO Rock Band video

Skrevet af Lukas Skywalker - 18-08-2009 17:11

Da rygterne om LEGO Rock Band startede, var der mange der slet ikke troede på det. Det er dog en realitet, og spillet udkommer bl.a. til Wii.

I LEGO Rock Band kan du selv sammensætte mere eller mindre alt, det vil sige både instrumenterne, dine bandmedlemmer og alt muligt andet – dog desværre ikke de ægte instrumenter.

Nu er en gameplay video til LEGO Rock Band så kommet, og den kan du tjekke ud på Official Nintendo Magazines hjemmeside, lige her.

En udgivelsesdato for LEGO Rock Band er endnu ikke blevet offentliggjort.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonas

Level: 15 (Geega)

18-08-2009 18:29

Håber de laver en eller anden vildt fedt LEGO-controller =D
0
1ups givet

#2 - Akxes

Level: 1 (Goomba)

18-08-2009 19:13

Og hvorfor ville man købe det spil isteder for Rock Band 2, f.eks.?
0
1ups givet

#3 - Jainay

Level: 2 (Keese)

18-08-2009 19:29

Du skal heller ikke købe det i stedet for, du skal købe det ved siden af Smiley

Jeg glæder mig herre meget til det her spil, mest de nye features, ikke så meget sangene.
0
1ups givet

#4 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

18-08-2009 21:05

Jeg glæder mig ligesom Jainay ret så meget til spillet, grundet alle de nye features; mulighed for at ændre på alle legofigurene i spillet, inklusive bandmedlemmer og roadies, lave din egen "Rock Den" (oh yeah!) og derudover er alle sangene bundet til en lille mission, ligesom i Elite Beat Agents. For eksempel skal bandet i traileren jo rive et hus ned, som er så stærkt, at kun rock kan vælte det, Smiley.

Jeg vil nu heller ikke mene, at du skal købe det i stedet for Rock Band 2 - ud fra det jeg har snakket med dig, så vil Rock Band 2 være langt bedre for dig, ud fra sangvalget og featuresne - jeg tror ikke ligefrem at du er til det ret så barnlige LEGO? =D
0
1ups givet

#5 - Akxes

Level: 1 (Goomba)

18-08-2009 21:53

Nah, lego siger mig ikke så meget. Men forstå mig ret, jeg er ikke ude på at skabe negativ stemning, men hvem i verden ville gide at købe begge spil? For mig virker det som ligegyldige penge, idet de "features" I snakker om ikke virker særlig relavante til spilgenren overhovedet. Det ændre ikke på spillet, når du endelig spiller det - du skal spille en sang på det givne instrument rigtigt.
0
1ups givet

#6 - Akxes

Level: 1 (Goomba)

18-08-2009 21:56

Så kan det vel være ligemeget om du kan smadre en bygning med din musik, for gameplayet er vel stadig det samme?

Måske kan jeg forstå princippet, at det skal være til de lidt mindre, så de kan relatere lidt mere til spillet igennem LEGO - men stadig, der findes allerede mindst 3 andre Guitar Hero/Rock Band alike til mindreårige, så jeg forstår ikke princippet. I mine øjne er det bare endnu et forsøg fra LEGOs side på at tjene lette penge. Men endelig, argumenter mig imod, det er det jeg er her for - for se andre sider af samme sag. Smiley
0
1ups givet

#7 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

18-08-2009 22:00

Well, The Final Countdown af Europe er med i spillet. At de har den sang med, siger lidt om setlisten kvalitetsmæssigt - jeg har i hvert fald forventninger til den, Smiley. Jeg har allerede Rock Band 2, som jeg har haft siden September sidste år da det udkom til Xbox 360'eren i USA, og jeg ser ikke nogen grund til at jeg ikke skulle købe det her også, da jeg finder de specielle features interresante, Smiley

Det er lidt ligesom Super Mario 64 og Super Mario Galaxy - de handler begge to om samme ting, men damn, man kan sgu stadigvæk spille dem begge to (ganske vidst er forskellene ikke så store i Rock Band 2 og LEGO Rock Band, men jeg går ud fra at du får fat i hvad jeg mener, Smiley)
0
1ups givet

#8 - Akxes

Level: 1 (Goomba)

18-08-2009 22:05

Faktisk, egentlig ikke. Der er mange nye features i 64 og Galaxy, så synes det er en lidt dårlig sammenligning, men det er måske bare mig. Mener bare, at hey, Rock Band lægger allerede nye sange ud hele tiden, som man kan købe for penge. Hvorfor så købe nye spil, som næsten er det samme, hvor der måske er 5 sange, som man gerne vil have muligheden for at spille, men resten er noget uinteressant noget? Så hellere bruge deres anden feature til Rock Band 2.
De ekstra features I snakker om til LEGO udgaven virker overfladiske og egentlig ikke features, idet de ikke gør så meget forskel på gameplayet på nogen måder - sådan som jeg har forstået det, i hvertfald. Derfor kan jeg ikke se sammenligningen.
0
1ups givet

#9 - Jainay

Level: 2 (Keese)

18-08-2009 22:15

De lavede Lego Rock band for at nå et nyt publikum, setlisten er rettet mod det yngre purblikum som måske ikke helt kan "tåle" Metallica's Battery eller Judas Priest's Painkiller, som er i Rock Band 2. Så det her spil er lavet for at nå børnene, og deres forældre, og så selvfølgelig med LEGO look, for hvilket barn elsker ikke LEGO? Så det skal ikke være bare en pengepresser, det er et spil som de yngre kan være med på, med musikken de kender.
0
1ups givet

#10 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

18-08-2009 22:15

Jeg er også enig i et Super Mario 64 og Galaxy ikke var en perfekt sammenligning, men jeg kunne ikke komme med andre forslag, til et par spil jeg kunne nævne, Smiley.

Men præcist, der bliver sendt DLC ud til Rock Band hver tirsdag (i hvert fald hvis man spiller på 360'en, tror nok at det er om torsdagen, hvis man har Wii-versionen), hvor der bliver sendt mindst 3 sange ud, og det har der gjort hver evigt eneste uge, siden udgivelsen af det første spil i serien. Jeg har også selv 281 sange til Rock Band 2, hvoraf 144 af dem er downloadede.

Selvfølgeligt, hvis man ikke finder mere end 5 sange fra LEGO Rock Band interessante, så er der ikke nogen grund til at købe det, medmindre at man virkeligt brænder for de nye features. Indtil videre ser det dog ikke blevet afkræftet at der følger en Export Code med til LEGO Rock Band, der tillader dig at ligge sangene ned på din harddisk (endnu en feature som Wii'en ikke har, Smiley), hvorefter at du ville kunne spille dem i Rock Band 2, hvilket jo gør at man sådan set ville kunne undgå LEGO-figurerne helt, hvis der er det man vil, Smiley. Jeg regner dog bestemt med at jeg finder mere end 5 af sangene fra spillet interessante, og at jeg kan få fat på spillet forholdsvis billigt, og i så fald, så kan jeg sgu ikke lade være med at købe det, Smiley.

Men selvfølgeligt, det er en smagssag. Hvis du skal vælge, så er Rock Band 2 jo klart det bedste, men jeg regner med at LEGO Rock Band bliver et udemærket supplement, ligesom The Beatles: Rock Band, i hvert fald for mig, Smiley
0
1ups givet

#11 - Akxes

Level: 1 (Goomba)

18-08-2009 22:21

Thy're just killing the genre in my opinion... Det er blevet alt for meget et "tjen hurtige penge"-franchise end det er et "gør forbrugerne glade!" princip.
jeg kan dog godt lide, at de opdatere og sender nye sange ud hver uge - det er Guitar Hero lidt bagud med, i hvertfald da jeg spillede det sidst.
0
1ups givet

#12 - Jainay

Level: 2 (Keese)

18-08-2009 22:22

Læste du min kommentar?
0
1ups givet

#13 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

18-08-2009 22:33

Jeg må da sige, at Rock Band gør mere end Guitar Hero for at behage deres kunder; de udgiver DLC'et i discform, så folk uden internet rent faktisk også kan nyde det til samme pris, som det koster at købe dem over nettet, og derudover kan alle sange (med undtagen af 3 fra Rock Band 1) eksporteres til Rock Band 2, så man kan samle hele sin musiksamling (Ja, det er vidstnok kun en 360 feature... Men det er sgu lækkert alligevel!), og hvis man også kan gøre det med LEGO Rock Band, så er det jo stadigvæk en udvidelse af selve Rock Band spillet, hvilket jeg synes er super lækkert.

Hvis vi derimod kigger over på Guitar Hero, så bruger de stadigvæk coversange, noget som vi ikke har set siden April '08 i Rock Band, og indtil nu har det ikke været muligt at afspille sange fra diverse Guitar Hero spil, i det primære Guitar Hero spil (Guitar Hero 3, World Tour og nu Guitar Hero 5) - det er dog nu blevet tilføjet, så sangene fra Smash Hits og Van Halen kan bruges i Guitar Hero 5.

Indtil videre har alle Rock Band spillene kun formået at have gode features - jeg ser det i hvert fald stadigvæk som et "gør forbrugerne glade!"-franchise, Smiley.
0
1ups givet