Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

LEGO Super Luigi-figur afsløret - kommer med nye samlesæt den 1. august

Skrevet af JOEP - 20-04-2021 13:20

For nyligt kunne en firmware-opdatering til LEGO Super Mario afsløre, at der måske var planer om en LEGO Super Luigi-variant af figuren, og kort efter kom der så et læk fra Amazon China. Nu har LEGO og Nintendo så lagt kortene på bordet og afsløret figuren. Figuren udgives den 1. august, og du kan se en trailer for det nye indhold lige her:



Som sådan er der ingen forskel på Mario og Luigi, når du bruger dem på banerne, men med Luigi udgives også flere nye samlesæt, som du kan benytte, og så har han nogle nye interaktioner med f.eks. Yoshi. Du kan læse den fulde beskrivelse af disse sæt i første kommentar nedenfor.

LEGO skriver selv nedenstående om LEGO Super Luigi:

Introducer børn til det interaktive LEGO® Super Mario™ univers med sættet Eventyr med Luigi – startbane (71387). Det er en fantastisk gave til trendsættende børn og indeholder en figur af LEGO® Luigi™, der reagerer hurtigt og tydeligt via en LCD-skærm og højttaler. Spillerne optjener digitale mønter ved at hjælpe LEGO Luigi med at gennemføre drejevippe- og flyveudfordringer, mødes med Pink Yoshi og besejre Boom Boom og en knogle-goomba. De nougatbrune klodser i dette tårnmiljø udløser også forskellige reaktioner fra LEGO Luigi, og med ?-blokken kan spillerne få ekstra belønninger.

Kreativt sjov
Den gratis LEGO Super Mario app indeholder byggevejledninger, inspiration til nye måder at ombygge baner på og meget mere.

Uendelige muligheder
LEGO Super Mario legesæt er perfekte til samlingen og giver en ny måde at lege med ikoniske Super Mario-figurer i den virkelige verden på. Startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan kombineres på utallige måder, så fans kan bygge deres egne baner.

  • Introducer Super Mario™-fans for LEGO® Super Mario™ universet i den virkelige verden med sættet Eventyr med Luigi – startbane (71387), der indeholder en figur af LEGO® Luigi™ til interaktiv leg.

  • LEGO® Luigi™ har en farvesensor, en LCD-skærm, der kan vise mange forskellige øjeblikkelige reaktioner på bevægelse, og en højttaler, der afspiller ikoniske lyde og musik fra videospillet.

  • Bevæg LEGO® Luigi™ fra startrøret til målpælen, optjen digitale mønter i drejevippe- og flyveudfordringer, og interager med ?-blokken og figurerne af Pink Yoshi, Boom Boom og knogle-goomba.

  • De nougatbrune klodser, som kendetegner tårnmiljøet, udløser forskellige reaktioner hos LEGO® Luigi™.

  • Dette modulopbyggede LEGO® byggesæt med 280 elementer vil være en sjov jule- eller fødselsdagsgave til kreative børn fra 6 år. Det kan ombygges og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sæt på mange måder.

  • LEGO® Luigi™ figuren bruger 2 x AAA-batterier (medfølger ikke) og giver en yderst interaktiv spiloplevelse, hvor spillerne får øjeblikkelig feedback og belønninger for kreativitet.

  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app rummer byggevejledninger og kreative tips og er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.

  • LEGO® Super Mario™ legesæt egner sig til at samle på og bringer ikoniske Super Mario-figurer ind i den virkelige verden, hvor fans får ubegrænsede muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe deres egne unikke baner.

  • LEGO® klodser lever op til krævende branchestandarder, hvilket garanterer, at de er kompatible og nemme at sætte perfekt sammen – sådan har det været siden 1958.

  • LEGO® komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.


Har du erfaringer med LEGO Super Mario-sættene?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

20-04-2021 14:15

Sættet kan forudbestilles hos LEGO selv her.
0
1ups givet