N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Let’s Sing 2019 annonceret til Switch og Wii

Skrevet af KJ85 - 30-08-2018 17:41

Wii lever tilsyneladende stadig. Tidligere på sommeren annoncerede Ubisoft det næste Just Dance til konsollen og Ravenscourt og Voxler har i dag offentliggjort, at Let’s Sing 2019 også finder vej til den aldrende konsol. Det lander dog også på Switch, så der er noget for folk med gamle såvel som nye konsoller.



Det nye karaokespil indeholder blandt andet; ”Rita Ora – Anywhere”, ”Shawn Mendes – There’s Nothing Holding Me Back”, ”DNCE – Cake by the Ocean”, “ABBA – Mamma Mia”, “Martin Garrix & Dua Lipa – Scared to be Lonely”, “Lorde – Green Light” og “No Doubt – Don’t Speak”, men ekstra numre kan også tilkøbes som DLC.



På Switch vil man denne gang kunne anvende sin mobil som mikrofon med applikationen ”Let’s Sing Microphone App”, der er tilgængelige på systemer med Android 4.0 og op eller iOS 7 og opefter. Spiller man på TV’et, så kan en USB-mikrofon tilsluttet docken naturligvis også benyttes, og i håndholdt tilstand understøttes mikrofoner i headsets med den rette opsætning.



Let’s Play 2019 indeholder udfordrende og forskellige game modes, og en af dem er den nye ”Create your own Mix Tape”. Der vil være belønnende gameplay-elementer at komme efter, så man kan blandt andet samle avatars og kravle op af online leaderboards (på Switch).



Wii-versionen understøtter blot lokal multiplayer for to spillere, men på Switch kan man være fire. Spillet sættes til salg i versioner med spillet alene og med 1-2 tilhørende mikrofoner.



Let’s Sing 2019 lander i butikkerne op mod jul. Er du til karaokespil som dette, og kunne du finde på at købe det til Switch eller Wii?

0
1ups givet

Kommentarer: