Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Level-5 præsenterer Megaton Musashi som sin næste store satsning

Skrevet af KJ85 - 27-07-2016 13:24

Er man til gode historier kombineret med interessant gameplay, så er det svært som 3DS-ejer at komme uden om spillene fra Level-5. De japanske spilmagere har skabt succesfulde serier som Professor Layton, Inazuma Eleven og Yo-kai Watch, men de står også bag Fantasy Life og mange andre populære udgivelser. På Level-5 Vision 2016 kom de med et bud på, hvad det næste store hit kan blive.

Inden vi kommer for godt i gang, så skal jeg måske fortælle, at Level-5 som firma gør meget mere end at satse på videospil, og når de lancerer et nyt spil, så er det derfor ofte akkompagneret af animerede TV-serier, tegneseriehæfter og endda legetøj. De kalder det selv for cross-media projects, og det første eksempel på dette var Inazuma Eleven, som først for alvor blev populært i forbindelse med udgivelsen af tegnefilms-serien. På det tidspunkt havde Level-5 måske endnu ikke sat navn på deres måde at satse på andet end spil, men det viste dem, at det kunne bane vejen til succes, og det blev vejen til en meget målrettet strategi i forhold til deres udgivelser.

Deres andet cross-media project blev sat i søen med Little Battlers eXperience, som i Japan har set adskillige udgivelser på diverse platforme, men kun et spil i serien er blevet lokaliseret, og det blev som bekendt udgivet på 3DS sidste år i Europa. Jeg er ikke sikker på om Little Battlers eXperience formåede at opnå en særlig popularitet i Europa, men med deres tredje cross-media project, Yo-kai Watch, der gør man i hvert fald alt for at skabe en stor international succes. The Snack World, som vi skrev om i en nyhed tidligere på dagen er det fjerde projekt af denne støbning, og det femte blev i formiddags annonceret under titlen Megaton Musashi.

Megaton Musashi foregår på Jorden i år 2128, hvor en invaderende magt fra rummet I løbet af få dage har udslettet 90 % af menneskeheden og skabt et stort donut-hul i pleneten. Spillets hovedpersoner gør brug af gigantiske robotter for at bekæmpe rumvæsnerne, men de fleste tilbageværende mennesker har ingen minder om menneskehedens fald. Kun spillets helte, der beskrives som de udvalgte kan huske begivenhederne. Der er planlagt en animeret TV-serie til Megaton Musashi og et multiplayer-fokuseret RPG-spil, som efter alt at dømme kommer til blandt andet 3DS.



En japansk trailer for TV-serien blev fremvist i forbindelse med præsentationen, og den kan du se herunder.



Under normale omstændigheder, så ville vi formentlig ikke skrive om denne annoncering her på N-club, men Level-5 har såmænd allerede registreret Megaton Musashi som et varemærke i Europa, som det kom frem i går, og det betyder vel, at de er åbne for også at bringe det hertil på et tidspunkt. I Japan står det over for en lancering i sommeren 2017.

Kunne du se Megaton Musashi blive populært nok til en lokalisering, og hvad synes du om den måde, som Level-5 benytter sig af i lanceringen af nye serier?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

29-07-2016 12:14

Med en pressemeddelelse udsendt, hvor Level-5 skriver følgende, så lyder det til, at en lokalisering helt sikkert ligger i kortene:

Following YO-KAI WATCH™ and The Snack World™, Megaton Musashi was announced as the fifth cross-media project for LEVEL-5. Its concept is ‘the combination of classic robot stories and school mysteries.’ While action battles among robots are featured, there will be a thrilling suspense-drama in the schools the protagonists attend. Unlike previous cross-media titles where the same or similar story is rolled out across different media platforms, LEVEL-5 will try a new method of multiple points of view for each platform. By doing so, one big story will be told through different characters, so audiences can either enjoy each individual narrative on its own or the entire story through all platforms. Bandai has already been chosen as its master toy partner in Japan, and LEVEL-5 is looking to create another strong entertainment ecosystem. Its rollout plan outside of Japan is yet to be determined.


1
1ups givet

#2 - Kalak Nuan

Level: 18 (Twhomp)

02-08-2016 14:36

Daaaaaaamn !!! Endnu én must-buy serie fra Level 5 Smiley
Det bliver bestilt hjem fra japan hvis den ikke bliver lokaliseret hertil eu Smiley jeg bukker og takker for at dele denne nyhed Smiley 1-up !
0
1ups givet