N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Live 4 - C'est la Wii

Skrevet af Zøvnig - 28-05-2006 16:20

Aah, wii wii, monsieur, så kom vi igennem endnu et N-club Live.
Denne gang med det superoriginale navn N-club live 4! Og det kunne tydeligt mærkes at vi har fået vokseværk her på siden. Ikke mindre end 68 brugere deltog til Live 4 og dertil kan i lægge de 7 friske crew-medlemmere. Dvs. at vi var ikke mindre end 75 Nintendo-freaks der tilbragte en weekend sammen.

Det hele startede rigtig tidligt denne gang. Rent faktisk allerede ved en 8-tiden da Knudsen havde den første opsamling helt oppe i Ålborg. Derefter drog han hele vejen igennem Jylland, hvor ham og Matthias samlede en masse mennesker op på vejen. Rygtet fortæller, der blev spillet en hel del Nintendo DS på den lange tur.

Undertegnede havde ikke fået meget søvn natten før, da vi havde en hel del ting der skulle sættes op og gøres klar til om lørdagen. Det lykkedes mig alligevel at komme ind til København hvor jeg lavede opsamling under uret. Ikke mindre end 28 af deltagerne til Live 4 valgte at mødes med mig derinde. Vi hoppede sammen på toget og nåede at battle hinanden i Tetris før vi ankom til Ringsted Station. Her ventede endnu et par deltagere på os. Lige i sidste øjeblik før bussen kom, lykkedes det også alle jyderne at dukke op. Sammen drog vi mod Benløse Skole.


Så skulle folk skrives ind og der blev snakket løs i køen. Mange havde ikke set hinanden siden sidste Live og skulle lige opdateres lidt omkring hinanden. Dem der ikke havde været med før, skulle også lige hilse på alle dem, de ellers kun kender inde fra vores side. Men da alt dette var gjort kastede Christian og undertegnede sig over at byde folk velkommen og derefter blev der fyret godt op under alle konsollerne.


Ikke så få lagde vejen forbi præmiebordet hvor de stod og lod mundvandet løbe. Nu er præmierne ikke alt under et Live-arrangement, men vi kommer jo nok ikke udenom at det virkelig er noget der kan motivere folk til at yde en ekstra indsats i konkurrencerne. Og det havde de skam god grund til denne gang. Gamebits.dk havde sponsoreret ikke mindre end 5 DS-spil, 5 GameCube-spil, en stor fjernstyret Mario Kart og flere mindre præmier. Som om det ikke var nok, havde Goldenshop.com.hk sponsoreret 4 DS-spil, 3 GC-spil, der ikke er udkommet i Europa, 20 cd'er og flere andre småting. Også HallofGame.dk havde støttet os med blandt andet T-shirts og Nintendo-nøgleringe. Alt i alt kunne vi fylde et hel bord med de dejlige præmier.

Herefter blev der battlet løs ved alle skærmene rundt omkring. Det er stadig GameCube-spillerne der udgør den største flok men, også denne gang blev der masser af tid til at spille retrospil. Ikke mindst Thrall fik vist sit ondeste ”killer-look” da han spille Duck Hunt. Selvom dette spil har en hel del år på bagen er det stadig et af de mest populære spil og bliver gennemspillet hvert år til Live.


MonZe og hendes kusine Mizzbep fik lavet en mindre familie-fight på den gode gamle N64. MonZe havde ellers haft travlt i denne weekend da hun også var kameramand for CAPTAIN N som skulle filme en masse til GameZone TV til weekenden. Selvom vi snart vil kunne downloade alle de gamle spil til vores Wii er jeg sikker på vi også fremover vil se masser af retrospil til fremtidige Live-arrangementer. Naturligvis blev det som nævnt før spillet en hel masse GameCube-spil. Vores tidligere crew-medlem Vaelte var i hvert fald med til at vise hvad en engageret gamer betyder, da hun spillede Mario Kart: Double Dash!! imod blandt andet AkiRa, Helena og Toddie. Om hun vandt eller tabte er svært at se, men det kunne se ud som om det var et meget følelsesladet øjeblik for den kære Vaelte. Vi lader billedet tale for sig selv...


Så gik alle konkurrencerne i gang. Nintendo DS er gået hen og blevet en megapopulær konsol herhjemme og derfor havde vi selvfølgelig konkurrencerne til denne. Polarium som var første konkurrence havde lidt opstarts-vanskeligheder, efter som den Download Station vi havde lånt af Nintendo Danmark, forstyrrede signalet. Men vi fik den da skudt i gang i sidste ende. Mest populær af DS-konkurrencerne var den store Mario Kart DS-konkurrence der havde lige omkring 32 deltagere. Det blev en spændende kamp som blev vundet af Eagle efter en en hård kamp imod Cookiemonster. Dette var ikke den store overraskelse efter som Eagle også vandt MKDS-Ligaens første sæson tidligere på året herinde. Det var dog ikke kun under konkurrencerne der blev spillet meget Nintendo DS. Overalt sad folk hele weekenden og gamede. Specielt skal det nævnes at folk gik helt amok i Animal Crossing. 3vil-GoOfy, Medic, Knudsen og en hel del flere fik besøgt hinandens byer i lange baner. Gizmo.electric og vores tidligere admin her på siden, Kingyo, blev også ofte set mens de sad og var helt opslugte af deres DS-spil.



Som altid er der nogle mærkelig mennesker der kommer op med mærkelige idéer helt på egen hånd under disse weekender. I år var det dog Nintendo selv der tog kegler. Flere gange kunne man igennem weekenden høre en flok mennesker gale Wiii ...Wiiii .. Wiiiiiiiiii til hinanden. Som udeforstående må man virkelig have troet det var en sammenkomst for bindegale mennsker. Jeg skal da heller ikke lægge skjul på at det ikke var helt ved siden af, men for én gang skyld gav de underlige lyde, som folk udstødte, mening. Så var der Alexis der pludselig hoppede rundt i en furry-dragt, eller da folk endelig fik ram på Stefan Bonghat og tapede ham fast til en af stolperne.

Og nu vi er ved Stefan ... Ja, han er jo nærmest et kapitel for sig selv. Ikke nok med han igen bar årets grimmeste hat og tilmed fik prisen for mest underholdene person til Live 4, fandt vi også ud af at han var lidt af en svindler. Ja, I ved hvad vi nu skal snakke om. CREW-BATTLE!!! Efter at Knudsen naturligsvis havde gennempryglet Shajita i SSBM, gik det ned ad bakke. Betina og Christian var eller ultratæt på at knække Ivar og NinjaE i en virkelig hård og intens Naruto 3-fight. Dertil skal lægges at kun en gammel krigsskade fra tiden i Vietnam forhindrede Jan i at sætte Yoshi The Photograph på plads i Dancing Stage: Mario Mix. Efter disse lidt uheldige episoder havde vi valgt at ville sætte Stefan på plads i en '3 mod 1'-battle i Mario Smash Football. Vi var lige ved at være færdige med kampen, som vi selvfølgelig førte stort, da Stefan rev min GameCube på gulvet ... Ja, I læste rigtigt. Manden er simpelhen parat til at gå til yderligheder for at hive en sejr over crewet hjem. Men fair som vi er, startede vi kampen forfra. Dette gik dog ikke helt som forventet. Stefan var denne gang mere skarp og fik rent faktisk presset os hårdt. Hvad den stod da tiden så småt var ved at løbe ud, husker jeg ikke. Men jeg snublede fra min stol og kom desværre til at ramme knappen på Cuben over under tv'et. Ja, uheld sker. Mig, Knudsen og Christian blev herefter udsat for en meget usportslig optræden, da folk begyndte at bue af os. Men lad det nu ligge. Her i crewet bærer vi ikke nag over disse folk. Og vi kunne ikke finde på at regne en grusom hævn ud til næste gang.

Til sidst vil jeg bare sige tak til alle for et sjovt og underholdende Live 4, der gav en masse gode, små oplevelser. Baylig på 9 år som blev den yngste vinder nogensinde i en turnering til Live, da han vandt FIFA 2006 turneringen. Den klamme Damp som folk hældte indenbors. De mange tossede indslag rundt omkring ved bordene. "De gamles bord" der nærmest lignede en familieudflugt tilsat 10 kg slik. Endnu engang blev der spillet monster-meget Donkey Konga, der denne gang var suppleret op med dansende Live-deltagere, der skulle gøre sig i Dancing Stage: Mario Mix.


Vi takker alle deltagerne for et fedt N-club Live 4. Vi håber, at vi ser jer alle sammen og jeres venner til Live 5.

Der er godt nok langt tid til ... Men c'est la Wii ...

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Fornuft

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 16:37

WOW hvor var det bare fedt/sjvot at læse!! WIIIIIIIIIIIIii ses til næste live Smiley !!!
0
1ups givet

#2 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 16:46

Ses til næste LiveSmiley WIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!Smiley
0
1ups givet

#3 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

28-05-2006 16:50

Oo;! Billede af mig - og jeg er nævnt som tidligere admin Smiley Sejt Smiley Vi var vist optaget af Tetris på det tidspunkt tror jeg Smiley
0
1ups givet

#4 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

28-05-2006 16:52

Lyder RIGTIG hyggeligt og fedt! Håber, at jeg kan komme med næste gang Smiley
0
1ups givet

#5 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

28-05-2006 17:18

GENEMPRYGLET SHAJITA? HVOR ER MIN VÆRDIGHED JEG GAV HAM KAMP TIL STREJEN (sådan da)
0
1ups givet

#6 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

28-05-2006 17:48

Det var en fed weekend.. TAK for en FED WEEKEND.. Wiiiiiiii!!!!! Smiley
0
1ups givet

#7 - Mads_7

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 17:53

2TALT super hyggeligt!! Smiley
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! ^^;
0
1ups givet

#8 - ッVideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 17:56

haha Shajita jeg prylede dig osse' i SSBM XD !!!!!!!!!!!!
0
1ups givet

#9 - GameMast1r

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 18:22

Kanonweekend! Smiley
Ses til Live 5. Forhåbentlig med den nye Wiiiiiiiiii. Smiley
0
1ups givet

#10 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

28-05-2006 19:15

videogamer. det snakker vi ikke om basta.
0
1ups givet

#11 - Fornuft

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 19:36

man kan godt se her hvem der er Wiiierne Smiley WIiiiiiiiiiiiiiiii!I!!1!I!11!!!iii!II xD
0
1ups givet

#12 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 19:43

Wii'erne vil være verdens nye verdensherskereSmiley WIIIIIII!!!!!!!!!!
0
1ups givet

#13 - Fornuft

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 19:51

YEAH GIV OS MAGTET ELLER VI TABBER VERDEN FOR STRØM VED AT LAVE ET LIVE 5 SOM ER SÅ STORT AT HELE EU GÅR UNDER FOR STRØM OG DEN ENDSTE MÅDE DE KAN FÅ OS TIL AT STOPPE PÅ ER AT GIVE OS VERDENS HERREDØMMET Muahahahahaahaahwaha hihi
0
1ups givet

#14 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 19:55

Er det først til næste år live 5 Kommer ?
0
1ups givet

#15 - Christian Jessen

Level: 2 (Keese)

28-05-2006 19:56

Nej - Live 5 vender tilbage til efteråret 2006. Smiley
0
1ups givet

#16 - Vaelte

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 20:21

"De gamles bord" - de gamle kom skam først til senere. Det var os halvunge med Helena til at trække gennemsnittet ned, som grundlagde det bord. Snøft. Og jeg vandt selvfølgelige MKDD - jeg taber aldrig.
0
1ups givet

#17 - Vaelte

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 20:21

- ALDRIG Smiley
0
1ups givet

#18 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

28-05-2006 20:47

Fejt at du hænger Helena ud som værende gammel. Hvor er du ooond Smiley
0
1ups givet

#19 - Stefan Bonghat

Level: 1 (Goomba)

28-05-2006 23:38

"i var lige ved at være færdige med kampen, som vi selvfølgelig førte stort, da Stefan rev min GameCube på gulvet"

Det var ikke helt sådan jeg husker det, Zøvnig Smiley
Husker noget med at DU hev i ledningen Smiley

Men tak til alle for et absolut fedt arrangement!
0
1ups givet

#20 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

29-05-2006 07:36

Satoru dog. Ville jeg.. Jeg af alle personer lyver om den slags? Kunne ikke falde mig ind Smiley
0
1ups givet

#21 - Vaelte

Level: 1 (Goomba)

29-05-2006 13:47

Haha, det var jo slet ikke det, jeg sagde. Men hun ville sikkert være glad for at være 10 år ældre og ikke have sin mor til at bestemme...
0
1ups givet

#22 - SNESboy

Level: 1 (Goomba)

29-05-2006 14:34

det var en mega fede weekend skal med live5 og rygte med at jyderne spillet ds på vej til ringsted passer
0
1ups givet

#23 - Rotjen

Level: 1 (Goomba)

29-05-2006 17:44

Det var sjovt at være med. Glæder mig til næste Live Smiley
he he, man kan se mig sidde og game på det sidste billede ude til venstre.
0
1ups givet

#24 - Tomber

Level: 2 (Keese)

31-05-2006 15:04

Er wii overhovedet udkommet til næste live?...

Og ja, super fed weekend Smiley

0
1ups givet