N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Masser af DLC nu ude til Super Smash Bros. for Wii U / Nintendo 3DS – se detaljerne her

Skrevet af KJ85 - 14-06-2015 19:04

I dag skulle være en stor nyhedsdag for Nintendo, der ville varme op til E3 med en præsentation om DLC til Super Smash Bros. for Wii U / Nintendo 3DS. Sådan blev det ikke helt, da detaljerne var afsløret på forhånd, men vi kan stadig tage os tid til at se på de officielle annonceringsdetaljer, der dækker videoer, billeder og selvfølgelig priser for det nye DLC.

Lucas har vi allerede fået afdækket i sidste uge, men Nintendo lagde altså ud med præsentationen af Roy fra Fire Emblem-serien, der vender tilbage fra Super Smash Bros. Melee, og herunder kan I se video såvel som billeder af karakteren.
























Roy var dog som bekendt ikke den eneste nye figur, for Ryu fra Street Fighter-serien slutter sig til det efterhånden store selskab, og ham skal vi da også have præsenteret ordenligt.
























Ryu ankommer sammen med sin helt egen bane fra Street Fighter-universet, og det er såmænd ikke den eneste bane på tapetet som DLC, for Dream Land-banen fra det originale Super Smash Bros. vender også tilbage, ligesom flere baner gør det senere på året.

Endnu engang er der også kostumer at hente til sine Mii Fighters, og dette indhold bliver præsenteret i nedenstående video.



Hvis du har tænkt dig at investere i noget af det nye DLC, så følger her en lang række med priser.

Ryu + Suzaku Castle Stage – 3DS/WiiU 45 kr. , 3DS og Wii U 52,50 kr.


Roy – 3DS/WiiU 30 kr. , 3DS og Wii U 37,50 kr.


Lucas – 3DS/WiiU 30 kr. , 3DS og Wii U 37,50 kr.


Dream Land 64 Stage – 3DS/WiiU 15 kr. , 3DS og Wii U 22,50 kr.


Isabelle Hat + Isabelle Outfit (Gunner) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


Heihachi Wig + Heihachi’s Outfit (Brawler) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


Akira Wig + Akira’s Outfit (Brawler) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


Jacky Wig + Jacky’s Outfit (Brawler) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


Zero’s Helmet + Zero’s Armour (Sword Fighter) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


MegaManEXE’s Helmet + MegaManEXE’s Armour (Gunner) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


Inkling Wig + Inkling Outfit (Gunner) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


Inkling Squid Hat (Headgear only) – 3DS/WiiU 6 kr. , 3DS og Wii U 9 kr.


Mii Fighter Costume Bundle #2 – 3DS/WiiU 48 kr. , 3DS og Wii U 72 kr.


Du kan selvfølgelig også vælge at købe hele herligheden samlet til 168 kr. på enten 3DS eller Wii U eller til 222 kr. for begge platforme, men det kræver selvfølgelig, at du kan komme på Nintendo eShop, hvilket der har været problemer med lige siden præsentationens afslutning.

Har du tænkt dig at investere i noget af det DLC, der i dag er blevet frigivet til spillet, eller nøjes du med den gratis opdatering, der tilføjer Miiverse-banen til Wii U-versionen af spillet?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-06-2015 19:08

Som I nok har fundet ud af, så er jeg personligt hamrende ligeglad med alt dette DLC, og heldigvis for det da med de priser Smiley

Spillet er helt fint som det var ved udgivelsen, og har ikke brug for dette indhold, hvis I spørger mig.

Hvad med jer andre?
0
1ups givet

#2 - Snaps87

Level: 17 (Deku Baba)

14-06-2015 19:41

Helt enig. Prisen er godt nok absurd høj.
0
1ups givet

#3 - KennethDN

Level: 11 (Octorok)

14-06-2015 19:56

Jeg havde godt nok ikke lige regnet med de ville udgive outfits fra Virtua Fighter og Tekken Smiley

Men ellers er jeg også enig i, at priserne er for høje i forhold til hvad man får ud af det. Specielt når man sammenligner med hvad man kunne få for pengene i et spil som Mario Kart 8.
0
1ups givet

#4 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

14-06-2015 20:05

Dlc figur til kampspil er noget dyrere at lave end baner til Mario kart. Disse priser er eftersigende de billigste figur til et kampspil pt
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-06-2015 20:15

^Det er meget muligt, men det er forbrugeren da fuldstændig ligeglad med. Man ser på den værdi, man får for sine penge, og beslutter sig for at købe eller lade være.

Mario Kart 8 var meget muligt i den gavmilde ende, men prisen var så god, at man slet ikke skulle overveje det. Tror de gange jeg har startet spillet efter modtagelsen af DLC kan tælles på en hånd, men jeg købte DLC-pakkerne uden at blinke.

Her kan Nintendo og Sakurai få lov at beholde deres figurer, for de bliver ikke købt til den pris, og jeg er sikker på, at mange andre har det på samme måde. Det DLC der er ude nu vil sammenlagt koste mere end spillet kostede mig fra start, og det er det langt fra værd.

Jeg håber mange andre tænker som mig, for det kan lede til, at Nintendo prissætter anderledes i fremtiden. Lige nu er de stadig i en eksperimenterende fase med DLC, og de vil nøje sammenligne salget for de forskellige ting, som de har frigivet - det er sikkert. Flere salg til en lavere pris kan jo være bedre end få salg til en høj pris Smiley
2
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

14-06-2015 20:44

Det bliver 120 kr. for de tre figurer og banerne til WiiU. Det er godt nok for voldsomt for mig også. Betalte 30 kr. for Mewtwo, fordi jeg var stor fan af ham, men er ikke fan nok af de nye til at ville punge ud for det, og det får mig alligevel ikke til at spille spillet meget mere. Har ikke rigtigt spillet det siden kort efter udgivelsen, mest fordi jeg mangler nogen at spille lokal multiplayer mod, for gider ikke online. Sætter man priserne op mod Mario Kart DLC bliver det også kun mere vanvittigt, uanset hvor meget mere besværligt det måtte være.

Så nej, det bliver ikke købt. Ikke før der kommer et tilbud, ville nok gøre det for den halve pris.
0
1ups givet

#7 - CandyFace

Level: 13 (Baby Dodongo)

14-06-2015 21:21

Mhh mii figurerne siger mig ikke særlig meget, men Ryu og Roy og Lucas er jeg yderst interesseret i.. især fordi at Roy var en af mine favoritter fra Melee. Jeg syntes nu ikke det virker så forfærdelig dyrt, 4-9 kr for mii karakterer er da ikke galt. 30-45 kr for de mere specielle karakterer er da bestemt dyrere men 45 for Ryu + bane og med så mange forskellige moves virker det forholdsvis overkommeligt. Man behøver jo ikke købe alt på en gang Smiley
1
1ups givet

#8 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

14-06-2015 21:26

^Der er ingen Mii Fighters, der er blot kostumer og skins. Som hver koster 6 kr. Det er også ret dyrt, der er spil på App Store, der koster 8 kr. og tilbyder væsentligt mere indhold til den pris!

(Jeg har altid hadet skins/tøj til spilfigurer, det bør bare være gratis eller koste 1 kr. max)

Sandt at man ikke behøver købe det hele på én gang. Men det gør det ikke billigere.
1
1ups givet

#9 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

14-06-2015 22:14

Et spil til 8 kr giver jo ikke mere indhold end et costume. Du har mulighed for at bruge dette costume i samtlig smash indhold. Det er væsentlig mere valuta end et spil til 8 kr. Bevares skal man eje dette spil i forvejen.
0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-06-2015 22:51

^Synes ikke du har særlig godt styr på værdibegrebet der chessr. Et kostume giver dig intet af værdi. Det er en kosmetisk ændring - ikke noget, der lige pludselig giver dig flere spiltimer. Et mobilspil til den pris er måske ikke verdens bedste spil, men det giver dig da i det mindste noget nyt indhold, som du kan få lidt tid til at gå med..
1
1ups givet

#11 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

14-06-2015 23:24

^ Jeg havde præcis samme dilemma som KJ...
...
...
...For 7 år siden, med Soul Calibur IV. Jeg har for længst vendet mig til, at det her er bare hvad slåsspil karakterer koster, og jeg betaler det glædeligt hvis figuren siger mig noget.

Ligeledes, 8 kroner for kosmetisk DLC er i dette tilfælde ikke noget jeg ville bruge penge på (jeg spiller aldrig med Miis) men jeg ville lykkeligt betale ligende priser for kostumer til spillets normale roster.

Så som I nok kan gætte, jeg har købt Ryu og brugt en fantastisk aften på at lære ham at kende, og jeg kan sagtens se mig få rigtig, rigtig mange timer ud af de 52 kroner jeg brugte på ham og hans bane.
0
1ups givet

#12 - L'er

Level: 6 (Cucco)

15-06-2015 02:36

Jeg er vild med at Nintendo holder et klassisk spil som smash bros. friskt, ved at udgive nyt DLC løbende. Jeg skal helt klart købe alle de nye figurer og baner, men kostumerne holder jeg mig fra,
1
1ups givet