Lord of the Rings: Gollum...

Trailer for Re:ZERO - Sta...

Næste DLC-pakke til Dead...

Prøv Dead Cells ganske g...

Ugens Downloads: Uge 4 20...

N-cast #78: N-cast foruds...

Reggie deltager i paneldi...

Nye trailere udsendt for ...

Et NASCAR-spil er på vej...

Ugens Downloads: Uge 3 20...

Mario Kart Tour

Spil på vej til Switch

Hyrule Warriors: Age of C...

New Pokémon Snap

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

K: Wii remote plus

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Masser af Final Fantasy-spil på vej til Switch – et af dem ude nu

Skrevet af KJ85 - 14-09-2018 04:16

For fire dage siden blev det annonceret, at Final Fantasy: Crystal Chronicles – Remastered Edition ville finde vej til Switch næste år, og det kom også frem, at Final Fantasy XV: Pocket Edition HD ville komme til konsollen. Der er dog meget mere Final Fantasy i vente, for adskillige annonceringer så dagens lys under nattens Nintendo Direct.

Før vi går videre, så skal vi måske lige nævne, at at Final Fantasy XV: Pocket Edition HD blev udgivet lige efter præsentationen, så det kan du hente allerede nu, og det er på tilbud til 137,25 kr. indtil d. 20 september, hvor prisen vil blive hævet til 229 kr. Du kan se en trailer for spillet herunder.


The World of Final Fantasy: Maxima er næste udgivelse til at lande på Switch, for det udgives d. 6. november. Du kan se en trailer for PC-versionen af spillet herunder.


Næste spil på listen er en ny udgave af Final Fantasy Fables: Chocobo’s Dungeon, der i 2008 landede på Wii. Der er dog tale om en meget opdateret version med mulighed for at blive venner med alle monstre, så titler er denne gang Chocobo’s Mystery Dungeon: Everybuddy!, og det udgives til vinter. Der er ingen trailer tilgængelig for spillet på nuværende tidspunkt.

Vi slutter af med de store annonceringer her, for fire spil i hovedserien er også på vej til Switch, og det er Final Fantasy VII, Final Fantasy IX, Final Fantasy X | X-2: HD Remaster og ikke mindst Final Fantasy XII: The Xodiac Age. Disse spil kan du se trailere for i det følgende.

Alle spillene i hovedserien står til udgivelse på Switch i 2019.

Ser du frem til muligheden for at spille alle disse Final Fantasy-spil på Switch, og regner du med at købe nogle af dem, når de udgives?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 47 (Boo)

14-09-2018 08:49

Det var da lige godt grove... sikke mange Final Fantasy-spil, der pludselig rammer Switch!Har aldrig prøvet nogen af dem, men har da hørt godt om Final Fantasy VII. Tror dog ikke, det er Remake-versionen, som traileren henviser til, der kommer til Switch?
0
1ups givet

#2 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

14-09-2018 10:06

Meget fascinerende endelig at se spil fra hovedserien vende tilbage til Nintendo. Det er ikke sket siden FF6! Men der må være tale om de steam/PS4/mobil optimerede udgaver af FF7 og FF9, uden tvivl (også siden 8'eren netop er udeladt). Men virkelig fedt at se! Smiley
0
1ups givet

#3 - martinmartin

Level: 12 (Fire Keese)

14-09-2018 11:28

Det er Steam/PS4/osv versionen af Final Fantasy VII, der er ment. Det ville også være et ret vildt scoop lige for Nintendo, sådan lige at annoncere FF VII remakets cirka dato i en Nintendo Direct. Remaket er der ikke blevet sagt ret meget om siden 15', samt at ud fra den trailer ligner det også at de opdaterer ikonet i remaket - hvor dette er det gamle.

Jeg er ret interesseret i, hvordan porten af Final Fantasy XII: The Zodiac Age kører. Jeg har spillet PS4 versionen nogle timer, og selvom det har haft en lidt hektisk udviklingsperiode, hvor Yasumi Matsuno forlader som game director undervejs, så har historien stadig en hel del af hans sjæl i sig. Det kunne jeg godt finde på at samle op igen til Switch, da det simpelthen er lettere for mig, at spille de her mega lange rpg'er igennem, når de kan spilles på en mere håndholdt mode.

Final Fantasy IX ser jeg frem til endelig, at gennemføre også, ha.
0
1ups givet

#4 - Zone

Level: 28 (Skeeter)

14-09-2018 14:00

Som kæmpe Final Fantasy-fan er jeg ret vild med det her! Jeg ejer allerede Final Fantasy 7 og 9 op til flere gange, men skal have dem igen. Det er helt sikkert. Jeg skippede også remasters af både FFX/X2 og FF12 da de kom til PS4 og kunne godt være interesseret i at købe dem til Switch, hvis de kører OK og ikke er for dyre. Med det sagt! Jeg er ret så skuffet over at FF8 ikke er i blandt. FF7, 8 og 9 er i min optik nogle af de bedste spil i serien og "PS1 trilogien" er ikke komplet hvis det spil ikke er i blandt. Tag jer sammen Square Enix! Smiley
0
1ups givet