Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mere Nintendo til vores DVD

Skrevet af CAPTAIN N - 26-04-2007 00:15

Mængden af Nintendo DVDer vokser, og vi er efterhånden oppe på et par stykker. Nu er der endnu en på vej, og den 26. Juni skulle vi gerne kunne se eller gense det gamle 90er Show: The Adventures of Super Mario Bros 3. Der er allerede mange film og serier ude med de gamle Nintendo klasikkere så vi ridser dem lige lidt op, så I kan få at vide, hvad der er på markedet, og hvad der ikke er.

Den første serie er Super Mario bros super Show, som blev udgivet sidste år på DVD af Shout! Factory. Vi følger de to blikkenslagere i deres eventyr med Toad og Princess Toadstool i deres kamp mod King Koopa. I serien Kommer de både ud i rummet, det vilde vesten, James Bond byer osv.

The Legend of Zelda kommer vi heller ikke udenom. Igen får man det hele i en boks med 3 DVDer fyldt med eventyr i Hyrule, hvor Link og Zelda beskytter den mægtige Triforce of wisdom fra den onde Ganon. Nogle af de gamle elementer fra spillene er også at finde i denne serie såsom boomeranger og Links sværd. og så hans kendte linje: "Excuuuse me princess".

Super Mario Brødrene har også været på det store lærred engang. dengang sagde tiden 1993 og 10 år senere i år 2003 udkom deres store eventyr så DVD. filmen udspillet sig til at starte med i brooklyn hvor de to brødre Mario og Luigi har deres blikkenslager firma som vist godt kunne gå lidt bedre. en dag møder de arkæologen: Daisy. bekendskabet vare dog ikke længe da hun allerede næste dag bliver bortført. luigi og mario følger efter kidnapperne og finder en portal ind til en anden verden. den ligner vores på nogle områder men er meget mere kriminel. den korrupte præsident Koopa holder byen i hård hånd og mario og luigi får ikke lov at vandre frit rundt længe.
I filmen møder vi både Koopa, Yoshi, Toad, Goombaer og Bob-Omb. de fleste ligner desværre bare ikke dem vi kender da filmen ikke har det store fokus på at følge spillene. Men filmen er stadig en sjov oplevelse at se og vi finder da ud af nogle ting om brødrene man ikke lige vidste. vidste i at både Mario og Luigis efternavn er Mario. så det er Mario Mario og Luigi Mario.

I efteråret blev filmklassikeren The Wizard så også udgivet på DVD. De fleste har måske ikke hørt om denne film, men kort sagt kan man betragte det som én stor reklame for Nintendo. Historien handler om drengen Jimmy Woods, som har et udsædvanligt talent for at spille videospil. Jimmy skal så selvfølgelig helt op i den store konkurrence om 25.000$. Selvom filmen havde så store mængder Nintendo med, betalte Nintendo ikke en rød øre i sin tid, da den blev lavet. Filmen var i øvrigt den første gang man så den amerikanske Super Mario Bros 3 i aktion. Bestemt en film man bør se, hvis man ikke har stiftet bekendskab med den før.

For lidt over 2 måneder siden udgav Shout! Factory så historierne om Captain N the Game Master i en fin boks med alle episoderne om Kevin, Princess Lana, Kid Icarus, Megamand og alle de andre Nintendofigurer i deres eventyr for at redde VideoLand fra den onde Mother Brain.

Den 26. Juni forlyder det, at Shout! Factory vil udgive en boks med alle afsnit af den anden Mario klassiker: The Adventures of Super Mario Bros 3. Forhåbentlig en serie som mange af os engang i vores barndom har set om Mario og Luigi, der som sædvanlig er i kamp mod Koopa, men denne gang har de alle de mange power ups fra spillene til deres rådighed dvs. ildblomster, super stjerner, frømandsdragten, vaskebjørneblade, og hvad man nu ellers kunne finde i spillene.

Nu mangler vi så bare udgivelsen af Super Mario World TV-serien, og så har vi alle de mange Nintendofilm klar til vores DVD. vi må heller ikke glemme Kirby Animén der køre i Japan. eller Metroid filmen som ingen efterhånen ved om sku blive til noget da den sku være kommer i år 2006 men nu er flyttet til 2008.

Umiddelbart er der ingen planer om, at DVDerne skal udgives i Europa, men vi kan jo altid håbe. Ellers må man opsøge et sted at importere dem fra, og det kan efter min mening klart betale sig for en god mængde spilhistorie. ellers må man tage sig til gode med Pokémon DVDerne.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

26-04-2007 07:15

Hvad med Super Mario Bros. The Movie? Er den allerede ude på dvd eller?

0
1ups givet

#2 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

26-04-2007 07:15

Hvad med Super Mario Bros. The Movie? Er den allerede ude på dvd eller?

0
1ups givet

#3 - Dynemand

Level: 1 (Goomba)

26-04-2007 07:19

Wow. Jeg håber, at de kommer til os. Smiley
0
1ups givet

#4 - WiiMand

Level: 1 (Goomba)

26-04-2007 07:21

ja hvad med den
0
1ups givet

#5 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

26-04-2007 07:34

Den er alligevel ikk værd at se Smiley så i skal være glade for at den ikk er med xD men vil da tro den er på DVD allerede Smiley

0
1ups givet

#6 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

26-04-2007 08:07

er det alt sammen tegnefilm Smiley ? jeg så vidst super mario 3 engang. det kunne man leje i kiosen Smiley
0
1ups givet

#7 - dustman

Level: 2 (Keese)

26-04-2007 10:25

fandme skod link show.
0
1ups givet

#8 - tigerplay

Level: 1 (Goomba)

26-04-2007 10:45

Hahaha...
Jeg kan huske at jeg sad også Super Mario Bros. Show mens jeg spiste mario-pizza... Jeg kan ikke huske om jeg også havde Mario-lego, man kunne i hvert fald få det....
Er det også med live-skuespillerne? Det var et meget sært show... Live-actors og tegnefilm...
Der fandtes vist både en amerikansk og en dansk udgave af showet?
0
1ups givet

#9 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

26-04-2007 12:20

Jeg TROR der er en super mario movie DVD derude. men jeg kunne ikke finde nok info på det i den her omgang så det beklager jeg men bare rolig det er ikke fordi jeg glemte denSmiley

Til chessr: The Wizard er ikke en tegnefilm men alle de andre er. Super Mario Bros the Movie er også med rigtige menneskerSmiley
0
1ups givet

#10 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

26-04-2007 12:47

Mario filmen er nu tilføjet
0
1ups givet

#11 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

26-04-2007 14:43

THe adventure of super mario bros. 3 er IMO den bedste mario tegnefilm (:
0
1ups givet

#12 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

27-04-2007 21:15

Er det i Danmark de snart udkommer? For de har været udkommet på dvd i england i laaaang tid.
0
1ups givet