Nintendo bør droppe hybr...

Switch-udgaven af Apex Le...

DLC-pakken The Crown Tund...

Kom i Halloween-stemning ...

N-cast #68: Mario Kart fi...

Super Smash Bros. Ultimat...

Lanceringstrailer for Tra...

Nintendo annoncerer førs...

Patch på vej til The Out...

Mortal Kombat 11 Ultimate...

Midt om natten

Spil på vej til Switch

Pokémon Sword / Shield

Mario Kart Tour

Dit seneste køb

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben

Super Mario 3D All-Stars

Switch Friend Codes

Tilbudstråden

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Microsoft køber Bethesda

Skrevet af Nemy - 21-09-2020 15:38

Bethesda har været aktive med Switch-udgivelserne, hvor vi bl.a. har fået adgang til Wolfenstein, Fallout Shelter og DOOM på maskinen. I dag har Nintendos konkurrent på konsolmarkedet, Microsoft, annonceret, at man har overtaget ZeniMax Media, som bl.a. er ejeren af Bethesda.

Det betyder, at Microsoft nu har sikret sig IP'er som The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored og Quake.

Opkøbet sætter en tyk streg under, hvor seriøse Microsoft er med deres strategi for opkøb af studier, som de tidligere har annonceret. Aftalen koster angiveligt Microsoft et beløb på 47 milliarder danske kroner.

Om det har betydning for udgivelser på Switch vil tiden vise, men Microsoft har tidligere samarbejdet med Nintendo omkring udgivelser som Ori, så mon ikke der stadig bliver plads til Switch-udgivelser fra det nu Microsoft-ejede Bethesda.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

21-09-2020 15:55

Min hjerne gik, helt seriøst, i "hvad. 1. april?" i en brøkdel af et sekund, eller sådan.

Men - ja! Øh. Smiley Altså, som du jo skriver, det tyder jo egentlig uskyldigt nok for Nintendo-ejere - men hvad med Sony-ejere? De har vel i grunden ingen årsag til, at ekskludere PS5 fra deres strategi, når Nintendo nu er inkluderet.
0
1ups givet

#2 - Nemy

Level: 25 (Kokiri)

21-09-2020 15:59

Jeg tror ikke PS5 bliver inkluderet i deres strategi på samme måde som Switch er blevet det. Jeg tror de ser PS5 mere som en direkte konkurrent til Xbox Series X end Nintendo Switch. Tror mange vælger enten en Xbox Series X eller en Playstation 5 i næste generation og der vil eksklusive titler nok være det der vægter højest hos mange. Der har Sony indtil nu stået stærkest (Ifølge mig), men det er tydeligt, at Microsoft gerne vil stå stærkere på den front med tiden. Det er også derfor vi har set de opkøb de har lavet de senere år. De vil gerne bygge deres eget Xbox-bibliotek, som kan konkurrere på eksklusivitet. Man kan vel sammenligne det lidt med Netflix, som i højere grad satser på egne produktioner fremfor andres. Det er nok også det Microsoft vil på den lange bane tænker jeg.

Vi får se, spændende bliver det i hvert fald Smiley
1
1ups givet

#3 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

21-09-2020 16:24

Det bliver helt sikkert mere spændende med kommende generation nu, ja - lol.

Jeg fornemmer mere og mere, at det vægter mod, at simpelthen bare eje PC og Nintendo. Sony begynder at cross-publishe til PC, og Microsoft har jo deres klassiske historie med Xbox/PC (endda udvidet, kunne man sige, med Game Pass på PC, osv.)

Der er selvf. noget forsinkelse på PC-udgaverne, eks. et halvt års tid for Death Stranding, og der gik jo noget længere for Horizon - tror dog ikke, der kommer til at gå flere år, før 2'eren kommer til PC. Men de har selvf. stadig flere serier, der ikke kommer på PC.

Det er et helt selvstændigt, løbende "meta-spil", at forsøge at regne ud, om man kan slippe afsted med, ikke at eje alle tre konsoller. Smiley
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

21-09-2020 19:12

Hold da op, sikke en bombe i spilverdenen alligevel! Det havde jeg ikke forventet, troede Bethesda klarede sig fint alene. Men okay, 47 mia. kr. er da også svært at sige nej til...

Det bliver spændende at se, hvad det får af betyden for Switch-ejere. Som I nævner er det nok udelukket, at de kommende spil fra dem kommer til PlayStation, men det kunne sagtens betale sig for MS at udgive spillene på Switch, som ikke rigtig er en direkte konkurrent for dem.
0
1ups givet

#5 - Marddos91

Level: 14 (Inkling)

21-09-2020 21:28

Det kommer ikke bag på mig, hvis Sony så køber Platinum Games for lige at "udligne" Microsofts opkøb af Bethesda Smiley
0
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

22-09-2020 06:51

Microsoft har meldt ud, at de vil se på spil som multiplatform i case-by-case. Dvs. de udelukker ikke, at spil kommer til andre konsoller end Xbox.
0
1ups givet

#7 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

22-09-2020 12:25

Hold da op. Microsoft tabte måske kampen ift. Xbox One vs. PS4, men de har ikke mistet kampgejsten!
0
1ups givet