Pikmin GO bliver til Pikm...

Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

Switch Online

Alternative nyheder

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Moon Chronicles lander på eShop d. 15. maj - bare ikke i Europa

Skrevet af O-train - 10-05-2014 00:48

Jools Watsham og Renegade Kid-crewet har i længere tid arbejdet på kryds og tværs over nogle forskellige 3DS-titler, og nu udkommer deres 3D-remake af DS-titlen Moon så endelig, men kun i USA i første omgang. Vi Europæere må nemlig pænt vente på, at alle episoder bliver færdigudviklet inden spillet sendes til godkendelse her.

Udover 3D-effekten, så har spillet naturligvis fået en kær hånd, så det lever op til de visuelle standarder på 3DS'en. Det hele kører med 60 FPS og leverer dermed en lækker og flydende oplevelse fuld af atmosfære! Moon Chronicles vil iøvrigt være konsollens første egentlige FPS og understøtter derfor samtlige control schemes inkl. brug af circle pad pro.

Moon Chronicles bliver, til forskel for det oprindelige spil, udgivet i 4 bidder, eller som de kalder det; episoder. Det vil ske løbende, men hvornår det kommer til Europa er som sagt uvist.

Her får i lige den nyeste trailer:Skal i ud og lege rumhelte når spillet engang kommer hertil, eller holder i lige øje med reaktionerne på den amerikanske release først?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

10-05-2014 01:11

Jeg har aldrig set fidusen i at bringe spil der helt klart ville fungere bedre på konsoller, til en håndholdt. Det er noget Nintendo har forstået, som Sony stadig ikke har.

Mange af Nintendo's håndholdte spil har enten streamlined design, eller også er de delt op i kloge bidder, så man føler at de hører hjemme på platformen, og i min ærlige mening resultere det tit i bedre spil end hvad man kan få på storskærmen. Samtidig svømmer Sony's Vita i spil, som er downgraded konsol spil der bare ville fungere bedre med stærkere hardware og en controller.

Det her, føler jeg falder i samme kategori som Vita spil. Det er bare et konsol spil, downgraded for at passe ind på en platform. Så medmindre at anmeldelserne er gode (eller hvis N-club kan få fingrene i en review copy som jeg må få fat i) så tror jeg at jeg springer over.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-05-2014 01:54

Denne nyhed skulle ikke have været postet for det gælder kun for USA. Når alle fire episoder er færdige vil Renegade Kid først sende det til Europa til godkendelse, så release-planen kan blive flydende..
0
1ups givet

#3 - stelzig

Level: 23 (Skree)

10-05-2014 09:25

Shajita: Smash bros. for 3ds er den mest tossede idé til en håndholdt.

Men ok der er vist ret mange der af en eller anden grund gerne vil have det spil på en håndholdt så efterspørgslen har vel været der. Jeg er bare selv ret i tvivl om hvor godt/dårligt det kommer til at fungere.

Edit: Kid Icarus uprising (og fps spil som denne video åbenbart er) ville også fungere meget bedre på wii. Spillet er sindsygt fedt også på håndholdt, men damn hvor ville det være lækkert at spille med wii remote i stedet for touch pad.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-05-2014 12:20

Nu har jeg rettet nyheden lidt til, så den ikke giver falske forhåbninger..
0
1ups givet

#5 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

10-05-2014 12:25

Oh det må du undskylde KJ, dårlig kildekritik af mig... Ordnede nyheden sent i nat, og var ellers rimelig sikker på, at det også gjaldt for os europæere.. Du kan slette den fuldstændig og rippe de 20 coins fra mig hvis det, var i forvejen i tvivl om jeg skulle lægge nyheden op, da det kun er et indiespil, men Renegade Kid virker som om, at de har en hvis betydning for Nintendo samt fans, og Moon er jo det første FPS... Ny trailer i hvert fald Smiley

Selv synes jeg det ser okay ud, men en smule tomt nogen steder? Og ikke sådan på den gode måde, hvor det giver lidt ekstra til atmosfæren, bare sådan... tomt..
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-05-2014 12:32

^Nah, nu får den lov at blive.. Man kan jo altid diskutere, hvad man synes om, at de ikke vil sende det til Europa før alt er klart.

Vi ved jo allerede at Renegade Kid ikke er særlig glade for de europæiske rating-agenturer og mange af deres spil er slet ikke blevet udgivet her af den grund. ATV Wild Ride, Bomb Monkey og Mutant Mudds Deluxe eksempelvis.
0
1ups givet

#7 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

10-05-2014 15:36

stelzig: Så sandt. De har nogle enkelte spil som Kid Icarus og Smash Bros. Men de har også tonsvis af spil som er dedikeret portable play, såsom Fire Emblem Awakening, A Link Between Worlds, Pokémon og New Super Mario Bros. serien, hvilket jeg altid har nydt mere på en håndholdt end på en konsol.
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-05-2014 20:46

NintendoLife gav spillet 7/10.

Ikke helt skidt..
0
1ups givet