Picross S3 annonceret - u...

Trailer for Konamis Arcad...

Vi streamer Katana Zero i...

Joker og version 3.0 komm...

N-cast: Yoshi's Crafted W...

BoxBoy! + BoxGirl vises f...

Ny Tetris 99-konkurrence ...

Switch version 8.0.0 ude ...

Yderligere tre figurer vi...

Streaming-tjenesten Disne...

TUB streamer til klubben!

Mest spillede spil - Swit...

Super Smash Bros. Ultimat...

Biograftur: Pokémon Dete...

Cuphead

Game Boy fylder 30. Jeres...

Reggie stopper - memes og...

Releasedatoer

Nintendo Switch

WoW: Classic

Tilbudstråden

Defekte N64 memorycards g...

S: N64 spil og tilbehør

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Celebrity Sports Showdown (Wii)

N-cast: Februar 2019 - Episode 1

Skrevet af Zone - 05-02-2019 18:17

Så fik vi produceret et nyt afsnit af N-cast. Selvom vores forrige afsnit var vores hidtil længste, så mener vi at vi godt kan eksperimentere lidt med formatet og derfor har vi valgt at prøve at optage flere, korte episoder, så vi til gengæld kan udgive lidt oftere.

I februars første episoder kigger på vi Nintendos finansopgørelse for Q3 i finansåret 2018, som altså strækker sig fra april 2018 til marts 2019. Vi diskuterer tallene og hvad de mon betyder og snakker derudover om Nintendos nuværende status. Episoden er 30 minutter lang, så giv den et lyt ved computeren, i sofaen eller til og fra skole/arbejde. Næste episode udgives snart!

Der er flere måder du kan nyde dette podcast på. Som udgangspunkt kan du høre det i afspilleren herunder eller trykke på download-knappen på afspilleren og hente det ned på din PC.Men du har også mulighed for at høre det via iTunes, hvis du er rigtig fancy.

Vi håber I vil give episoden en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

06-02-2019 13:55

Endnu en fin podcast, de herrer - omend ANDen savner retrospil-segmentet og generelt foretrækker de lange podcasts, hvor I vender en masse forskellige spil. Det kan måske være, at det kommer med episode 2.

Hvad er der i øvrigt blevet af det segment, som omhandlede emner her på N-club?
2
1ups givet

#2 - Zone

Level: 26 (Octopi)

07-02-2019 15:04

AND skrev:
Endnu en fin podcast, de herrer - omend ANDen savner retrospil-segmentet og generelt foretrækker de lange podcasts, hvor I vender en masse forskellige spil. Det kan måske være, at det kommer med episode 2.

Hvad er der i øvrigt blevet af det segment, som omhandlede emner her på N-club?Tak for din feedback AND. Vi eksperimenterer lidt med formatet for tiden, så vi kan finde en god balancegang mellem indhold og længde på podcast, så det er præcis dén slags feedback du netop er kommet med, som vi søger. Smiley Ift. de ting du efterlyser så, ja, det kommer vi ind på i episode 2.

Ift. dit sidste spørgsmål, så regner vi med at genindføre brugerindragelse snart, men først og fremmest ville vi gerne ind i en god rytme, hvor vi fik produceret nogle episoder lidt hyppigere! Mere om dét snart og igen tak for din feedback!

2
1ups givet