N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Community Update

Skrevet af Kylar Saissore - 04-03-2013 18:40

Community Update er noget nyt vi vil begynde på her på N-club. Hver søndag vil vi kaste blikke tilbage på hvad der kommet af nyheder både fra crewet og fra brugerne selv her på N-club, samt give jer et overblik over hvilke dele af N-club der har været aktivt.
Community Update vil blive lavet af Kylar Saissore og Dennis Suhr.

Update I samarbejde med Nes Bozz lancherer vi nu en konkurrence hvor det er op til jer at komme med forslag til hvordan vores nye baggrund på N-club skal se ud. I kan læse regler for konkurrencen HER

Seneste nyt fra N-club

N-club crewet er nu godt i gang med planlægningen af N-club Live 7 og er samtidig i gang med at lave nogle forbedringer til N-club som der vil komme lidt flere informationer omkring senere på ugen.

Kylar Saissore er nu en del af N-club crewet og vil først og fremmest komme til at arbejde med Community Updates sammen med Dennis Suhr samt N-club Community Nights.

Fra nu af vil der hver anden lørdag så vidt muligt blive afholdt N-club Community Nights. Det kommer til at forgå sådan at vi udvælger et spil som vi kan se at de fleste fra N-club ejer og afholder en turnering, vi annoncerer spillet omkring en uge inden så alle har en chance for at finde spillet frem og gøre sig klar. Der vil selvfølgelig blive en præmie til vinderne af turneringen i form af Coins.

1. plads = 100 Coins
2. plads = 50 Coins
3. plads = 25 Coins
4. plads = 15 Coins

Resten får 10 Coins blot for at deltage i turneringen!

Det bliver obligatorisk at skrive til os hvis man deltager, og er man tilmeldt og ikke kan møde op alligevel så husk at melde fra igen, da vi skal lave turneringsplanerne og have et overblik over hvor mange vi bliver. Ellers vil det blive en hyggeaften med casual gameplay med mulighed for at vinde sig et par Coins.
De spil som vi udvælger vil være fra alle Nintendo-platforme der har Wi-Fi, så der er rig mulighed for at vi hiver nogle gamle klassikere frem engang imellem.

Der vil blive oprettet en forumtråd hvor regler og belønninger samt opdateringer vil blive listet.

Ugen der gik
Ugen fra d. 25 februar til d. 3. marts har været fyldt med glæder og godter til næsten alle spilelskere.
Der er blevet lovet gode opdateringer, spil og DLC-pakker, som har fanget vores alles opmærksomhed.

Mighty Switch Force! Det er blevet annonceret at der vil blive lavet et Mighty Switch Force 2 til Nintendo 3DS. Spillet vil efter sigende få samme opbygning som Mighty Switch Force 1 men med et par ændringer som ikke er blevet annonceret endnu.

Assassins Creed IV - Black Flags er blevet annonceret, hvor vi bliver introduceret til Edward Kenway, som vi kommer til at følge i Caribien hvor vi kommer til at se områder såsom Jamaica, Cuba og Bahamas. Spillet vil eftersigende forgå i tiden hvor pirater var mangfoldige i Caribien og vore nye hovedperson vil også begive sig med lumske aktiviteter som pirat, når han altså ikke render rundt som assassin. Spillet kommer bl.a. til Wii U.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes får en Wii U-udgivelse. Det var ellers bestemt at spillet ikke skulle udkomme til Wii U da spillet blev released sidste sommer. Men nu har Warner Bros. Interactive og Traveller’s Tales besluttet at spillet også skal udgives til Wii U. Til forskel fra Wii og 3DS-versionerne er der denne gang tale om den fulde oplevelse til Nintendo publikummet, der ikke fik den samme åbne sandkasse med ”free-roaming” som PS3- og Xbox 360-folket gjorde – det gør de nu på Wii U. Wii U'ens GamePad får også nye funktioner med det nye og forbedret kort, hurtig karaktervalg samt muligheden for at spille kun på gamepad i stedet for TV.

Monster Hunter 3 Ultimate får en DLC pakke på sin release dag d. 22 Marts som vil kunne downloades fra Nintendo E-shoppen gratis. Denne DLC vil give adgang til nye række missioner.
Monster Hunter vil også få en stor DLC pakke til april, denne DLC vil give spillet en række opdateringer som har været savnet i de tidligere versioner af spillet. Opdateringen åbner først og fremmest op for, at de europæiske og amerikanske spillere kan spille sammen online via spillets multiplayer-funktion. Ydermere vil opdateringen også gøre det muligt, at man kan vælge at spille spillet på Wii U GamePad'ens skærm frem for udelukkende at kunne spille det på tv-skærmen.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor overcloced har fået fastlagt en europæisk udgivelsesdato, der lyder d. 5 April og har også fået udgivet en ny trailer som kan ses http://n-club.dk/nyheder/418305-shin-megami-tensei-devil-survivor-overclocked-fr-europisk-udgivelsesdato
Professor Layton and the Azran Legacies har fået en ny trailer i forbindelse med sin udgivelse i Japan i Torsdags. Traileren kan ses HER.

Lego City er blevet prøvekørt af en række journalister som har kunne afsløre flere informationer omkring spillet som kan læses HER. TT Games har heller ikke ville udelukke muligheden for DLC pakker til spillet hvis de pludselig får en ide til at forbedre spillet.

Injustice: God's Among Us. NetherRealm Studios og Warner Bros. Interactive har afhold en popularitets konkurrence i Injustice: God’s Among Us hvor vi har haft mulighed for at se mere til de forskellige figurer i spillet. i den sammenhæng er der blevet optaget en del videoer som viser de forskellige karakterer i fuld funktion under spillet kampe.
Disse videoer kan ses HER.

Wii Mini er blevet annonceret til at udkomme d. 15 Marts. Wii Mini er kompatibel med stort set alt eksisterende Wii tilbehør, men der er dog ikke GameCube controller slots, som der var på den originale udgave af Wii. Samtidig med at konsollen udkommer, vil der blive udgivet en række såkaldte "Nintendo Select-titler" som kan købes til en billigere pris end normalt. Disse inkluderer Mario Party 8, Wii Sports Resort, Mario Power Tennis og Super Paper Mario.

Top 10
Fra og med næste uge vil der være en oversigt over top 10 aktive forum tråde her på N-club samt en top-10 over de mest relevante forumsider for ugen der er gået.

Ugens kommentar
Fra næste uge vil vi også udvælge ugens bedste kommentar. Vinderen vil modtage 25 coins!

Nes Bozz konkurrence
Husk desuden også vores Nes Bozz konkurrence, der slutter nu på lørdag d. 9. marts!

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Slettet

Level: 1 (Goomba)

04-03-2013 20:13

I får et "yeah" fra mig. Godt at se et stigende aktivitetsniveau på N-club. Velkommen til Kylar Saissore.
2
1ups givet

#2 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

04-03-2013 20:24

Godt initiativ, omend nyheden godt kunne bruge en tur i Lukas-Pedersen-maskinen.

Den bedste del var nyheden omkring et Live 7, det glæder jeg mig til at høre mere om. I må endelig sige til hvis i vil holde en SSBM-turnering til arrangementet, så kan smasherne kvittere med nogle flere deltagere!
4
1ups givet

#3 - Kanin

Level: 23 (Skree)

04-03-2013 22:30

Lad os sige det sådan her: Live 7 er i de helt indledende faser. Vi arbejder på at finde en dato og et passende lokale. Vi har en idé om at ligge det i sen sommeren - evt. omkring samme tid som Live 6 tilbage i 2009.

... Jeg glæder mig allerede, nu hvor det er "officielt". Det sætter lidt ekstra press på os der planlægger Smiley
0
1ups givet