Disney Speedstorm er nu g...

Hellboy Web of Wyrd udgiv...

N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

F-Zero 99

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Live 7: Turnering i ARMS

Skrevet af ThePatrickBay - 23-07-2017 10:37

I sidste uge annoncerede vi den første turnering til N-club Live 7, nemlig Mario Kart 8 Deluxe. I dag kan vi løfte sløret for næste turnering i rækken, nemlig i det hårdtslående fighting-spil ARMS!

Turneringen i ARMS til Nintendo Switch vil blive afholdt 30. september kl. 12:00, og som altid er der en præmie til vinderen. Præmien vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Reglerne til turneringen vil være følgende:

  • 1 vs 1 i alle kampe.
  • Ingen items eller streak bonuses.
  • Bedst af 3 i alle runder undtagen finalen, som er Bedst af 5.
  • Double Elimination, så man skal blive slået ud to gange, før man permanent er ude af turneringen.
  • Alle karakterer og Arms er tilladte.
  • Første banevælger vælges ved at flippe en mønt.
  • Taberen vælger de efterfølgende baner.
  • Snake Park er banned.
  • Alle originale controllere er tilladte. Medbring gerne din egen.Flere turneringer vil blive annonceret i de kommende uger, så hold øje på N-club og/eller vores Facebook-side.

Tilmeld dig N-club Live 7 på tilmeldingssiden, læs de praktiske informationer og nyd en fantastisk gaming-weekend med en masse andre Nintendo-fans!

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

24-07-2017 12:12

Rigtig fedt initiativ. Det skal nok blive en god turnering, og jeg er glad for at se, at der bliver kørt alle Arms, og ikke kun defaults.

Jeg tror dog det ville gavne turneringen meget, hvis I tog reglen om valget af første bane op til overvejelse igen. Et turneringsregelsæt bør altid i højst mulig grad søge at eliminere tilfældigheder og faktorer, der kan påvirke det retfærdige konkurrencegrundlag - hvorfor I også har valgt at banne items og Snake Park, vil jeg formode (og med god grund). At lade banevalget være op til et møntkast, eller med andre ord tilfældighederne, strider i mine øjne derfor imod, hvad jeg tror, I forsøger at gøre med denne turnering. At måtte vælge første bane uden videre er en utrolig stor fordel at få over sin modstander, da mange baner i Arms er asymmetriske og har gimmicks, der styrker og hindrer visse figurer i høj grad.

Jeg har to forslag til en regelændring (en mere kompleks og en simpel en):

1) Det første, og komplekse, forslag læner sig op af de traditionelle regelsæt til Smash-spillene, hvor der i første kamp 'strikes' mellem de 'neutrale' baner. Hertil kan 5 af ARMS' baner vælges ud, så processen bliver mere strømlinet. Den første, der skal strike, afgøres som regel af sten-saks-papir (men kan også være et møntkast). Vedkommende vælger så, om han vil starte eller lade modstanderen strike først (selvom det stort set altid er en fordel at strike først). Den første, der striker, fjerner én bane fra listen af de 5. Dernæst fjerner den anden spiller to baner, således at der kun er to tilbage på listen. Den første spiller vælger så starterbanen ud fra de to. På den måde har begge spillere fået indflydelse på banevalget, hvilket er at foretrække, fremfor at den ene bare dikterer.

Eksempel med 5 baner: Spring Stadium, Mausoleum, Buster Beach, DNA Lab, Sky Arena (kan ændres efter smag, men udelukker de mest asymmetriske og gimmicky baner)

1. De to spillere (Spiller 1 og 2) slår om at strike først. Spiller 1 vinder.
2. Spiller 1 striker én bane, Mausoleum.
3. Spiller 2 striker dernæst to baner, Spring Stadium og DNA Lab.
4. Spiller 1 striker så én bane, Sky Arena. Første bane bliver altså Buster Beach, da det er den tilbageværende af de fem.

Striking-systemets fordel er, at det tillader dynamik i turneringen, men uden at gå på kompromis med principperne om fair konkurrence. Desuden har ARMS en baneliste indbygget i spillet, der kan tages frem i lobbyer ved at trykke X - så systemet er også nemt at implementere i praksis, og bruges allerede altid i Smash-sammenhæng.

2) Mit andet forslag er langt, langt mere simpelt, men tager som skrevet en del af dynamikken ud af turneringen. Hvis alternativet er, at én spiller altid kan vælge bane uden at den anden har noget at skulle have sagt, så vil jeg foreslå, at den første bane altid er den samme. Fordelen her er, at det aldrig kan komme bag på folk, hvilken bane de skal forberede sig på, og de kan ikke risikere at komme ud i et alt for ufordelagtigt matchup.

Mit forslag til en fasttømret starterbane vil være Buster Beach, da den på én og samme tid er neutral men også dynamisk. Det specielle ved den er, at trods den er asymmetrisk, så giver dens aflange layout og den lille forhøjning i midten mange muligheder for selv langsomme figurer til at slippe væk fra modstanderen (hvis du vil jagte modstanderen skal du f.eks. som regel committe til et hop, hvilket åbner dig op). Men der er også en lille skråning ned til et mere åbent areal, hvor man også kan søge hen, og hvor spillet mere bliver at læse modstanderens bevægelse og trænge dem op i hjørnerne. Så banen giver, i mine øjne, interessante men fair kampe, og vil derfor være det bedste valg som prædetermineret starterbane.

Jeg ved det blev en lang smøre, men jeg håber, at I kan bruge mit input til noget. Smiley Må de bedste arme vinde.

Edit: Bemærk, at alt dette KUN handler om valget af første bane. Taberen kan stadig vælge ud fra alle baner (udover Snake Park).
3
1ups givet

#2 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

24-07-2017 13:22

Tak for indputtet, Nick, vi tager dine to forslag til overvejelse. De regler, vi har sat på nuværende tidspunkt, er sat ud fra, hvad andre turneringer har gjort, men naturligvis er optimering altid noget, der skal kigges på.
0
1ups givet