Theatrhythm Final Bar Lin...

N-club Streams: Uge 5

Se et officielt klip fra ...

GoldenEye 007 kommer til ...

N-cast #160: Kan nyt Fire...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Figment 2: Creed Valley u...

SteamWorld Build annoncer...

Rubber Bandits ude nu - s...

N-cast #159: N-cast Speci...

Defekt controller

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Fire Emblem Engage

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Metroid Prime 4

Switch - spilrygter og sp...

Kirby's Return to Dreamla...

Annonceringer af annoncer...

Pokémon-tråd

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Weekend Sjov #7

Skrevet af Anders Hansen - 05-04-2009 23:02

Hej igen! Har I været ude og investere i den nye DSi? Heldigt, for undertegnede har desværre ikke haft råd - valget stod imellem den nye DSi for 400 kr. på bekostning af min gode gamle sorte DS Lite, eller vente til næste måned. Ja det er altid svært at skulle af med sine gamle maskiner, man har jo en hel lille historie med dem, hvem kan f.eks. ikke huske hvor man købte den henne og de ferier man har haft dem med på? Det gik dog til sidst sådan at jeg ville vente til dagen efter, men der var tilbuddet slut. Great! Så jeg sidder med min lille sorte DS Lite og får spillet igennem de missioner jeg manglede i Advance Wars DS. Aaah, good times.

Hvad har Kirby spist?


Aaaaaawwwee... Kirby har nådesløst ædt en ulv


Kirby er den eneste figur der formår at bære sin myrdede modstanders skin og stadig se bedårende ud. Okay så de bliver godt nok mere til stjerner og regnbuer, men stadig! Kirby er klart den voldigste figur EVAH!

I kan se flere sjove billeder med Kirby her på What Has Kirby Been Eating?

Wii MotionPlus er FOR præcis?

Jeg er nok ikke den eneste der glæder sig til at få sine pølsefingre i MotionPlus som kommer til sommer, derfor er det også glædeligt at høre at udviklerne EA er mere end bare imponerede over hvor præcis den nye udvidelse er. Faktisk så viser det sig at at den er FOR præcis og de har været nød til at skrue ned for det!

I TechRadars interview med EA forklarede deres produktøren til Grand Slam Tennis følgende:

"It truly is giving you that one-to-one control movement of your arm motion and then mapping it directly to that one-to-one movement of your character on screen,"

Sagde Singleton.

"At times it's overly responsive. It had so much fidelity that at times we have limited that fidelity to make it a compelling experience and giving you full total control."


TechRadar har selv haft fornøjelsen af at lege med MotionPlus og har dette at sige:

"Playing a tennis game with Wii MotionPlus after playing the same game without the new, improved controller is the equivalent of taking the stabilisers off of your first bike.

"It is taking your first baby steps into a world in which gaming is going to be a whole lot more fun than ever before. It's like going from VHS straight to Blu-ray."Vent! Først så var den ikke præcis nok, men nu er den overpræcis? Hvordan bliver man mere præsis end 1:1? Er det så ½:1 eller -5:1?

Kilde: TechRadar

CAPTAIN N's første kig på DSi!Tips fra min side af skulle da lige være at du kan justere lyset på din DSi ved at holde 'Select'-knappen nede og bruge lydknapperne til at tone op og ned for lysstyrken.
Og selvom at DSi kan håndtere SDHC kort, (hvilket meget gerne skulle virke helt op til 32 GB) så er der en grænse på 300 blokke du kan fylde på din DSi, så overvej om det er nødvendigt med så stort et kort.

Skulle du stå med nogle spørgsmål lige nu, eller vil vide mere fakta med det samme, så er der en rigtig god fact guide inde på VOOKS

Det fraklippede hjørne

Mortal Kombat er et af det mest kendte kampspil til dato, men dette skyldes til dels også fordi at spillet var helt ekstremt voldigt og blodigt. I krigen mellem Super Nintendo og SEGA Mega Drive skulle det dog vise sig for Nintendo at det ville bringe store konsekvenser for dem, da Nintendo besluttede at censurere spillet for blod.


Mega Drive-udgaven, en ikke nær så god port af arkadespillet som SNES'en, havde dog den blodige del af spillet med, ved at indtaste et kodeord, og med dette fik SEGA hurtigt stemplet Nintendo som et børnespilsfirma - et ry de stadig døjer med den dag i dag.

Dette skabte en hel del splid i hvornår grænsen for voldige spil skulle slåes, og selvom politikerne og husmødrene stod inde for Nintendos beslutning, så havde kunderne ikke meget til overs for den "tamme" udgave af Mortal Kombat. Hvem ved? Havde Donkey Kong Country ikke fået blændet det amerikanske folk op for SNES'ens overlegende grafik, så havde Super Nintendo'en muligvis tabt 16-bit krigen i USA.

Ugens vise ord

Nu når vi er ved DSi i dag, så er det måske på sin plads med nogle yderst vise ord derom. Faktisk er de oversat fra japansk, og når det er japansk, så må det være nogle rigtig vise ord jo! Her er de så:


HEY TUMPE! Put ikke din DSi i mikroovnen!


Øhrøm, nu er mit japansk jo lidt rustent, men jeg er sikker på at det er det der står i 'The enclosed instruction book'.

Jeps, men det var det for denne gang!
Næste uge vil I kunne finde mig ved N-clubs stand i Tivoli til N-club sports.

Vi ses!

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

05-04-2009 23:21

"Hvor bor vi henne, hvor bor vi henne? Uuuuh, jeg tror det var Estonia... Nej, nej, jeg tror det var Danmark, Danmark tror jeg"
Smiley
Mega godt preview! Jeg har lyst til at købe den - hvis bare økonomien tillod det...
0
1ups givet

#2 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

05-04-2009 23:28

Endnu en omgang god Weekend Sjov. Mhmm, det er altid godt sådan en stille søndag aften. Vil dog gerne lige komme med en kommentar til CAPTAINen - det ville være rart, hvis der blev skruet lidt ned for musikken i videoen. Smiley

Giluc, jeg er helt enig med dig. Jeg kunne også godt tænke mig en DSi - og min okønomi tillader det faktisk næsten. Der mangler et par hundrede kroner, desværre. Og jeg ved, at jeg skal bruge nogle af mine penge snart, så.. Ja, jeg må vente med at købe DSi.
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

05-04-2009 23:31

Så den lige igen og faldt over endnu et genialt citat:
"Uh, neej! Det står på dansk! Det var da dejligt, så kan alle være med, og lade være med at læse det alligevel."
---
Malte - Jeg har faktisk råd til den, men har også noget andet at skulle have købt først Smiley
0
1ups givet

#4 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

05-04-2009 23:34

Det er jo lige det. Der er så mange gode ting, som man gerne vil have fingrene i. Så man bliver nød til at priotere. Smiley Men nu har jeg da fået mig taget sammen til at søge arbejde. Men nok om mig.
0
1ups givet

#5 - PD

Level: 1 (Goomba)

05-04-2009 23:41

Får snart løn, men det bliver nok kum omkring 700 - 900 kr.. xD Og har en masse ting jeg vil købe.. ihh hvorfor skal al ting koste!! >:
0
1ups givet

#6 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

06-04-2009 01:10

Lol, jeg kom lige i tanke om at jeg har fødselsdag om 9 dage - jeg får vel sikkert nogle penge - DSi her kommer jeg (hvis der er penge til det, altså) Smiley
0
1ups givet

#7 - Bambi

Level: 1 (Goomba)

06-04-2009 02:04

"En dejlig stor sort pind"...
WTF?! Smiley
0
1ups givet

#8 - Christoffer Jensen

Level: 1 (Goomba)

06-04-2009 02:57

Nice uboxing Smiley

Det var da slemt med alle de disclaimers osv. Smiley Sikke da noget
0
1ups givet

#9 - Rotjen

Level: 1 (Goomba)

06-04-2009 10:55

haha "DEN ER RUG!!!!"
0
1ups givet

#10 - Butju

Level: 1 (Goomba)

06-04-2009 13:55

Nuice preview, CAPTAIN N Smiley
0
1ups givet

#11 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

06-04-2009 23:39

All hail the CAPTAIN!! Smiley Episk preview og nice at Du lige får en Error Code da Du prøver at forbinde første gang! Smiley
0
1ups givet