N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-clubs nytårstale 2016

Skrevet af Nemy - 30-12-2016 16:39

2016 var året, hvor Nintendo for alvor gav Wii U det sidste skub udover kanten. I september rundede Wii U 13 millioner afsendte enheder, hvilket på alle fronter er skuffende. Således skriver Wii U sig højst sandsynligt ind, som den dårligst præsterende Nintendo-konsol i mere end 30 år. Dermed er det formentlig meget fornuftigt, at Nintendo i stedet har valgt at kigge fremad, i stedet for at prøve at puste liv i noget, der ikke kan overleve.

Spiludgivelserne til maskinen i 2016 taler samme tydelige sprog. Selvom vi har set udmærkede titler, som Pokkén Tournament, Star Fox Zero og Paper Mario Color Splash, har det været tydeligt, at Nintendo i høj grad har rettet fokus mod Nintendo Switch, der udkommer næste år. På trods af dette er det forsvindende lidt, vi indtil videre ved om maskinen. Reelt set er vores viden vedrørende maskinen baseret på den trailer Nintendo udgav tilbage i oktober. Heldigvis skal vi ikke vente så længe før alle detaljer om maskinen er offentliggjort. Nintendo bliver nødt til at diske op med lækre lanceringstitler og efterfølgende support for at kunne få folk til at købe maskinen. Det lader også til, at Nintendo har formået at skabe den nødvendige hype omkring maskinen og forhåbentlig bibeholdes den frem til og efter launch.

År 2016 blev også Nintendos indtog på smartphone-markedet. Et tiltag, der for et par år siden ville have syntes umuligt. En release af Miitomo med middelmådig succes kunne godt så tvivl om hvorvidt Nintendo egner sig til smartphone markedet. Var man skeptisk omkring Nintendos entré på smartphone markedet viste Pokémon Go for alvor, hvilket potentiale Nintendos figurer i virkeligheden har på det marked. Derfor var forventningerne også skruet i vejret med Super Mario Run, der udkom tidligere på måneden. På trods af middelmådige anmeldelser (der mest af alt virker til at være rettet mod prisen) fik Super Mario Run en fantastisk start og har allerede givet Nintendo en betydelig indtægt på få uger.

Det rejser naturligvis også spørgsmålet om, hvor længe Nintendo kan blive ved med at have fokus på det traditionelle spil- og konsolmarked såfremt Nintendo Switch også bliver en fiasko. Med et voksende smartphone-marked og en succesfuldt første år på dette marked for Nintendo kan fremtiden synes en smule uklar. Som mangeårig Nintendo-entusiast frygter man en Konami-manøvre fra Nintendo. Et scenarie der virker usandsynligt, men ikke umuligt. Et scenarie der, trods Nintendos japanske rødder, vil blive mere og mere sandsynligt for hver dag Nintendo Switch ikke får succes. Undertegnet køber i hvert fald maskinen til lancering uanset hvilke lanceringstitler Nintendo melder ud. En tillid jeg skylder dem efter utallige fantastiske oplevelser de har givet gennem hele min opvækst.

Her på N-club har 2016 stået på en oprustning på redaktionsfronten og en afprøvning af en række nye koncepter særligt på videofronten. Med et hav af Let’s Plays, streams og andet godt har vi efterhånden fundet ud af, hvilket materiale vi skal bruge fokus på at udarbejde. I april afholdte vi N-Tonight, som var en stor succes, og som helt sikkert er noget der vender tilbage i 2017. På nyheds- og anmeldelsessiden har vi meget kørt det som altid, men også her kigger vi på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen for dig som bruger. Her i december var pakkelegen endnu engang tilbage med stor succes og det bliver naturligvis et årligt tilbagevendende arrangement så længe interessen er der.

Bag kulissen har vi arbejdet rigtig meget på tiltag, som skal være med til at forme N-club i fremtiden. Det nye N-club site udkommer i 2017 og vi er så småt begyndt at løfte sløret for, hvad siden vil indeholde. Den nye platform vil danne grundlag for N-club-oplevelsen i mange år frem. 2017 bliver også året, hvor det første N-club Live i mange år bliver afholdt. Vi glæder os til snart at kunne melde en dato for arrangementet ud og ved, at denne har været lang tid undervejs.

Vi håber, at I har nydt 2016 her på N-club ligeså meget som os. Vi glæder os til et endnu bedre 2017.

Rigtig godt nytår fra hele N-club-redaktionen

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

30-12-2016 18:10


4
1ups givet

#2 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

30-12-2016 18:51

Tak for indsatserne i klubben Smiley

Jeg glæder mig super meget til mere om ny platform og Live Smiley

Switch bliver også købt på udgivelsesdagen her.

Godt nytår Smiley
3
1ups givet

#3 - zcream

Level: 13 (Baby Dodongo)

30-12-2016 22:03

Tusinde tak for i år. Jeg er blevet inspireret til flere gode køb, og dermed spiloplevelse, gennem dette dejlige forum og ser frem til endnu flere gode oplevelser både her og foran skærmen. Og så har det været fantastisk at se et forum, hvor folk er hjælpsomme og hvor man samtidig har kunne få god info om alverdens Nintendo-halløj.

Godt nytår til alle
1
1ups givet

#4 - AND

Level: 35 (Lakitu)

31-12-2016 11:29

Eh.... Hvad er en Konami-manøvre!? Smiley
0
1ups givet

#5 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

31-12-2016 12:18

Godt nytår alle sammen Smiley

Tak for et hyggeligt år på N-club selvom Nintendo, ikke helt har levet op til vores forventet Smiley men vi ser fremad, og skal nok købe Switch på day one... Så jeg kan komme til at spille primært Nintendo fremfor PC/Xbox igen.

Glæder mig ihvertfald til det nye år på mange punkter Smiley
1
1ups givet

#6 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

31-12-2016 15:12

Godt nytår til alle herinde!
Jeg synes det har været et rigtig godt år for N-club. Det føles som, at der har været rigtig megen aktivitet her og rigtig mange sociale tiltag med streams og let's plays. Det har været kanon sjovt! Selvom det måske ikke har været det mest spændende Nintendo år, så har det givet muligheden for at spille nogle af de spil, som man ikke fik spillet, da de udkom.

Jeg håber I allesammen må få et dejligt nytår og pas på øjne og fingre derude! Smiley
0
1ups givet

#7 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

31-12-2016 16:40

Godt nytår folkens
0
1ups givet

#8 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

01-01-2017 11:00

Godt Nytår Allesammen. Smiley
0
1ups givet

#9 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

01-01-2017 17:53

AND skrev:
Eh.... Hvad er en Konami-manøvre!? Smiley


Jeg gætter på, at der hentydes til Konamis strategi med at droppe de traditionelle spil til fordel for kasino og pachinko, som der åbenbart skulle være langt flere penge i. Med andre ord: bevæge sig væk fra det fansene vil have og i stedet udelukkende gå efter det sted, der er flest penge at tjene. I Nintendos tilfælde kan dette blive mobilplatformene, da både Pokémon Go og Super Mario Run jo har været meget succesfulde.

1
1ups givet

#10 - FireF00X

Level: 3 (Koopa-Troopa)

01-01-2017 23:07

Rigtig godt nytår til Jer alle! Smiley
0
1ups givet

#11 - RAYMAN

Level: 3 (Koopa-Troopa)

02-01-2017 07:01

Godt nytår til alle herinde. Smiley
0
1ups givet

#12 - Pchan

Level: 10 (Bomchu)

09-01-2017 00:05

Godt nytår! Smiley

Gode ord. Med gode indietitler, Twilight Princess HD, Splatoon og Crunchy Roll har jeg fået meget glæde ud af min WiiU i 2016 og ser frem til mere Nintendo i 2017.
0
1ups givet