Diablo III: Eternal Colle...

Giana Sister: Twisted Dre...

Little Dragons Café udgi...

Ugens Downloads: Uge 33 2...

Gear.Club Unlimited 2 på...

Etrian Odyssey X kommer t...

GRIP: Combat Racing udgiv...

The Escapists 2 udgives f...

Doom Eternal kommer til S...

Steep ikke længere under...

Problem: 3DS legering

Work In Progress-tråden!

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Feedback på ny side

Alternative nyheder

Switch - spilrygter og sp...

Dine Nintendo Switch-spil

Super Smash Bros. Ultimat...

Pokémon GO

S: Klonoa (Wii)

Tilbudstråden

S/B: Arms

K: Mario Kart Wii

K: Zelda : Breath of the ...

S: Uåbnede Amiibo'er

B: La Noire til Switch

S : Mario Odyessey + Zeld...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare car...

GBA og GBC Spil til salg

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

N-Tonight: Donkey Konga og Zelda: Four Swords Adventures

Skrevet af Zone - 27-04-2018 17:05

Der er altså nu kun én dag til N-Tonight finder sted og vi har simpelthen så mange segmenter at vi ikke har kunne holde os til at afsløre ét enkelt om dagen, så nu får I de to sidste segmenter i én nyhed. Begge spil er fra Gamecube-æraen, som for undertegnede nok er én af Nintendos mest magiske maskiner, og som er fænomenal når det gælder multiplayer-spil.

Det første er Donkey Konga. I dette fantastiske rytmespil spiller man på bongotrommer, og det gælder så om at spille med i takt til rytmen. Spillets største gimmick er klart de bongotrommer man bruger til at spille spillet, men der er også et helt fænomenalt soundtrack, som indeholde båder Nintendo-klassikere, samt klassisk musik og store hits fra flere årtier.

Det næste og sidste spil vi spiller til N-Tonight er et Zelda-spil, nemlig Four Swords Adventures. I denne multiplayer-udgave af den klassiske Nintendo-serie, gælder det om at arbejde sammen om at nedkæmpe horder af fjender og løse gåder. Link deles op i fire dobbeltgængere der har hver sin farve og det gælder så om at hjælpe hinanden, mens man også konkurrerer om hvem der får flest rupees.

Der er dermed lagt op til en masse multiplayer action til denne udgave af N-Tonight. Hvis I skulle have glemt det, så er det altså i morgen, lørdag d. 28. april, klokken 18:00 er løjerne starter og vi spiller hele aftenen indtil klokken slår 00:00. Vi spiller et nyt spil hver time og håber årets program er noget for jer. Det endelige program, med tidspunkter og en liste over de spil der skal spilles, kommer op på siden inden længe.

0
1ups givet

Kommentarer: