N-cast #160: Kan nyt Fire...

N-cast #161: Hænger E3 i...

Dredge udgives til Switch...

Clive 'N' Wrench udgives ...

Theatrhythm Final Bar Lin...

N-club Streams: Uge 5

Se et officielt klip fra ...

GoldenEye 007 kommer til ...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Figment 2: Creed Valley u...

Spil på vej til Switch

Kabel til HDD Wii

Legend of Zelda: Tears of...

Nintendo Direct

Mario Kart Tour

LEGO The Legend Of Zelda

Fire Emblem Engage

Bayonetta 3

Defekt controller

Pokémon Unite

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-Tonight: Overcooked og SNES Mini Unboxing & Gameplay

Skrevet af Zone - 28-09-2017 16:35

Som vi annoncerede i starten af sidste uge, så afholder vi Fredag d. 29. september (altså i morgen) endnu et N-Tonight event. Som altid afholdes det fra 18 til 24 og der vil hver time være et nyt segment. Vi har indtil videre annonceret 4 segmenter og mangler nu kun de sidste to, inden eventet bliver afviklet i morgen aften.

Overcooked
Nintendo og de andre tredjepartsudviklere udgiver mange store spil på Nintendo Switch. Men en rigtig stor del af maskinens spilbibliotek består også af Indie-spil. De sætter vi en smule fokus på når vi spiller Overcooked, hvor fire personer fra crewet prøver at se hvor gode de er til at lave mad og arbejde sammen. Det bliver ren co-op underholdning!

SNES Mini Unboxing & Gameplay
Fredag d. 29. september er også dagen hvor Nintendos nye retro-konsol, Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System (altså SNES Mini). Vi kommer til at lave en fin lille unboxing af maskinen, så jer der ikke modtager én i morgen, kan se hvad der følger med og om den overhovedet er så lækker som alle går og forventer. Men vi skal selvfølgelig også afprøve den! Og det første spil vi helt klart skal prøve er Star Fox 2, som for første gang nogensinde bliver udgivet officielt. Når vi har spillet Star Fox 2 lidt, så kigger vi også på nogle af de andre spil, og der hvor godt maskinen afvikler dem. Vi glæder os til at få fingre i maskinen, i hvert fald.

Og med dét har vi annonceret alle 6 segmenter der vil være at finde til morgendagens N-Tonight event, som nævnt afvikles fra 18 til 24. Har du glemt hvad de andre 4 segmenter gik ud på? Frygt ej! Klik ind på følgende links og se hvad vi ellers kommer til at byde på. Det fulde program bliver lagt op i morgen, inden eventet starter!

N-Tonight: Smash-turnering og Mario Maker-Challenge
N-Tonight: Warioware: Smooth Moves og Mario Kart 8-turnering

Der er stadig ledige pladser i både Smash-turneringen og Mario Kart 8 Deluxe-turneringen, så skynd jer at skrive en PM til undertegnede (Zone), så I kan være med til at kæmpe om vores lækre præmier!

3
1ups givet

Kommentarer: