Paper Mario: The Origami ...

N-club Streams: Uge 32

Næste sommeropdatering t...

Atelier Ryza 2: Lost Lege...

Unboxing af LEGO Super Ma...

Vi streamer Luigi's Mansi...

Vind LEGO Super Mario-sta...

Samurai Jack: Battle Thro...

CastleStorm II annonceret...

Ugens Downloads: Uge 30 2...

TV bord

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

E3 2013

Spil på vej til Switch

Super Smash Bros. Ultimat...

Satoru Iwata er gået bor...

Pokémon GO

Tetris 99

LEGO Super Mario

Tilbudstråden

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo annoncerer Ring Fit Adventure til udgivelse på Switch d. 18. oktober

Skrevet af KJ85 - 12-09-2019 14:34

I sidste uge udsendte Nintendo en teaser for en ny oplevelse til Switch, og som lovet har de i dag bragt mere information på bordet. Det viser sig således nu, at pilates-ringen udgives i forbindelse med et nyt adventure-spil kaldet Ring Fit Adventure, og det er såmænd på gaden allerede i næste måned. Du kan se en længere præsentation i videoen herunder.Nintendo går altså ikke bare Wii Fit-vejen, men udgiver et RPG-eventyr, hvor du som spiller aktivt skal bevæge dig på forskellige måder for at besejre fjender og forsvare dig mod dem, og med Joy-Cons placeret i Ring-Con og Leg-Strap-tilbehøret vil spillet kunne opfange, om du gør det ordentligt.

Vil du bare udføre lidt fitness-øvelser uden at skulle bekymre dig om eventyr og fjender, så er der også en række minispil, hvor du kan fokusere på forskellige muskelgrupper i kroppen, og spillet giver dig naturligvis info om, hvor mange kalorier du forbrænder under din tid med spillet.

Den danske pressemeddelelse lyder i øvrigt som følger:

12. september 2019 – En ny type spil lander til Nintendo Switch den 18. oktober. Ring Fit Adventure giver dig mulighed for transformere fysisk udfoldelse til sjove spilelementer.

I Ring Fit Adventure udfører spillerne træningsøvelser til at udforske en spilverden og bekæmpe fjender. Tilbehøret Ring-Con og Leg Strap er inkluderet i spillet og registrerer dine bevægelser og overfører dem til aktiviteter i spillet. Jogging på stedet med Leg Strap om låret vil fx få din spilfigur fremad. Ved at spille dagligt vil forskellige områder af kroppen blive trænet. Ring Fit Adventure indeholder desuden diverse minispil og træningsprogrammer til alle typer spillere.

”Det er en del af Nintendos DNA at blive ved med at finde på nye måder at underholde spillere og sætte smil på deres ansigter, og Ring Fit Adventure til Nintendo Switch er en ny slags spil, hvor fitness møder adventure”, udtalte Stephan Bole, præsident, Nintendo of Europe. ”Jeg håber, at når først spillerne holder Ring-Con, påfører Leg Strap og begynder at spille for dem selv, da vil de tage på en rejse, der vil motivere dem til at vende tilbage og glædeligt motionere hver dag.”

Ring Fit Adventure har et Adventure mode, som udspiller sig i en farverig verden, hvor adventure møder fitness. For at rejse gennem over tyve verdener i spillet, skal spillerne jogge på stedet, bruge Ring-Con-tilbehøret til at udføre alverdens aktiviteter i spillet. Undervejs vil fjender dukke op og udfordre dig til kamp. Over fyrre Fit Skills har du til at angribe og forsvare dig mod fjenderne. Disse er inddelt i kategorier som arme, abs, ben og yoga. Gennem alle aktiviteter i spillet optjener spilleren erfaring for sin spilfigur og kan låse op for nye Fit Skills. Adventure mode er designet til naturligt at motivere spillerne til at fortsætte med at træne jævnligt.

Quick mode er en anden del af Ring Fit Adventure, der giver dig mulighed for at hoppe ind og ud af spillet, hvis du vil have et hurtig træningspas. Simple mode lader dig vælge mellem øvelser, du vil forbedre dig i, og udføre dem individuelt. Sets mode indeholder rækker af øvelser knyttet til et tema eller et særligt område af kroppen. Du kan endda indstille spillet til Silent mode, hvis du ikke vil forstyrre dine omgivelser for meget, fx vil jogging da være byttet ud med mere stille og rolige øvelser, som ikke går så meget i gulvet, hvis du har en underbo.


Ring Fit Adventure udgives i en pakke med Ring-Con og Leg-Strap d. 18. oktober. Er det noget for dig?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

12-09-2019 14:43

Forfærdelige værter, men ellers en rigtig interessant idé. Jeg havde forventet en samling minispil, men bestemt ikke et helt adventure-spil. Det kan jeg godt se det interessante i i forhold til at bibeholde interessen. Der skal bare være noget substans i spillet, så skal det nok virke.

Så mangler der bare en annoncering af, at det virker med VR Labo, og så er fremtiden her.
1
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-09-2019 14:49

^Du vil ikke kunne holde din konsol foran hovedet, mens du samtidig skal manøvrere Ring-Con, så det kommer nok ikke til at ske Smiley

Jeg synes bestemt også, at det ser interessant ud, og jeg vil virkelig gerne prøve det. Prisen lyder så til at være €80, så det bliver måske ret dyrt her i Danmark, men nu må vi se..
0
1ups givet

#3 - Nemy

Level: 25 (Kokiri)

12-09-2019 15:37

Kommer nok også til at købe det, ser ret interessant ud, og endelig et fit-spil der rent faktisk ser ud til at være sjovt at spille Smiley
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-09-2019 16:11

Har tilføjet den danske pressemeddelelse fra Bergsala til nyheden Smiley

Edit: Var ikke klar over, at Satoru Shibata ikke længere var på topposten hos Nintendo of Europe, men jeg må jo have sovet i timen, for han har ikke været der i mere end et år nu.
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

13-09-2019 06:25Brrr. Puha. Mareridtsmateriale...
2
1ups givet

#6 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

13-09-2019 07:39

Jeg giver #1 helt ret, de ser sygeligt begejstrede ud. Smiley.

Når det er sagt, så synes jeg det er en mega fed idé. Det er lige sådan noget der skal til for at jeg kan få lidt motion uden at kede mig. Jeg håber så at det er noget som kan holde min interesse og at der er noget "kød" på den adventure del.

Men indtil videre, så tror jeg da jeg vil skrive det på min to-buy liste.
0
1ups givet

#7 - Jonezy

Level: 17 (Deku Baba)

13-09-2019 15:36

Hedeholm stream, Hedeholm stream.....
0
1ups givet