Gør klar til årets pakk...

Fashion Dreamer (Switch)

Første gameplay-trailer ...

Jet Force Gemini kommer t...

Black Friday-udsalget er ...

Super Mario Bros. Wonder ...

Splatoon 3 Chill Season s...

Lanceringstrailer for Hog...

Ny Indie World Showcaes i...

De nominerede titler til ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Super Mario RPG (Switch)

LEGO Super Mario

N64 controller

Super Mario Bros. Wonder

Spil på vej til Switch

Super Smash Bros. Ultimat...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Direct d. 14. september – det store overblik

Skrevet af JOEP - 14-09-2017 11:00

Nattens Direct bød på adskillige nyheder, og det kan være svært at få et overblik over dem alle. I stedet for at lede igennem fire sider på N-club kan du dog springe direkte ind i denne nyhed, hvor vi har listet alle nyhederne op med links. Vi håber, at du har nydt at kunne få informationerne ind med morgenkaffen i dag, og husk endelig at kommentere på dine favoritnyheder!

Nintendo 3DSNintendo SwitchVil du i stedet hellere se det hele, kan du blot følge linket herunder til nyheden, der indeholder streamen:
Se Nintendo Direct 14.09.2017 her

Hvilke nyhed er din favorit?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

14-09-2017 09:06

personligt ville jeg ønske snipperclips plus ikke var dlc
0
1ups givet

#2 - Retrolasse

Level: 14 (Inkling)

14-09-2017 09:31

En sløj omgang. Ikke de nyheder jeg håbede at stå op til, men forventningerne var måske skruet lidt voldsomt op fra min side. Jeg skal have Mario Odyssey - og det er det.
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

21-10-2020 15:51

^Jeg er enig. Synes også, at den var småkedelig alt i alt, men det er mest fordi, at der manglede den der "Woah!"-annoncering. Jeg er med på, at der nok var nogle stykker (Doom f.eks.), men de er bare ikke lige noget for mig - hvilket måske er heldigt nok, da de alle ser ud til at udkomme her til vinter, så tiden til at spille dem er begrænset.

Jeg så ikke særligt meget fra SMO-præsentationen, fordi jeg ikke vil se for meget fra spillet. Omvendt er jeg faktisk ikke helt solgt på det, så måske jeg burde se det.
0
1ups givet

#4 - artemisthemp

Level: 9 (Bob-omb)

14-09-2017 10:13

Glæder mig til at, spille Xenoblade 2 Smiley
Købte jo min Switch for at, spille det
0
1ups givet

#5 - Nemy

Level: 27 (Beetle)

14-09-2017 11:28

Også en smule skuffet. Der er mange fede titler forude på maskinen, hvilket er lækkert. Men jeg savner stadig VC (eller noget lignende). Det der arcade gejl de snakkede om kunne jeg godt have undværet Smiley
0
1ups givet

#6 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

14-09-2017 12:25

Jeg skal nok bare have skyrim i første omgang Smiley
Ender nok også med at købe begge pokemon ultra spillene. Ikke fordi jeg er hooked på dem, men mere fordi at når man nu har alle de andre titler, så føler jeg et vis pres for også at købe dem Smiley
0
1ups givet

#7 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

14-09-2017 15:41

Jeg har bare MEGET svært ved at få armene ned... jeg ender på fattiggården med alle de fede titler, der kommer... og Bethesda overrasker da vildt positivt... og jeg har endda ikke en Switch endnu... suuuuuk. Smiley
0
1ups givet

#8 - ChampionOfWhat

Level: 17 (Deku Baba)

14-09-2017 15:57

Jeg synes godt snart at der kunne komme en releasedate på Stardew Vallet til Switch.

Doom er virkeligt en overraskelse. Jeg har spillet det igennem på min Xbox One og kan klart anbefalses!
0
1ups givet

#9 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

14-09-2017 17:54

2 og 3
I er sikkert nogle af dem som af mystiske årsager forventede 5 nye efterfølgere og 5 nye IP fra Nintendo Smiley Og 16 forskellige 3rd party.

Der kom da rigtig rigtig meget godt i denne direct og med spil ingen havde regnet med.
Jeg nupper gerne Doom endnu engang. Et af 2016s bedste spil.
Skyrim også.

Og hvordan kan man ikke være hooked på Mario Smiley ?
Hvad er det der er galt med det JOEP ?

#8
Det er sendt til Nintendo så det er lige på trapperne
1
1ups givet

#10 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

21-10-2020 15:51

Det var en fin Direct i min optik.

Umiddelbart er mine tanker følgende:

1. Det var dog utroligt, hvor meget der stadigvæk er på vej til 3DS? Den kan da i hvert fald godt overleve et stykke ind i 2018.

2. Switch har ikke mangel på indhold, men der er stadigvæk nogle genre som ikke er ordenligt repræsenteret på platformen. Hvor er racerspillene? I ly af Nintendos samarbejde med Namco, så finder jeg det bizart, at Project Cars ikke er en ting. Man kan ledes til at tro, at det skyldtes platformens publikum, og at sim-racers ikke egner sig, men så gør dog noget ved folks tørst efter Ridge Racer! Det er ikke nok med Mario Kart...

3. Arena of Valley var en kæmpe overraskelse... Det kan altså blive gigantisk for Switch. Virkelig. Det er jo et kæmpe spil med millioner af aktive spillere (vi snakker sådan 60-70 millioner aktive spillere!)

4. Xenoblade 2 så godt ud. Det gjorde Kirby også. Jeg er ikke interesseret i at købe dem selv, men de lader til at være, hvad de skal!

5. Det er helt fint, at Doom og Wolfenstein 2 udkommer til Switch, men det er jo unægteligt den 'ringere' version, såfremt man foretrækker at spille på en storskærm, så det er jeg ikke solgt på. Men det er dejligt at se, at Bethesda er så aktive på Switch, og man kunne ledes til at tro, at det samarbejde der foregår mellem Bethesda og Nintendo måske også inkluderer Metroid Prime 4? Arkane Studios og Id er jo rimelig dygtige til deres FPS'er, og så tror jeg Nintendo vil bevare Prime-serien i hænderne på vestlige udviklere.
0
1ups givet

#11 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

14-09-2017 18:30

er det ikke kommet frem efter E3 at det er et internt studie hos Nintendo som arbejder på MP4 ? Det mener jeg da bestemt det gjorde.

Det kan godt være at Switch udgaven af Doom og Wolf er ringere grafisk. Men kan du tage Ps4 udgaven med dig på farten Smiley ?
0
1ups givet

#12 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

21-10-2020 15:51

chessr skrev:
2 og 3
I er sikkert nogle af dem som af mystiske årsager forventede 5 nye efterfølgere og 5 nye IP fra Nintendo Smiley Og 16 forskellige 3rd party


Overhovedet ikke, tværtimod. Som jeg også skriver, så manglede jeg bare en enkelt "Wow!"-oplevelse om et spil, jeg gerne vil prøve. Et spil jeg kunne være hypet over. Jeg savnede et dybt singleplayerspil til Switch, eller bare nogle glimt fra f.eks. MP4. En Smash 4 DX havde også givet mig mere hype, tror jeg. Som jeg skriver, så savnede jeg bare et spil i min boldgade

chessr skrev:
Og hvordan kan man ikke være hooked på Mario Smiley ?
Hvad er det der er galt med det JOEP ?


Jeg ved det ikke. Jeg tror bare, jeg er em af dem, der bedre kan lide de rene platformsspil i Mario-serien frem for SM64 og Sunshine, der er mere udforskning. Og så er jeg slet ikke vild med kostume-temaet og det med at besætte genstande. Det virker helt malplaceret i den verden.

O-train skrev:
3. Arena of Valley var en kæmpe overraskelse... Det kan altså blive gigantisk for Switch. Virkelig. Det er jo et kæmpe spil med millioner af aktive spillere (vi snakker sådan 60-70 millioner aktive spillere!)


Du får det til at lyde som om, at det er et eksisterende spil. Det kan jeg ikke umiddelbart se, at det er. Kan du pege mig i den retning, hvis det er rigtigt?

0
1ups givet

#13 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

14-09-2017 21:37

chessr skrev:
er det ikke kommet frem efter E3 at det er et internt studie hos Nintendo som arbejder på MP4 ? Det mener jeg da bestemt det gjorde.

Det kan godt være at Switch udgaven af Doom og Wolf er ringere grafisk. Men kan du tage Ps4 udgaven med dig på farten Smiley ?Jo det nævnte de ganske vist noget om. Og nej, man kan ikke tage Doom og Wolfenstein med sig, men det lader til, at vestlige forbrugere foretrækker konsoloplevelsen, fremfor håndholdt, så jeg ved ikke, hvor godt det vil sælge på det grundlag, at man kan bringe det med sig. Nu får vi at se! Bare fedt at de lander på konsollen uanset!

0
1ups givet

#14 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

21-10-2020 15:51

@JOEP - det er fordi det hedder 'Arena of Valor' og ikke 'Valley'. Ups.
0
1ups givet

#15 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

21-10-2020 15:51

@O-train - Du har fuldstændig ret... fin Direct.

1. Ja, det er godt nok vildt med 3DS, og det er jo bare super.

2. Personligt er jeg lidt ligeglad med Project Cars efter den gang bæ udviklerne lukkede ud sidst, så det kan de holde for sig selv. Hvad angår Ridge Racer... tjah, det er godt nok mange år siden, jeg har spillet det og det var på PS2. Vidste faktisk ikke, det stadig var populært. Men jeg mener nu, jeg så, at der kommer et ret fedt racerspil til Switch inden ret længe. Jeg kan bare ikke lige huske, hvad det hed og hvem udviklerne er.
Hvad Namco skulle tage at få hånden ud af bagdelen med at få udgivet til Switch må da alle dage være Tekken 7. Jeg har spillet det i Korea på arcade-maskine, og jeg kan virkelig ikke se, hvorfor det ikke skulle kunne køre på Switch.

3. Arena of Valor så faktisk rigtig interessant ud... det kunne måske være, man skulle overveje det, hvis der ikke var så mange andre fede titler på vej.

4. Xenoblade 2 og Kirby er begge 100% her... jeg har Xenoblade Chronicles X til WiiU og det sparker jo røv alt alt for hårdt. Kirby er bare altid et hit hos min datter og jeg. Smiley

5. Øh, hvorfor er Doom og Wolfenstein til Switch ringere i din optik? Personligt kan jeg simpelthen ikke få armene ned over de to titler. Det bliver da for fedt endelig at kunne game Doom og Wolfenstein på en Ninty-maskine igen. Desuden er alt DLC med til Doom... what's not to like?! Smiley
0
1ups givet