Super Mario Maker 2 (Swit...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Tilbud: Uge 29 2019

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Joy-Cons sendes på gaden...

Nye figurer annonceret ti...

Star Wars Pinball annonce...

Luigi's Mansion 3 udkomme...

Vær med i den sidste Spl...

Ny hardware-udgave af Swi...

Marvel Ultimate Alliance ...

Alle local 4+ player spil...

Super Mario Maker 2

Gamle dage på N-club

Releasedatoer

SMM2 feedback for feedbac...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Fire Emblem: Three Houses

Harry Potter: Wizards Uni...

Tilbudstråden

S: Masser af spil

K: Super Smash Bros Ultim...

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Nintendo overrasker alle med ny Direct online nu

Skrevet af JOEP - 11-01-2018 15:04

I december måned blev det rygtet, at der ville komme en ny Direct i januar måned, specifikt den 11. januar, som næsten markerer årsdagen for den store Switch-præsentation, hvor Switch blev vist frem for alle. Op til i dag har der været mange forskellige rygter, og internettet er visse steder gået i sort over folks forventninger til en annoncering af Direct'en - ja, Nintendo har endda selv drillet rigtigt meget op til.

Nu er den her imidlertid, ud af det blå, som det også blev spået visse steder. Du kan følge den lige her:Hvad synes du om det, der blev annonceret? Hvad tænker du om det, at den bare kom ud af det blå uden nogen annoncering?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

11-01-2018 15:20

Det er nu den europæiske udgave af Direct'en, der vises her.
0
1ups givet

#2 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

11-01-2018 15:23

.. Og guerrilla marketing-stilen fortsætter vist, haha. Ingen direkte "annoncering af annonceringen" - kun hinting på sociale medier. Det var ret underholdende, at se folks reaktioner på Twitter og div. fora. Smiley

Mario Odyssey add-on online modes virker fedt - men det, der interesserer mig mest, er nok næsten, hvad der ikke blev fremvist, men stadig deltog (altså officielt) i hypen online - Måske især, at Assassin's Creed-Twitter-kontoen, jo pludseligt blandede sig direkte, med et skærmprint fra Assassin's Creed Origins - og deres indblanden jo så alligevel var fraværende, i lige denne video.

Man satser måske netop på "Mini"-announcements her, til at hype - hvor en stor del af PR-effekten, skal hives ud af alt virvaret, de laver online før, på f.eks. Twitter her - Og som jo altså nu omfatter den (utroligt langt ude, men jo alligevel officielle) antydning fra Ubisoft af, at de vil porte Assassin's Creed Origins til Switch.

(.. Hvilket de vel også gerne vil, rent kommercielt set - men der er nok et vist skel mellem Retweet-hungrende Social Media-hold, og så de teknisk ansvarlige hold, der rent faktisk skal udvikle spillene. Smiley)

Også cool, at se et nordisk udviklerhold få opmærksomhed (altså Fe.)
0
1ups givet

#3 - zcream

Level: 12 (Fire Keese)

11-01-2018 17:09

God lille direct, med fine titler. Jeg mangler dog virkelig info af mere teknisk karakter. Som f.eks. om der ikke snart kommer cloud save muligheder, måske et par streaming apps og det jeg savner mest; virtuel console.

Men alt i alt er jeg stadig godt tilfreds med både hvad vi har fået og det der kommer. Og tror det kunne blive et ret spændende E3 i år Smiley
0
1ups givet