Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo promoverer fire spil med nye videoer

Skrevet af KJ85 - 26-04-2014 23:09

Nintendo har lige udgivet NES Remix 2 på Wii U eShop, og i de kommende måder har de flere spil på vej, som de allerede nu har travlt med at reklamere for. Over de seneste par dage har de således udsendt nye videoer på Youtube, som på hver sin måde promoverer en af fire aktuelle spiludgivelser. Se hvilke herunder.

NES Remix 2 er som sagt allerede udgivet, men i et Nintendo Minute ser Kit og Krysta nærmere på indholdet i et helt kvarter. Der bliver afprøvet flere forskellige kategorier, så vil du gerne se, hvordan de forskellige klassikere er præsenteret er nedenstående video et kig værd.



Mario Golf: World Tour udkommer til 3DS d. 2. maj, og du kan som bekendt vinde det I vores aktuelle konkurrence her på siden. Sidst vi skrev om spillet var det for at fortælle om inkorporeringen af DLC deri, og Nintendo er nu klar med en trailer der fremviser mange nye baner. Nintendo Uk har i øvrigt udsendt en Tv-reklame, så den får I også med.





Kirby: Triple Deluxe lander to uger senere på 3DS, dvs. d. 16. maj, og Nintendo har allerede fremvist forskellige sider af Kirby i en lang række korte trailere. Nu er turen tilsyneladende kommet til King Dedede, der med en video for et af spillets minispil beskrives som værende stormende. Desuden har Nintendo UK også udsendt den første Tv-reklame for dette spil, så her er der ligeledes hele to videoer at se.





Tomodahi Life, også til 3DS, er det sidste spil de i weekenden har reklameret for. Spillet, hvis man ellers kan kalde det således, er en skør blanding af Animal Crossing og Sims med Mii-karakterer, der kan gøre alverdens underlige ting. Spillet udkommer d. 6. juni, og i nedenstående video fortæller en dreng om de skøre drømme hans familie lever ud i spillet – og ja, så inkluderes Shaquille O’Neal lige i det hele.



Videoerne kan om noget betegnes som forskellige, men hvilken måde at promovere på virker bedst på dig, og er der nogle af spillene du har tænkt dig at erhverve?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

27-04-2014 12:59

""Venneliv" er simpelthen for dumt!
Af alle de spil fans trygler om bli'r udgivet i vesten, var det lige dét her Ninty mente var bedst ikke at snyde os andre for?
M E H . . . Smiley


in other news: Skal virkelig til at skaffe NES Remix 1 og 2. De spil er for geniale!! ^-^

0
1ups givet