N-cast #146: Er Splatoon ...

Første trailer for Super...

Shovel Knight Dig ude nu

Førstehåndsindtryk af L...

Spar op til 75 % på over...

Se mere til verdenen i ny...

NieR: Automate The End of...

Dragon Quest Treasures f...

Anden opdatering til Mari...

Square Enix annoncerer Oc...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Film med videospilsrefere...

Legend of Zelda: Tears of...

Splatoon 3

Fire Emblem Heroes

Kirby's Return to Dreamla...

Pikmin 4

Fire Emblem Engage

LOL tråden (Video, bille...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

Tilbudstråden

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo sælger Wii U med et underskud.

Skrevet af Shajita - 26-10-2012 21:05

Nintendo bryder en tradition som de har stået ved siden NES'en. Wii U'en vil blive solgt med et tab for det store N.
Det lære vi fra den seneste report fra Nintendo præsident Satoru Iwata's møde med investorerne.
Det er første gang Nintendo har måtte ty til sådan en handling på hjemmekonsol fronten. Sandsynligvis efter 3DSens katastrofale salg efter den maskine udkom sidste år med en urimelig pris og latterligt launch line-up.

Hvad tænker I om det? Er det klogt for Nintendo at sælge maskinen til en pris man kan betale, eller burde de tjene penge på den fra første dag? Smid en kommentar. Jeres mening betyder meget for mig. Nej, virkelig, jeg mener det.

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

26-10-2012 23:09

Jeg tror at det er et smart nok træk hvis de skal overbevise folk om at købe en Wii U i stedet for en PS3 eller 360...

Btw, hvis der stadig er underskud på Wii U til $299-$349 og den ikke er markant kræftigere end de nuværende konsoller, tænk så på hvor dyr PS4 og 720 bliver... Eller hvor mange penge de kommer til at miste per konsol Smiley
0
1ups givet

#2 - odensen

Level: 11 (Octorok)

26-10-2012 23:39

De mener business.. Jeg tror 100% på at det fra start har mening at tjene meget lidt eller endda tage et tab på selve wii u.. ikke et 250$ tab som sony med ps3.. mere et. "den skal ha en lille turbo.. miyamoto".. for nintendo ved godt at de denne gang kan "lave en appel" hvis de for wii u ind i stuerne..

Nintendo begynder at sælge apps. film, serier sikkert snart musik.. og nu er fulde spil også.. (og uden mellemled)
Derfor kommer de til at tjene meget mere pr konsol denne gang..

Super M.. ja det tænkte jeg også.. ps4 og nextbox burde blive ret dyre.. men pga af ovenstående skulle det ikke undre mig om ms også vælger at tage et tab.. En "salgs kanal" som stuetv'et er blevet/bliver må være ret meget værd..
PS Black ops2.. i 1080p.. og multiplayer på upad i 720p.. som et launch spil.. Smiley
0
1ups givet

#3 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

27-10-2012 00:03

Wii U kommer imo stadig til at faile. Selvom de nu endelig har fået lidt grafisk med, samt en god mængde interessante spil, så virker det til at Nintendo har rodet sig frem til endnu en bøvet controller, som man hurtigt bliver træt af. Desuden tror jeg at de igen begår en fejl, som de lidt hænger fast i. Nemlig at de bliver nød til at udgive deres konsol nu, før de andre for ikke at tabe for meget kapital, på ikke at sælge særligt meget længere. Og dette vil resulterer i at Microsoft og Sony igen får lov at kigge godt på Wii U'ens specs, matche den med deres eget produkt i udvikling, og formår højest sandsynligt at lave en konsol, der overgår Wii U'en. Nintendo kan dog trøste sig med, at de har flere interessante spilserier som Legend of Zelda, F-zero og Mario der ikke kommer til Sony's og Microsofts konsoller, og dem må de så satse på, kan få gang i salget.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

27-10-2012 11:01

@Odensen: Nu var det jo netop ikke Nintendos intentioner at sælge konsollen med tab, hvilket de flere gange tidligere har udtalt sig, at de ikke ville gøre. Gætter på at produktionsomkostningerne er blevet en smule højere end forventet pga. et lavere throughput, og de derfor må tage til takke med et mindre tab fra start, men det bliver sandsynligvis hurtigt rettet op.

Og så ved jeg ikke om du har fulgt helt med omkring Black Ops 2:

Through an e-mail response from Activision, it is stated that Black Ops 2 is not natively 1080p on the Wii U. From the looks of it, it appears that the Wii U will be up-converting Black Ops 2 to 1080p, not running it natively.


1
1ups givet

#5 - odensen

Level: 11 (Octorok)

27-10-2012 16:57

KJ: Som jeg skriver, står nintendo til at tjene flere penge pr. konsol. pga wii u åbner nye muligheder. Reggie har også sagt at vi forbrugere ville blive glade over hvordan nintendo prissatte wii u.. (underforstået.. de ville sætte den lavt, for pengene ligger ikke der)
Men ok.. de har sikkert gået efter at kunne sælge med en lille fortjeneste alligevel.. Smiley

ang. black opps.. upps.. det havde jeg ikke læst.. men det var også mere et svar til Super M, om at wii u er altså noget kraftigere end de nuværende hd twins.. (og selv om det ikke er ægte 1080p.. er det stadig lysår foran noget af det der kom, da ps360 kom ud..= det bliver meget bedre)
0
1ups givet

#6 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

27-10-2012 17:30

Udviklere er i hvert fald positive omkring Wii U - delvist i kraft af, at hardwarens arkitektur ganske enkelt er nyere, end PS3 og 360'ens, hvilket medfører, at man har en mere direkte understøttelse af forskellige grafiske effekter, som udviklere på to førnævnte, oftere har måtte "hacke" sig frem til, i større eller mindre grad.

Activision manden, der tomt spyttede "Full HD!" ud på scenen, var mega fail. Til gengæld lyder det godt, hvis Wii U konsekvent kan opskalere lavere opløsninger til 1080p. Det mindsker jo risikoen for, at f.eks. et TV, som har en dårlig indbygget scaler, ødelægger billedet.

Desuden øges sandsynligheden for, at man med Home-knappen kan fryse et spil, som afvikles i en lavere opløsning, og stadig se maskinens OS, ikke mindst web browseren, i 1080p. (Noget, der irriterede mig en anelse på PS3.)
1
1ups givet

#7 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

04-11-2012 23:15

tror det er en god ting hvis Nintendo vil have et godt salg til at startet med Smiley
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-11-2012 13:05

Lyder nu til, at der er tale om et ganske minimalt tab, og køber alle kunder blot et enkelt spil bliver tabet samlet set vendt til et overskud Smiley
0
1ups givet

#9 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

21-11-2012 16:06

Ja, det viser sig, at de har sparet mere på rå styrke i hardwaren, end først antaget.
0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-11-2012 16:20

^ Det valg kan man selvfølgelig godt undres lidt over, men er længe siden Nintendo stoppede med at konkurrere på råstyrke som du kalder det..

Jeg håber blot, at udviklerne gider at tage konsollen seriøst, så vi forhåbentlig får en masse gode spiloplevelser med dyret Smiley
0
1ups givet

#11 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

21-11-2012 17:01

Præcis - HD er et plus, men ellers er det tekniske ikke særlig væsentligt for mit vedkommende. Hvis man vælger at distancere sig fra konkurrenterne gennem en særlig controller, så må den også være den, der skal fokuseres på og som skal udnyttes optimalt.
0
1ups givet

#12 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

21-11-2012 17:30

Synes ikke, det er så underligt, når Nintendos fokus på børnefamilier (hvis lavere disponible indkomster, gør pris til et kritisk område), jo typisk har været større, end Sony og Microsofts.

I lyset af, at intentionen med Wii U også tyder på at være, at undgå fremtidig gentagelse af skellet, der opstod mellem Wii og PS3/360, virker det dog underligt, at de stadig, på visse essetielle områder, tør underskyde de gamle HD twins; resultatet er, at Wii U bevæger sig på en meget fin skillelinje, mellem fremtidssikring, og at "bare være lig" PS3 og 360; RAM'en er f.eks. af større mængde, men også 43% langsommere; GPU'en er nyere, men CPU'en er både objektivt langsommere, og anderledes at programmere til.

Nettoeffekten om et år til halvandet, bliver jo sikkert, at spillenes tekniske kvalitet, nogenlunde matcher en Xbox 360. Wii U bliver selvfølgelig meget billigere, end PS4/Xbox 720, men selv med disse i handlen, fortsætter netop Xbox 360/PS3 jo på markedet, og til endnu billigere priser end Wii U.

Nintendo regner vel med, at lidt efterskælv af "Wii-effekten", plus næsten samme ydeevne som PS360, vil hhv. vedligeholde forbrugerinteresse, og øge udviklerinteresse, = success. Wii U får selvfølgelig også en Wii Fit efterfølger, og de to andre Wii topsælgere, Mario Kart og Wii Sports, kommer vel også i nye udgaver.
0
1ups givet

#13 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

21-11-2012 18:48

Grunden til, at jeg personligt ikke frygter en direkte Dreamcast-gentagelse, er det unikke ved konsollen gennem gamepad'en. Det må, selvom Nintendo gerne vil appellere til alt og alle, alligevel distancere Wii U til et andet marked end PS4/720. Og som du siger kan prisen meget vel ligge endnu lavere når næste generation kommer.
0
1ups givet

#14 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

21-11-2012 20:04

Forklar hvor forskellen mellem Segas daværende strategi?
Så vidt jeg mindets så brugte Sega på næsten samme måde markedsførings strategier, som fremhævede det unikke ved deres controller.
0
1ups givet

#15 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

21-11-2012 21:38

Distancen ml. Wii U og konkurrenterne er i mine øjne noget større end Dreamcast vs. PS2 (og senere GCN og Xbox). Altså var der flere om buddet i generationen dengang, hvor konsollerne samtidig var noget mere ensartede (VMU'en var ikke såeh innovativ, trods alt).

Her vil jeg mene, at Wii U lettere vil have noget mere unikt at præsentere end PS4/720 (medmindre de trækker en kanin op ad hatten) - men det kræver selvfølgelig, at spillene følger op på dette og gør brug af det unikke. Det er næppe på multiplatformstitlerne, at Wii U skal hente sin share i de kommende år.
0
1ups givet

#16 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

22-11-2012 00:20

Internet til konsoller var rimelig nyt dengang. Man kan så sige at det var set på computer før, men dreamcast gjorde online gaming let lettere.
På den måde var det også en måde at fremstille spil på en ny og anderledes social måde. Ligesom Wii U.
0
1ups givet