Nintendo bør droppe hybr...

Switch-udgaven af Apex Le...

DLC-pakken The Crown Tund...

Kom i Halloween-stemning ...

N-cast #68: Mario Kart fi...

Super Smash Bros. Ultimat...

Lanceringstrailer for Tra...

Nintendo annoncerer førs...

Patch på vej til The Out...

Mortal Kombat 11 Ultimate...

Midt om natten

Spil på vej til Switch

Pokémon Sword / Shield

Mario Kart Tour

Dit seneste køb

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben

Super Mario 3D All-Stars

Switch Friend Codes

Tilbudstråden

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo stopper produktionen af 3DS-familien

Skrevet af JOEP - 17-09-2020 09:13

I 2011 udkom efterfølgeren til den enormt populære Nintendo DS, hvor det store nye trækplaster var brille-fri 3D - navnet på den håndholdte konsol er Nintendo 3DS, og den er sidenhen blevet en af de mest solgte håndholdte maskiner gennem tiderne med mere end 76 millioner solgte enheder. Men nu er det ved at være slut. Over de seneste kvartalsregnskaber har vi set et meget lavt salg, og i dag har Nintendo opdateret den japanske hjemmeside med konsollen og angivet, at der ikke længere produceres nye 3DS-enheder - det være sig alle udgaver af konsollen, inklusive 2DS.

Dette kommer ovenpå et forretningsmøde, der blev afholdt hos Nintendo i går, hvor Nintendo annoncerede, at Switch er lige omkring halvvejs i dens forventede cyklus, og at en efterfølger kommer engang i dette århundrede. Nintendo undersøger ligesom med Switch relativt ny teknologi til efterfølgeren.

Der bør komme en officiel udmelding omkring produktionsstoppet af Nintendo 3DS i løbet af de næste par dage.

Besidder du en 3DS i skrivende stund?

Opdatering: Nintendo har officielt givet en melding omkring dette :

“We can confirm that the manufacturing of the Nintendo 3DS family of systems has ended. Nintendo and third-party games for the Nintendo 3DS family of system will continue to be available in Nintendo eShop, on Nintendo.com and at retail. The existing library of more than 1,000 Nintendo 3DS games contains many critically acclaimed titles and can provide years of content to explore and enjoy.”

“We currently have no plans to end any existing online services for the Nintendo 3DS family of systems. Online play and Nintendo eShop will continue to be available and it will be possible to access and redownload all previously purchased content in the foreseeable future.”


Som det fremgår, består online-strukturen også i fremtiden, og eShop et stadig tilgængelig.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Sillyyy

Level: 16 (Space Pirate)

17-09-2020 12:09

Jeg var glad for min New 3DS XL, men jeg har ikke brugt den siden 2016 hvor jeg spillede igennem Fire Emblem: Awakening. Switch er bare en bedre konsol, også til håndholdt gaming. Jeg håber 3DS-spillene en dag kan downloades på Switch.
0
1ups givet

#2 - HinKyto

Level: 7 (Korok)

17-09-2020 12:42

Jeg er på samme side som Sillyyy: siden jeg fik min Switch i 2017 har jeg ikke rigtigt fået brugt min egen 3DS. Har dog været rigtig glad for den, og på trods af konsollens noget kluntede start på livet, så synes jeg, den har gjort det rigtigt flot!
0
1ups givet

#3 - ChiCkenEL

Level: 6 (Cucco)

17-09-2020 13:29

Har brugt min første DS rigtig meget, det var min egen første håndholdte enhed fra Nintendo. Opgraderede så til 3DS næsten lige da den kom.

De to maskiner har jeg virkelig brugt meget tid på og med, og mest af tiden, sammen med andre.

Fantastisk lille maskine. Har stadig spil der ikke er pakket ud endnu, men tiden har bare ikke været der, og er jeg alene, så får jeg bare ikke spillet så meget jeg gerne vil.
1
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

17-09-2020 13:53

Jeg synes, StreetPass-funktionen var super fed, og jeg er ked af, at Nintendo droppede den idé. Det var super hyggeligt at tage toget og se, om man lige mødte nogen med en 3DS på sig. Smiley

Men ja, efter Switchs indtog har min også bare samlet støv. Og i forvejen i året op til var den mest af alt en Pokémon Shuffle-maskine, men fik da spillet nogle fede spil på den også i løbet af dens tid.

Jeg var så snedig, at jeg ikke købte den på udgivelsen, da jeg ikke var imponeret efter at have prøvet den til et live-event på Hard Rock Café op til udgivelsen. Efterfølgende blev der så annonceret det store prisfald, og som plaster på såret fik de, der allerede havde maskinen, en masse GBA-spil (mener jeg?) i et Ambassador Program. Men nogle forretninger satte allerede inden prisfaldet maskinen ned til den nye pris, og så kunne man faktisk få den til den nye pris med adgang til alle de GBA-spil. Så det gjorde jeg! Smiley
1
1ups givet

#5 - martinmartin

Level: 12 (Fire Keese)

17-09-2020 18:07

Selvom at Nintendo ikke just har støttet konsollen det sidste stykke tid, synes jeg alligevel det er lidt ærgerligt. Selvom Switch'en er en fin konsol, så mangler den at være ligeså håndholdt, som 3DS'en er. Jeg satte virkelig pris på, hvor let det var at have en 3DS med i tasken og hvor let det var at hurtig pakke den ned, når jeg spillede på den i offentlig transport.

Samtidig var 3DS'en lidt min indgangsvinkel til at spille spil igen. Jeg har virkelig brugt mange timer med den og spil, som Shin Megami Tensei IV og remakesne af Pokémon Ruby/Sapphire har været nogle virkelig gode spiloplevelser.

Jeg må indrømme, at jeg lidt kommer til at savne, at Nintendo har en decideret håndholdt konsol.
1
1ups givet

#6 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

18-09-2020 11:31

Jeg har både 3DS og New 3DS. Jeg var rigtig glad for den i lang tid, og var en af dem, der fandt 3-effekten fed. Det blev helt kedeligt, når man slog det fra Smiley

Da Switch kom i 2017 har jeg nærmest ikke spillet 3DS siden. Jeg syntes det var rigtig ærgerligt, at man et stykke tid efter Switch udgivelsen, sendte nogle genudgivelser af store titler til 3DS, som jeg helst så man lavede til Switch. Spil som Luigi's Mansion, Mario & Luigi (2 stk. fra serien) og Metroid: Samus Returns. Og så kom der endda et nyt WarioWare spil. En spilserie som ville være total velegenet på Switch.

Hvis Nintendo fortsat kan lave konsoller, som holder sig up-to-date med at være stærk og kraftig nok grafisk til at spille på stort tv, samtidig med den kan spilles håndholdt, så er jeg godt tilfreds. Så vil det ærgre mig, hvis man også bruger ressourcer på en fysisk mindre håndholdt konsol, som er langt svagere.


0
1ups givet

#7 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

20-09-2020 11:02

Nintendo har givet en officiel melding nu, som er indsat i nyheden.
0
1ups givet

#8 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

20-09-2020 22:59

Som forventet. Jeg tror også, at Nintendo i sin tid var i et gevaldigt dilemma med sig selv om Switch'en, da det har været klart fra start, at der var stor risiko for, at den vil udkonkurrere 3DS'en. Jeg er dog glad for, at de valgte at lave Switch'en. En fantastisk konsol som i min optik viser fremtiden for gaming. Jeg tror kun, at det er et spørgsmål om tid før Sony og Microsoft begynder at investere mere i håndholdt gaming. Sony lavede PSP i sin tid, som blev udkonkurreret af 3DS'en, men teknologien udvikler sig hastigt, og det varer ikke længe, før det bliver teknisk muligt at få PS4-grafik på en håndholdt maskine til en lav pris.
Mit bud er, Switch får en konkurrent næste generation (PS6, Xbox Series X).
0
1ups givet