N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo: Switch har solgt 2,74 millioner enheder

Skrevet af Nemy - 27-04-2017 14:57

Nintendo har tidligt i morges frigivet regnskab for deres regnskabsår 2016, og i deres årsrapport frigiver de også for første gang konkrete salgstal i forbindelse med Nintendo Switch, der blev lanceret i starten af marts. Årsrapporten afslører, at Nintendo har solgt 2,74 millioner enheder.

I samme forbindelse oplyser firmaet, at man forventer at sælge 10 millioner Switch-maskiner i løbet af det aktuelle regnskabsår, der slutter ved indgangen til april 2018. Hvis de forventninger holder betyder det, at maskinen formår at sælge stort set ligeså meget som Wii U i hele dens levetid efter kun 1 år i handlen.

The Legend of Zelda: Breath of The Wild må også siges at være populært. Spillet har solgt 2,76 millioner enheder på Switch og hvis man tæller Wii U-versionen med har det solgt 3,84 millioner enheder.

Nintendos omsætning faldt i regnskabsåret med 3%, mens overskuddet dykkede med 11% sammenlignet med året før. Dog blev Switch lanceret i slutningen af regnskabsåret, hvorfor forudsætningerne for 2017-regnskabet må siges at være markant bedre end for et år tilbage.

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

28-04-2017 09:46

Gad vide hvad den egentlige årsag er til, at TLoZ: BoW har solgt flere Switch-eksemplarer end selve maskinen. Teorierne kan jo være mange, så det kunne da være interessant at høre, om Nintendo havde et svar på det.
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

28-04-2017 09:52

Nu er det vist noget med, at deres salgstal er baseret på, hvad Nintendo har solgt til butikkerne, og ikke ud til kunden. Det er derfor sandsynligvis grundet butikkerne, der har kbøt flere eksemplarer af Zelda end Switch (formentlig fordi de ikke kunne købe flere Switch-konsoller dengang). Så f.eks. kan en butik have købt fire Switch-maskiner, men 8 Zelda-spil, for så har de til en senere levering, eller hvis nogen køber spillet i gave til nogen, der har Switch.
0
1ups givet

#3 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

28-04-2017 12:10

Nintendo kan af gode grunde ikke svare på, hvor mange units butikkerne har solgt, men kun hvor mange Nintendo selv har sendt ud til butikkerne, så jeg er ret sikker på, at JOEP rammer plet Smiley
0
1ups givet

#4 - Nemy

Level: 27 (Beetle)

28-04-2017 12:22

Jeps det er formentlig som Patrick og JOEP siger. Dog mener jeg at de USA-tal der kom frem sidst i marts faktisk viste, at Breath of the Wild havde solgt mere end selve maskinen i USA. Der var der snak om, at nogle både havde købt Collectors Edition og den almindelige Smiley
0
1ups givet