Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo TVii præsenteret

Skrevet af Zøvnig - 13-09-2012 19:10

I dag på den amerikanske pressekonference havde Nintendo et es i ærmet, i form en en udvidet TV funktion til Nintendo Wii U. Med den kan du "samle" dine TV pakker i form af Netflix, HBO, dine egne TV Kanaler, Sports nyheder med videre. Via Wii U controlleren kan du får en oversigt over hvilke film, serier, sportsbegivenheder du kan se, inden for dine interesseområder. Hvis du eksempelvis vil se en film om Zombier, så søger du på det og så finder den frem til alle Zombie relaterede film og serier, som findes på tværs af alle dine kanaler og tilvalgte pakker. Derefter kan du gå ind og se dem enten direkte på controlleren eller på dit TV, ved blot et par klik.

Den anden nyhed i dette er, at denne feature er fuldt integreret med Miiverse, facebook og Twitter. Så mens du ser en film på din tv skærm, så opdateres controlleren løbende med screenshots fra det du ser og du kan eksempelvis dele disse på ovennævnte sociale medier, med tilhørende tekst til, med få klik.

Det samme gør sig gældende med hensyn til sport. Her viste de et eksempel på, at du eksempelvis kan se statistikker fra kampen du ser live på controlleren, mens du ser kampen på TV.

Om denne del kommer til Europa og i så fald i hvilken form, ved vi endnu ikke. Men med netop Netflix og HBO på vej til Skandinavien kunne det gå hen og blive en ret interessant feature. Men lad os se om man finder en løsning på disse kanter, så også vi europæere kan få glæde af denne del af Wii U.

Du kan se mere mere om Nintendo TVii her:

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

13-09-2012 21:37

Der bør ikke være nogen hindring for, at HBO og Netflix får en App på Wii U. Eneste hindring kunne være Microsoft, der ønsker eksklusivitet på konsolfronten, som Samsung har krævet (midlertidig) eksklusivitet på SMART-tv-fronten
0
1ups givet

#2 - odensen

Level: 11 (Octorok)

14-09-2012 16:29

Der går nok et par år, inden TDC mfl, tager sig sammen til at lave en upad app..

Indtil da, kan/må vi ligesom apple brugerene (og andre). også gør, kører via vpn.
0
1ups givet

#3 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

14-09-2012 20:53

@Odensen Både TDC og Stofa kommer med deres bud på produkter der skal konkurrere imod Netflix og HBO allerede i dette efterår. Så det kan sagtens lade sig gøre. Spørgsmålet er mere, om hvem der skal forhandle med de selskaber i DK. Jeg kan ikke lige forestille mig, at Bergsala gider bruge tid og penge på at lave den type aftaler. Men hvis bare Netflix pog HBO er preinstalleret så burde det gå Smiley
0
1ups givet

#4 - odensen

Level: 11 (Octorok)

14-09-2012 23:12

@Zøvnig Ja netflix dur allerede.. "officielt" i dk til den tid..
Og bergsala de skal bare tvinges af nintendo til at betale andre for det.. håber jeg..Smiley Og mon ikke at tdc og andre nok skal "se lyset" lige som de i sin tid gjorde med app store og android..

ps.. vi mangler stadig at få at vide hvilke musik og video formater den vil understøtte.. og hvordan nintendo vil styre upad apps shoppen (kommer der mange forskellige mediacenter løsninger) Men den har i den grad potentiale til at være verdens fedeste og mest gennemførte... "tv gadget"
0
1ups givet

#5 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

15-09-2012 15:45

Jeg tvivler stærkt på, at du får TDC's løsning kommer på. Der er faktisk ikke engang sikkert at Bergsala har noget at skulle have sagt her. Mon ikke de bare distribuere uden muligheden for at tilpasse den lokalt? Det kunne jeg godt frygte lidt, nu hvor jeg lige tænker over det.
0
1ups givet

#6 - odensen

Level: 11 (Octorok)

15-09-2012 16:26

Ang . tdc. er det måske lidt ønske tænkning.. Men synes alligevel der er en mulighed for at tdc (om et par år, når der er mange der kunne købe deres film) selv presser på, for at komme ind på den tydeligvis fedeste tv løsning.. også dr net tv kunne komme.. (bbc havde fedeste kanal på wii) og hvis Nintendo tilbyder at stå/betale for det tekniske.. (som de vel også gjorde i us) er det win win for alle..

Og der er mulighed for at tilpasse lokalt.. Ham der præsenterede tvii sammen med reggei.. sagde at menuerne (det man kan vælge) afhænger af hvilke ting der er til rådighed i den bestemte region.

Men ved launch er det nok kun netflix og live kanaler vi kan bruge vores Nintendo tvii til.. men det skal nok blive bedre... 100.. Smiley
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-09-2012 21:15

Mere gennemgående præsentation af Nintendo TVii her:


0
1ups givet