Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo udgiver Nintendo Classic Mini: NES – udkommer 11. november

Skrevet af JOEP - 14-07-2016 14:08

Ud af det blå har Nintendo i dag annonceret en mini-udgave af den gamle, klassiske NES (Nintendo Entertainment System), som vil indeholde 30 spil, mens en ny udgave af den klassiske controller også medfølger, Det skriver Nintendo of Europe i dag i en Twitter-besked. Maskinen udkommer 11. november, og det må da siges at være noget af en overraskelse. Du kan lidt længere nede se, hvilke 30 spil der medfølger, og Nintendo har udtalt, at der ikke kan installeres flere spil på maskinen, da der hverken er USB-stik og internet.



Den vil indeholde følgende spil:

  • Balloon Fight
  • BUBBLE BOBBLE
  • Castlevania™
  • Castlevania II: Simon’s Quest™
  • Donkey Kong
  • Donkey Kong Jr.
  • DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE
  • Dr. Mario
  • Excitebike
  • FINAL FANTASY®
  • Galaga™
  • GHOSTS‘N GOBLINS™
  • GRADIUS™
  • Ice Climber
  • Kid Icarus
  • Kirby’s Adventure
  • Mario Bros.
  • MEGA MAN™ 2
  • Metroid
  • NINJA GAIDEN®
  • PAC-MAN™
  • Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
  • StarTropics
  • SUPER C™
  • Super Mario Bros.
  • Super Mario Bros. 2
  • Super Mario Bros. 3
  • Tecmo Bowl™
  • The Legend of Zelda
  • Zelda II: The Adventure of Link



Du spiller på maskinen enten ved at bruge en Classic Controller (Pro) eller ved hjælp af den klassiske controller, vi alle kender. En enkelt af disse følger med maskinen, og den ses på billedet herunder. Denne controller kan også bruges i forbindelse med NES-spil på Wii eller Wii U Virtual Console, den skal bare puttes i bunden af en Wii Remote.



Der medfølger et HDMI-kabel, og maskinen får strøm gennem et medfølgende USB-kabel, som sluttes til en AC-adapter som f.eks. en mobillader. Adapteren medfølger ikke.

Er det noget, du kunne finde på at investere i?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

14-07-2016 14:20

Alt efter prisen kunne jeg da godt finde på at købe sådan en Smiley

Spændt på om så betyder kommer en snes og n64 på et tidspunkt? Smiley
Og om blive muligt at få flere spil end de 30 spil bare Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

14-07-2016 14:23

Den amerikanske pris er $60, mens controlleren for sig koster $10. Et normalt XBO-spil koster vist $60, så det kunne tyde på en pris herhjemme på 500 kr. Mere må den heller ikke koste.

Jeg har forkortet navnet på maskinen i nyheden for læsbarhedens skyld. Det fulde navn er Nintendo Classics Mini: Nintendo Entertainment System, hvilket kan lede en til at tro, at der også kunne dukke en Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System op. Og N64... og GameCube! Og WII!! Vent.. Vi stopper bare her. Smiley
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-07-2016 14:27

Skal vi gætte på 37,50 kr. pr. spil, som på Virtual Console? Så lander vi på en pris på 1.125 kr., og så kunne de passende lade det dække udgifter til "konsol" og controller også.

Tror dog ikke den vil sælge særligt godt, hvis prisen bliver så høj, så forhåbentlig bliver den billigere.

Edit: Nå, der var en amerikansk pris at forholde sig til. Der kan man bare se Smiley
0
1ups givet

#4 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

14-07-2016 16:09

Måske controlleren kunne have interesse Smiley
0
1ups givet

#5 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

14-07-2016 16:41

Holy shit jeg er på! Insta-køb fra min side af! x)
0
1ups givet

#6 - Neffets

Level: 15 (Geega)

14-07-2016 19:53

Jeg har virkelig prøvet, at komme på hvorfor jeg (personligt) skulle bruge penge på den.

Først tænkte jeg, at jeg kunne hooke den op i stuen, til lidt hurtig retrosjov, så jeg ikke skulle til at gå heeeeele vejen ind i spilrummet (maks 20 skridt Smiley ). Men så kom jeg til at tænke på, at jeg har en ekstra NES, som jeg ligeså godt kunne gøre dét med - selvom der lige skal justeres billedinstillinger for optimal spiloplevelse.

Den eneste grund, for mig, ville være at stille den på en hylde, sammen med resten af min samling. Jeg udelukker ikke, at det er præcis hvad der kommer til at ske. Men tanken om det irriterer mig lidt, må jeg indrømme...
1
1ups givet

#7 - AND

Level: 35 (Lakitu)

14-07-2016 20:31

Som andre antyder, er dette godt nok en ligegyldig udgivelse. Hvor mange gange har Nintendo tænkt sig, at smide de samme gamle spil i hoved på os? Dette må være cirka 6. gang Legend of Zelda genudgives. Helt årligt, oh Great N - der må være kogt nok suppe på de stakkels 8 bit efterhånden!
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-07-2016 20:48

^Prøv at se på produktet med andre briller end dine egne. Selvfølgelig er denne "konsol" ikke særlig interessant for folk med adgang til originalerne eller Virtual Console-biblioteket på Wii, Wii U og 3DS, men hvor mange tror du, at der er derude, som ikke har interesse i at købe en moderne konsol, eller ikke længere har deres maskine fra barndommen?

Den store Pokémon GO-popularitet har om noget vist, at interessen for Nintendos spilserier lever derude, og det her produkt vil med garanti vække en nostalgi-følelse hos mange af dem, der voksede op med Nintendos første konsol. Hvis prisen er rigtig, så kan jeg sagtens se dem få succes med salget af denne, og enhver ting, som åbner flere folks øjne for Nintendo på ny, det kan være guld værd for dem på den lange bane, som situationen er nu Smiley
1
1ups givet

#9 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

14-07-2016 20:57

Opslaget på Nintendo Danmarks side har over 200 kommentarer, næsten 500 reaktioner og næsten 100 delinger siden kl. 14, hvor det blev lagt op. Det her kunne godt gå hen og blive et hit, selvom det ret beset ikke er andet end en Wii Mini i nye klæder, der har meget begrænset software. Langt de fleste af de kommentarer er desuden et tag af en anden person.


0
1ups givet

#10 - Du8bit

Level: 1 (Goomba)

15-07-2016 10:02

Jeg skal helt klart have en, men indtil videre har jeg fundet et sted, man kan forudbestille den herhjemme til 1000kr... 60$=1000kr? ? Det bliver ikke der jeg køber den.
0
1ups givet

#11 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-07-2016 11:46

@ #8 - prøv at se mit indlæg med andre briller end dine egne; min kommentar er ikke møntet på kommerciel succes, men er derimod udtryk for min holdning som retro-glad gamer. Hvor mange brugere på denne side tror du, der allerede ejer en konsol, som er kompatibel med tidligere porte af spillene? Personligt er jeg træt af, at Nintendo koger suppe på de samme spil, i stedet for eksempelvis at erhverve rettighederne til de gamle Disney-spil eller lignende.
0
1ups givet

#12 - Jogge

Level: 9 (Bob-omb)

15-07-2016 11:56

Har den 4K og 7.1 LPCM?
0
1ups givet

#13 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

15-07-2016 12:14

^... nej, det vil jeg næsten ikke håbe!

CDON har den til forudbestilling nu, 999 kr... absurd pris i mine øjne. I UK står den til ca. £50, hvilket er noget mere rimeligt. Da der ingen strømforsyning er med er det heller ikke noget problem at købe den derfra, heck med pundens nuværende kurs er det næsten et steal. Det skal bare gøres inden toldmuren forsvinder, så der skal betales told for varer fra UK.
0
1ups givet

#14 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-07-2016 12:16

@AND: Så skulle du have formuleret dig lidt anderledes, for du skrev, at det er en ligegyldig udgivelse - ikke, at det bare ikke er noget, som du har i sinde at købe.

Som jeg ser det, så kan der være mange perspektiver i en udgivelse som denne. Først og fremmest kan det være en måde at få skabt større interesse om Nintendo som brand, men det kan også være en indikation af, at ting vil ændre sig i fremtiden på Virtual Console.

Den amerikanske pris på $60 svarer til, at spillene koster $2 stykket, og så får man endda en lille maskine og en controller med i købet. Kan Nintendo så blive ved med at insistere på at sælge NES-spil på VC-tjenesten til $5, som de gør det nu? Næppe, hvis du spørger mig, og de er de eneste der mener, at de kan tillade sig at tage så mange penge for digitale udgaver af 30 år gamle spil. De ville formentlig tjene mere på at sætte priserne ned, for mange spil solgt til en lav pris kan vise sig at være umådeligt meget mere værd end få spil solgt til en relativ høj pris.

Det jeg vil frem til er, at det her kan være de første tegn på en ny markedstrategi for Virtual Console i fremtiden, og forhåbentlig er det noget, som de har klar til lanceringen af NX. De fleste håber vel på, at Nintendo ikke endnu engang skal starte forfra med VC-tjenesten på næste konsol, og alle VC-spil udgivet på Wii U bør ligge klar til køb fra dag 1 på den næste konsol. Så kan vi hele tiden få tjenesten udvidet i stedet for det pjat de har kørt i denne generation, hvor højdepunkterne vel har været introduktionen af GB, GBC, GBA og DS. Samtidig så skal vi også ud over det her med, at man som forbruger skal købe spillene igen og igen, så VC-spil købt skal kunne spilles på alle fremtidige konsoller uden, at det skal koste dig igen.
0
1ups givet

#15 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

15-07-2016 13:46

Jeg skal ikke have maskinen (medmindre jeg får den i nakken med en controller), men jeg skal helt sikkert have et par stykker af de controllers Smiley

Selvom det er et lidt sent, så er det et godt tiltag fra Nintendo mod alle de kopi-konsoller, der er efterhånden er med deres gamle spil på (piratkopieret), og mod alle de lorte kopi-retro-controllers Smiley
1
1ups givet

#16 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-07-2016 13:50

Selvfølgelig kan kommentaren godt fortolkes på mindst favorabel vis, hvorved det kunne hævdes, at jeg mener mig i stand til at dømme konsollens relevans ligegyldig, på vegne af resten af verden, men det ville - om noget - være en fortolkning, som ikke forsøger at se tingene gennem andres briller.

On topic så mener jeg at Virtual Console har nået udløbsdatoen, simpelthen fordi de bedste spil er udgivet og resten virker lidt søgt. DS-spillene understregede i den grad forskellen på Wii U og de håndholdt dobbeltskærme og selvom der var nogle fede GBA-spil, så k mod grafikken ikke rigtig klare en så stor skærm.
0
1ups givet

#17 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-07-2016 14:01

^Det var jo også derfor jeg svarede som jeg gjorde. Det lød som om, at du var fuldstændig uforstående over for annonceringen af dette produkt. Hvis det ikke var tilfældet, så er det såmænd fair nok, men vi fik da lige diskuteret lidt på baggrund af det Smiley

Jeg tror sagtens at Virtual Console kan opleve en renæssance, hvis Nintendo indfører de nødvendige ændringer til konceptet. I USA har de lige fået tre Turbografx 16-udgivelser på Wii U Virtual Console,hvilket er de første spil fra andre end Nintendos konsoller i denne generation, og der er mange som gerne så SEGA-spil udgivet på ny. Der er masser af ting, som de kunne udgive, hvis ikke de skal til at starte forfra på NX - bl.a. har Square Enix stort set holdt sig væk i denne generation, og dem er der også mange som gerne vil have de gamle spil fra.
0
1ups givet

#18 - Kalak Nuan

Level: 18 (Twhomp)

15-07-2016 14:58

Nu kan de yngre generationer få oplevet lidt gamer-historie uden at jeg skal være nervøs for at de mishandler spil/udstyr Smiley



Det er dog lidt nederen at jeg lige har brugt én portion penge på Virtual Console spil som der er med i denne pakke Smiley

jeg håber dog at Nintendo vil forsætte med at udgive produkter som dette, både fordi at det vil se godt med mini snes - mini N64 o.s.v. i samlingen men mest fordi at der stadig er mange spil som der kunne være mega at på virtual console Smiley selv én mini nes 2nd edition med andre spil i vil være velkommen Smiley
0
1ups givet