Disney Dreamlight Valley ...

Husk The Game Awards på ...

Lanceringstrailer for Ins...

Nintendo eShop highlights...

Årets pakkeleg er i gang

Pokémon Violet (Switch)

Summer Game Fest 2023 sta...

Disney Speedstorm udskyde...

Lanceringstrailer for The...

Koa and the Five Pirates ...

Pokémon Scarlet & Violet

Glædelig Jul og Godt Nyt...

Mit gaming setup, vis mig...

Pokémon Unite

Splatoon 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Fire Emblem Engage

Sonic Frontiers

Game Boy spil til 6 årig

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny film fra Trauma Center : Second Opinion

Skrevet af Zøvnig - 28-11-2006 06:56

Så har vi en helt ny film af den engelsk sprogede version af Trauma Center : Second Opinion til dig. Spillet som gjorde sig så godt til DS er også at finde i en ny udgve til Wii. Spillet er naurligvis basseret på at man nu kan tage Wiimoten og bruge den som skapel. synål og andre ting der skal til for at lappe dine patienter sammen.

Herunder er en trailer hvor du kan se en brækket arm blive ordnet.


0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

28-11-2006 08:45

Har ikke prøvet Trauma Center på DS, men tror helt sikkert jeg skal have det til Wii. Ser meget intenst ud.
0
1ups givet

#2 - --Holm--

Level: 1 (Goomba)

28-11-2006 09:26

fedt nok.. tror måske bare det bliver for ensformigt for hurtigt...
0
1ups givet

#3 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

28-11-2006 12:24

Jeg er enig Holm... Jeg har aldrig selv prøvet spillet, men ud fra de anmeldelser Jeg har læst tror Jeg også spillet gør sig bedre på en håndholdt konsol hvor man ikke spiller i timevis af gangen.... Det ser ellers ret fedt ud... da det kom til DS'en lagde Jeg ikke så meget mærke til spillet men nu er det helt klart et spil Jeg vil overveje næste gang der plads til et nyt DS-spil i budgettet!
0
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

28-11-2006 13:20

Enig.
Måske efter, jeg har købt de spil, jeg helst vil ha' først vil jeg overveje at købe dette... Det ser meget godt ud...
0
1ups givet

#5 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

28-11-2006 21:07

Jeg tror faktisk ikke det er så ensformigt igen. Jeg tror at det er intenst nok til ikke og blive kedeligt og ensformigt.

Eller, jeg håber det hvertfal Smiley
0
1ups givet

#6 - DS-styrer

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 15:06

tror jeg ønsker mig det i julegave hvis det kommer får den tid
0
1ups givet

#7 - RF-Naruto

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 16:19

me 2 hihi det ser sejt udSmiley
0
1ups givet

#8 - Dynemand

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 18:28

Det ser vildt fedt ud. Det var faktisk meningen, at jeg skulle have haft "Trauma Center : Under The Knife" (er det ikke det det hedder?) til Nintendo DS, og jeg kunne stadigvæk rigtig godt tænke mig det. Nu da der kommer et til Wii, er det nok det i serien, som jeg skal først. Med Nintendo DS og Nintendo Wii'en styringsmuligheder, egner sådan en form for spil sig rigtig godt til de maskiner. Er der nogen der ved, om der er kommet nogle spil i "Trauma Center"-serien før spillet til Nintendo DS, og det er da Nintendo der har opfundet det, ikke?
0
1ups givet

#9 - Jainay

Level: 2 (Keese)

06-01-2007 23:51

Det til DS var sjovt i starten.. irriterende i slutningen.. jeg skal IKKE have det ehr spil.
0
1ups givet

#10 - Eqvaliser

Level: 1 (Goomba)

28-03-2007 20:24

WTB dette spil

ASAP..
0
1ups givet