Sonic Mania Plus ude i mor...

Vi streamer Octopath Trave...

Octopath Traveler (Switch)

Pokémon Let's Go, Pikachu...

8 spil, jeg gerne vil se p...

Captain Toad: Treasure Tra...

Fortnite sæson 5 er start...

Ugens downloads: Uge 28 20...

Indie-titlerne Cosmic Star...

Overblikstrailer udsendt f...

Feedback på ny side

Salgstal

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Amiibo!

Fortnite

Mario Kart 8 Deluxe

Super Smash Bros. Ultimate...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Samling af anmeldelser

B: La Noire til Switch

Tilbudstråden

S : Mario Odyessey + Zelda...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare card...

GBA og GBC Spil til salg

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Ny film med Super Mario ét skridt nærmere en realitet

Skrevet af JOEP - 14-11-2017 20:56

Det er ikke mange Nintendo-fans, der ikke husker de gamle Super Mario Bros.-film fra 1993 med Bob Hoskins i titelrollen som Mario. Filmen var en kæmpe fiasko og er blevet sablet ned af anmeldere, men alligevel har den opnået en form for kultstatus. Udover en TV-serie om Mario, der var lige dele animation og rigtig film, så er det dog stået stille med Mario på TV-skærmen. Lige indtil nu. For Nintendo er nu meget tæt på at have indgået et samarbejde med Illumination Entertainment, selskabet bag f.eks. Grusomme Mig-filmene samt Minions, om at lave en animeret Super Mario Bros.-film. Det erfarer Wall Street Journal.

Filmen er i et meget tidligt stadie, og aftalen med Universal, som står for distributionen af Illumination Entertainments film, går kun på en enkelt film, men med potentiale for flere.

Nintendo har en fremtrædende rolle i den kreative proces omkring filmen.

Hvad synes du om dette, er det det rigtige studie til at håndtere en filmatisering af Mario-universet, eller er det et no-go for dig at filmatisere Mario?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Brocky

Level: 14 (Inkling)

14-11-2017 21:47

Glæder mig, hvis sandt.
0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 16 (Space Pirate)

15-11-2017 09:17Jeg ved der er meget hate på Super Mario Bros. filmen fra 1993, men jeg elsker den personligt. Den er meget alternativ, men jeg synes den er enormt fed. Helt ærligt, hvordan skal en filmatisering af en svampe ædende blikkenslager være andet end alternativ? Smiley

Iggy og Spike er humor og Goombaerne ser så grineren ud. Smiley

Jeg så den for første gang, da jeg fandt den i samlingen af min brors VHS bånd i midt halvfemserne og i dag har jeg den på DVD. Smiley.

Street Fighter filmen fra 90'erne med Van Damme og Mario filmen er IMO to af de fedeste spil filmatiseringer hidtil. Men nu elsker jeg også 90'er film.

Og hvem har ikke set Super Mario Brothers Super Show? Haha, det var så klasse.

Men lyder fedt med en animations film med Mario.
0
1ups givet

#3 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

15-11-2017 12:12

det var da en forfærdelig ide at lave en mario film.

jeg har kun set en spil film der fungerer og det er disneys vilde rolf og det er ikke engang en film om et rigtigt spil, men der imod en mega fed kreativ film med interessante nye karakterer som ikke er set før. filmen har også karakterer som tapper og sonic med, men ingen af dem spiller nogen voldsomt vigtig rolle de er der bare som bi personer.
0
1ups givet

#4 - XxRainbowMasterxX

Level: 3 (Koopa-Troopa)

20-11-2017 11:51

Tror det bliver en meget god film.

Tænker især de mindre Super Mario fans vil få meget glæde af denSmiley
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 44 (Skulltula)

01-02-2018 07:55

Officielt annonceret nu i forbindelse med investormøde.

Illumination (HQ: Santa Monica, CA USA) and Nintendo Co., Ltd., (HQ: Kyoto Minami-ku; Representative Director and President: Tatsumi Kimishima) today announced a partnership to develop a movie starring the Mario character.

The project will be produced by Chris Meledandri, Founder and CEO of Illumination and Shigeru Miyamoto, Representative Director, Fellow of Nintendo.

The film will be co-financed by Universal Pictures and Nintendo and distributed theatrically worldwide by Universal Pictures.

With this project, Nintendo will pursue its goals of effectively leveraging its intellectual properties in mediums outside of video games, and of bringing smiles to people around the world.

With this project, Illumination will continue to fulfill its mission of infusing joy and discovery into every property, allowing worldwide audiences of all ages to connect with the beloved characters and story from one of the world’s most popular franchises.


0
1ups givet