Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny info om Kirby: Planet Robobot – udgives også i amiibo-bundle

Skrevet af KJ85 - 15-04-2016 11:18

I starten af marts annoncerede Nintendo under en Nintendo Direct, at et nyt Kirby-spil ville blive udgivet til 3DS d. 10. juni samtidig med, at fire nye amiibo-figurer af seriens figurer finder vej til butikkerne. Her til formiddag er det så blevet annonceret, at Kirby: Planet Robobot også udgives i en bundle med den nye Kirby-amiibo, og hvordan denne pakke ser ud, det kan du se herunder.



Annonceringen af den nye pakke falder i øvrigt samtidig med, at Nintendo udsender ny information om spillet, og herunder kan du læse pressemeddelelsen fra Bergsala.

15. april 2016 – Planeten Popstars er blevet invaderet af firmaet Haltmann Works og deres robothær. Det er nu op til Kirby at stoppe dem i Kirby: Planet Robobot, der udkommer eksklusivt til Nintendo 3DS-familien den 10. juni i år.

Ud over de sædvanlige kopieringsmuligheder får Kirby denne gang også hjælp af Robobot Armour, som Kirby kan bruge til at opdage hemmeligheder, komme til nye områder og scanne sine fjender og få stærkere kopieringskræfter end tidligere. Med Robobot Armour kan du gå i Jet Mode og flyve ”shoot-’em up style” eller aktivere Wheel Mode, så Robobot Armour forvandles til en bil.

Hvis du scanner en Kirby amiibo fra Super Smash Bros. Collection forvandles Kirby til en ”Smash Bros.” Kirby. I denne form kan Kirby gøre brug af stærke angreb som Hammer Swing, Final Cutter og Stone Attack.

En Kirby Collection amiibo giver desuden Kirby et klistermærke, som kan bruges til at style din Robobot Armour. Du finder flere klistermærker, hvis du undersøger banerne i spillet lidt nærmere eller de fås via StreetPass fra andre spillere af Kirby: Planet Robobot. Kirby kan også finde Code Cudes, der låser op for flere baner.

En anden nyhed er spilfunktionen Kirby 3D Rumble, der er et isometrisk action-puzzle for en spiller, hvor Kirby skal sluge genstande og fjender på så få træk som muligt. Prøv at sluge mange fjender på en gang, så kan Kirby sende en kraftig Star Bullet mod de resterende fjender.

Team Kirby Clash er en spilfunktion, der er actionbaseret med indslag af RPG. Her kan du spilles sammen med op til tre andre spillere enten lokalt eller via Download Play. Kirby kan vælge mellem fire klasser, Sword Hero, Hammer Lord, Doctor Healmore og Beam Mage. Efter hver kamp modtager Kirby erfaringspoint og kan level up. Under kampene er der chance for at fjenden taber fire stykker af en magisk tablet, der kan sættes sammen, så du og dine medspillere kan slippe stærke angreb løs.

Samtidig med Kirby: Planet Robobot lanceres desuden fire Kirby Collection amiibo, bestående af Kirby, King Dedede, Waddle Dee og den mystiske Meta Knight. Bruger du en af de tre sidstnævnte i spillet, får Kirby en unik evne. Bruger du den nye Kirby amiibo, får Kirby evnen til at svæve i spillet og kan også skyde stærke Heat Beams efter fjenden.

Spillet lanceres som soloversion samt en udgave, der indeholder Kirby: Planet Robobot og Kirby Collection amiibo, begge den 10. juni til Nintendo 3DS.


Er dette et spil du har på radaren, og kunne du være interesseret i bundlen med amiibo-figur?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jeanette

Level: 5 (Cheep)

15-04-2016 17:29

Den pakke skal jeg så meget ha
0
1ups givet

#2 - Nekra

Level: 8 (Pirahna Plant)

15-04-2016 21:26

det ser da fedt ud det er altid godt med et kirby spil.
hvad regner i med at den kommer til at koste? jeg regner da med 400 kr
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-04-2016 21:43

Det bliver formentlig som med de fleste andre Nintendo-spil 319 kr. på eShop og lidt billigere eller dyrere i butikkerne afhængig af, hvor du handler. Hos FONA ville det med stor sandsynlighed koste 299,95 kr., men de eksisterer nok ikke til den tid.
0
1ups givet

#4 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

16-04-2016 00:26

Har godt nok forudbestilt alle 4 amiibo der kommer allerede Smiley
Må lige se om kan spare noget ved at købe spillet og amiibo sammen Smiley
1
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-04-2016 01:38

Det er selvfølgelig prisen uden amiibo jeg skød på i de tidligere indlæg, så 400 lyder som et fornuftigt bud for bundlen..
1
1ups givet

#6 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

16-04-2016 16:10

I GameStop er de lidt tossede som altid med prisen.. Smiley
Dog ingen forskel på om med eller uden amiibo..

499 kr for spillet og 499 for spillet inkl amiibo.. Om det kan ændre sig ved jeg ikke Smiley
0
1ups givet