Følg Summer Game Fest å...

Blasphemous II udgives ti...

N-club Streams: Uge 23

Summer Game Fest 2023 sta...

Opdatering til Dawn of th...

Nintendo eShop highlights...

Nintendo annoncerer Every...

Næste Ubisoft Forward Li...

Pokémon Home kommer til ...

Ny trailer for The Plucky...

Dit seneste køb

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Alternative nyheder

Legend of Zelda: Tears of...

Spil på vej til Switch

Pikmin 4

Pokémon Unite

få penge gratis ved at k...

Pokemon Home kommer Den 3...

Retro gear

Tilbudstråden

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny trailer præsenterer historien i LEGO Dimensions

Skrevet af KJ85 - 29-07-2015 22:27

Til efteråret udgiver Warner Bros. som bekendt deres svar på Toys to Life-produkter i form af LEGO Dimensions, og i de seneste trailere for spillet har der været fokus på forskellige universer inkluderet i spillet. I dag blev endnu en trailer så udsendt, men denne gang er det med fokus på spillets historie, der beskrives som følger:

I centrum af LEGO-Multiverset ligger en ældgammel planet, hvor den onde Lord Vortech bor. Det siges, at den, der kontrollerer Primærelementerne, som planeten er bygget af, kontrollerer hele Multiverset, hvilket Lord Vortech har svoret, at han vil herske over. Han tilkalder derfor karakterer fra både nære og fjerne LEGO-verdener; de skal hjælpe ham med at finde Primærelementerne, som al LEGO-civilisation bygger på. Nogle karakterer tilslutter sig Lord Vortech, mens andre gør oprør. Men en ting er sikker, kun ved fælles hjælp vil de største LEGO-helte være i stand til at stoppe ham.

En mystisk og kraftfuld hvirvelstrøm dukker pludselig op i forskellige LEGO-verdener, og karakterer fra DC Comics, The Lord of the Rings og The LEGO Movie bliver revet med. For at redde deres venner begiver Batman, Gandalf og Wyldstyle sig ud på en lang rejse, der overgår deres vildeste fantasi. Her finder de hurtigt ud af, at Lord Vortech er i færd med at samle skurke fra alle slags LEGO-verdener; de skal hjælpe ham med at opnå den ultimative kontrol over Multiverset. Lord Vortech får mere og mere magt, uventede verdener kolliderer, karakterer mødes for første gang, og alle begrænsninger nedbrydes. Vores helte er derfor tvunget til at rejse på tværs af tid og rum for at redde deres venner, før hvirvelstrømmene tilintetgør al LEGO-civilisation.


Har denne nye trailer gjort dig interesseret i spillet, eller havde allerede planer om at købe det, når det udgives d. 2. oktober til blandt andet Wii U?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MetteT

Level: 5 (Cheep)

30-07-2015 14:43

ser sjovt men dyrt ud
0
1ups givet