Pokemon Mystery Dungeon: ...

Ugens Downloads: Uge 3 20...

Med Nintendos julekalende...

Få et indblik i historie...

Ori and the Blind Forest ...

Metro Redux annonceret ti...

Sidste Fighters Pass-figu...

Kommende DLC-kæmper til ...

Ugens Tilbud: Uge 3 2020

Ny trailer udsendt for De...

Juble-emnet

Dit seneste køb

Switch - spilrygter og sp...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Mortal Kombat 11

Salgstal

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

hvilket SD kort til Switc...

Tilbudstråden

">Sælger, min spil samling...

Dark Souls

S: Uåbnet Labo Variety K...

5 første norske nintendo...

Gamer rum idéer.

S: Xbox One S 1TB + 4 spi...

S: Luigis Mansion 3

S: Pokemon 3DS spil

Little samson og Flintsto...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Ny hardware-udgave af Switch kommer med voldsomt forbedret batteri

Skrevet af JOEP - 17-07-2019 14:22

Det er blot en uge siden, at Nintendo annoncerede Switch Lite, en dedikeret håndholdt udgave af Switch, men det er ikke den eneste hardware-revision, Nintendo har oppe i ærmet. Her til eftermiddag er der nemlig annonceret en ny udgave af den originale Switch, hvor den største forbedring er en stor forbedring af batterilevetiden på en enkelt opladning.

Nintendo mener, at man kan spille i 4,5-9 timer på en enkelt opladning og lover, at du kan spille Legend of Zelda: Breath of the Wild i ca. 5,5 timer på en enkelt opladning. På sammenligningssiden kan du se, at den originale Switch kunne klare 2,5-6,5 timer, Switch Lite 3-7 timer og den nye Switch 4,5-9 timer.Dette er ikke en særskilt udgave af Switch, men en udgave der blot udfaser den gamle. Det forventes, at de nye modeller indfases i september måned, og der vil være ny indpakning, der gør det let for dig at skelne mellem modellerne:
Er det nok forbedringer for dig til at opgradere, eller betyder det ikke noget? Afholder det dig fra at købe dig en Switch nu?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-07-2019 14:39

Her har vi så nok grunden til, at de "gamle" systemer skydes af med lidt valuta til brug på eShop for tiden Smiley

Det er selvfølgelig en rar opgradering, men den er ikke en nødvendighed for mig. Har for længst investeret i en ekstra oplader til at have med mig, og den klarer jeg mig fint med.
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

17-07-2019 15:06

Gad vide hvad de har gjort ved maskinen for at presse så meget ekstra ydeevne ud af batteriet?

Synes også det lidt ødelægger potentialet for Lite - her får man en markant bedre Switch end Lite-udgaven for blot få hundrede ekstra. Nu er det eneste gode ved Lite, at den er mere robust.

Jeg kommer ikke til at købe den nye udgave, jeg kan snildt klare mig med de få timer, min Switch nu engang kan klare. Med en 2-årig i familen er det alligevel svært at få lov til at spille længere tid ad gangen.
0
1ups givet

#3 - Sillyyy

Level: 16 (Space Pirate)

17-07-2019 15:10

Hvad skal man med en Switch Lite nu?
1
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-07-2019 15:20

Det skulle efter sigende være netop dette, der var forventet, at Nintendo kunne med en ny SoC, som Andreas Tarding skriv om i Switch-tråden forleden.
0
1ups givet

#5 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

17-07-2019 15:52

Hmm! Jeg har selv faktisk aldrig haft problemer med Switchs batteri - mit brug er simpelthen ikke intenst nok, til, at jeg overskrider 3 timers mobil gaming om dagen. Så - jeg er fuldkomment i markedet for Lite, frem for denne. (Der selvf. stadig har lidt forbedret batteri.)

JOEP skrev:
Gad vide hvad de har gjort ved maskinen for at presse så meget ekstra ydeevne ud af batteriet?


De forklarer det faktisk meget godt i DigitalFoundry-analysen, som du linkede til for leden - deres nye SoC, sidder i forvejen i Lite-modellen, og bliver nok også benyttet heri. Den er "die shrunken" fra 20 nm til 16 nm (bredden på de mindste elementer, man finder i chippen), og det medfører altid et lavere energiforbrug. I Lite udnytter de det både til, at slippe afsted med et mindre batteri, så hele konsollen kan være mindre, og få en smule længere batteritid. I "Switch 1,5" her, går man så bare "all-in", og beholder den gamle, store batteristørrelse, og får denne her batteritid ud af det.

Meget fint, at de udnytter de hændelige opdateringer her, til at forbedre kvaliteten for flere brugere - Men det aner mig dog, at de også har (meget, yderst) store interesser af anti-piracy beskyttelse, i at opdatere hardwaren. Og det jo nok mest er derfor. Så - tjah! Smiley

0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-07-2019 18:21

Skulle nogen have glemt, hvordan de gamle æsker så ud, så er de her til sammenligning:Det er dog ikke alle forhandlere, der har dem med eShop-valuta inkluderet..
0
1ups givet

#7 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

17-07-2019 23:10

Den nuværende batteri tid har altid kunne dække mit behov fint. Jeg spiller ikke i håndholdt tilstand længere end 3 timer af gangen og bruger den mest i dock. Smiley.

Jeg er mere interesseret i kraftigere hardware og at de evt fixede d pad på Pro Controlleren og de problemer folk har med joycons. Håber da det er noget de kigger på.
0
1ups givet

#8 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

18-07-2019 01:37

God stil at Nintendo gør opmærksom på opgraderingen. Det er set før, at der laves "silent upgrades", men denne opgradering er for stor til ikke at nævne den. Personligt er jeg dog tilfreds med batteriet i min Switch Smiley.
0
1ups givet

#9 - Marddos91

Level: 14 (Inkling)

18-07-2019 08:33

Jeg er også fuldt ud tilfreds med batteriet i min nuværende Switch. Har aldrig været i problemer, når jeg har spillet håndholdt.

Vil prisen på opgraderingen være den samme som på den første udgave eller kommer den med en prisstigning?
0
1ups givet

#10 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

18-07-2019 09:52

Prisen vil være den samme og vil erstatte den første udgave Smiley
0
1ups givet