Ugens Tilbud: Uge 38 2019

Ugens Downloads: Uge 38 2...

Nyt om Atelier Ryza: Ever...

Legend of Zelda: Link’s...

Lanceringstrailer udsendt...

Vi streamer Breath of the...

Se mere til historien i n...

Udgivelsestrailer nu ude ...

Dragon Quest I, II og III...

Spyro Reignited Trilogy (...

Luigi's Mansion 3

Legend of Zelda: Link's A...

Switch - spilrygter og sp...

Dit seneste køb

Pokémon Sword / Shield

N-cast: Retro-spil

Tetris 99

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

Hjælp til valg af earbud...

Tilbudstråden

S: Nintendo- og Playstati...

B: Super Mario Maker 2

K: Ældre Pokemon spil (1...

S: Spilrelaterede nøgler...

K: Super Smash Bros Ultim...

K: Sonic Lost World (Wii ...

K: Switch Pro controller ...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Nye detaljer om Mario Tennis Open

Skrevet af KJ85 - 05-04-2012 20:46

Som skrevet tidligere her på siden, er Mario Tennis Open på vej til Nintendo 3DS og udgives om godt halvanden måneds tid, nemlig d. 25. maj.

Nintendo har i dag frigivet nye informationer om spillet, samt en masse artwork og screenshots. Denne nye information, samt artworket og screenshotsene, kan findes her, her og her.


Den nye information omhandler mest de specielle alternative game modes der vil være at finde i spillet, som altså supplerer de ordinære tenniskampe og lægger stor vægt på spillerens færdigheder. Blandt disse finder vi bl.a. et spil, hvor man spiller sig gennem baner fra det klassiske Super Mario Bros. og opnår point ved at sende bolde mod bl.a. fjenderne i spillet.


Der er i alt fire forskellige ”minigame” modes, og du kan se dem alle vist i den nye trailer præsenteret herunder.


Som det ses i ovenstående trailer kan du også spille med din Mii, og ved at købe nyt udstyr kan du ændre din spillers egenskaber. Din Mii kan ikke bare udstyres med nye ketchere – du kan faktisk udstyre ham/hende med en heldragt forestillende din favorit fra Marios univers.

Spilleren kan vælge at anvende den intuitive touch control i Mario Tennis Open, eller øge de strategiske muligheder ved brug af 3DS’ens traditionelle knapper. Alternativt kan det også vælges at bruge gyroskopet, hvilket jeg personligt tror, er noget af en udfordring.

Spillet handler selvfølgelig ikke kun om de specielle game modes, og du kan se meget mere af den traditionelle Tennis i den oprindelige teaser for spillet nederst i nyheden. De traditionelle kampe kan, som det blev afsløret for en måneds tid siden, spilles af op til fire spillere både lokalt og online. Online vil man blive parret med spillere på sit eget niveau, og kan stille og roligt spille sig op på internationale ranglister.

Sidst men ikke mindst gør Mario Tennis Open brug af StreetPass-funktionen, hvor fiktive kampe vil blive udkæmpet med folk du passerer på gaden, og for disse belønnes man med mønter der kan bruges i spillets butik.


Mario Tennis Open står som sagt til at udkomme d. 25. maj til Nintendo 3DS.

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Sillyyy

Level: 16 (Space Pirate)

06-04-2012 00:51

Jeg kan godt lide det mønt-system, og at man kan købe udstyr som i Mario Kart 7. Jeg håber at Nintendo benytter sig af det fremover også, : D

Selve spillet er jeg dog i tvivl om jeg skal have. Jeg har ikke så godt kunne lide de tidligere Mario Tennis-spil, men efter at have set denne trailer, vil jeg godt kunne prøve det og give det en chance.
0
1ups givet

#2 - Kanin

Level: 23 (Skree)

06-04-2012 01:11

Det her er sådan et spil, der kunne få mig til at overveje at eje en 3DS. Mario Tennis til Nintendo 64 var en af de titler jeg brugte mange timer på. Nåede desværre aldrig at få det til Gamecube.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

06-04-2012 11:03

Opdager lige at redaktøren har tilføjet en linje nederst med en forkert dato - det kan vi ikke have Smiley
0
1ups givet

#4 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

06-04-2012 14:33

Jeg kan godt lide minispillene. Mønt-systemet kommer nok til at fungere lidt ligesom en slags xp, så grinding processen kan man hurtigt blive afhængig af.
0
1ups givet

#5 - Mr. Mario

Level: 22 (Ice Keese)

06-04-2012 23:43

Må indrømme at jeg nok har fået nok af Mario Tennis, så jeg har næppe de store forventninger til spillet. Hvilket så giver spillet mulighed for at overraske positivt.
Spillet kommer dog på et godt tidspunkt. Jeg har for tiden svært ved at se mig gå i gang med et dybt spil. Så et spil man bare lige kan hive op en gang imellem, er lige et spil for mig som situationen ser ud lige nu.
0
1ups givet

#6 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

06-04-2012 23:44

Helt sikkert mit næste 3DS-spil. Jeg var stor fan af GCN-spillet, som var virkelig underholdende i multiplayer. Ærgerligt at der ikke indgår et RPG-element som i de tidligere håndholdte spil i serien, men online multiplayer vejer helt sikkert op.

Så mangler vi bare Mario Golf 3DS, så er jeg en meget tilfreds 3DS-ejer! Mario Golf til GBC er en klassiker.
0
1ups givet

#7 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

07-04-2012 01:32

De håndholdte udgaver SKAL have en RPG-side. Overvej hvor mange situationer man havner i, hvor man ikke har internet (og derfor mangler content): Flyveture, køreture, familiefødselsdage hos ældre generationer osv. Uden en karriere ved siden af al tennis-spilleriet bliver det for kort et spil, der hurtigt kommer til at kræve internet for at være underholdende. Det er OK på en stationær konsol, ikke her.
1
1ups givet

#8 - Kanin

Level: 23 (Skree)

07-04-2012 17:22

Hvordan fungerede disse RPG-elementer i de gamle Gameboy-spil?
0
1ups givet

#9 - Optimus Prime

Level: 8 (Pirahna Plant)

07-04-2012 17:34

Jeg glæder mig rigtig meget til Mario Tennis 3DSmiley og jeg vil gi pieyanthikos ret i at vi så bare også skal ha Mario Golf 3D, så kører detSmiley
0
1ups givet

#10 - stelzig

Level: 23 (Skree)

07-04-2012 17:58

Villy Søvndal skrev:
De håndholdte udgaver SKAL have en RPG-side. Overvej hvor mange situationer man havner i, hvor man ikke har internet (og derfor mangler content): Flyveture, køreture, familiefødselsdage hos ældre generationer osv. Uden en karriere ved siden af al tennis-spilleriet bliver det for kort et spil, der hurtigt kommer til at kræve internet for at være underholdende. Det er OK på en stationær konsol, ikke her.

Jeg formåede nu at spille det til n64 alene ret meget. Der er også en masse der skal unlockes (måske en smule for meget) for hver enkelte karakter for at man kan spille den på lige fod med de andre. Jeg har aldrig prøvet det til gameboy så jeg skal ikke kunne sige om RPG-delen er god, men den er absolut ikke et must for mig.

0
1ups givet

#11 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

08-04-2012 18:15

Er det igen Camelot der laver spillet?
0
1ups givet

#12 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

08-04-2012 20:45

Jep, det er stadigvæk Camelot.

Mario Tennis plejer at være et superfedt multiplayerspil, så jeg glæder mig ret meget til det. Online play er en velkommen tilføjelse.
0
1ups givet

#13 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

08-04-2012 20:47

stelzig skrev:
[Jeg formåede nu at spille det til n64 alene ret meget. Der er også en masse der skal unlockes (måske en smule for meget) for hver enkelte karakter for at man kan spille den på lige fod med de andre. Jeg har aldrig prøvet det til gameboy så jeg skal ikke kunne sige om RPG-delen er god, men den er absolut ikke et must for mig.


For mig er forudsætningen for de to typer konsoller (stationær kontra mobil) også vidt forskellige, hvorfor spillene også skal tilbyde noget forskelligt. En stationær konsol bruger man fordi man har lyst at spille -- man dedikerer sig til den (og kun den) mens det står på. En håndholdt er i højere grad blot en måde at få kedelige togture til at forsvinde på. Derfor behøver man RPG-elementet (som jeg iøvrigt synes var glimrende både på GBC og -A versionerne), da en 4 timers togtur, hvor man kun unlocker forskellige powershots osv., hurtigt bliver MEGA kedelig!
Jeg er slet ikke tilfreds med måden jeg fik det skrevet på, så hvis du ikke forstår mig, bed da gerne om en uddybning (inden du evt. beder om en uddybning, så overvej selv forudsætningerne for de to typer konsoller, og se om du ikke bliver enig med mig).

0
1ups givet