Pikmin GO bliver til Pikm...

Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

Switch Online

Alternative nyheder

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye pakker udgivet til LEGO Dimensions og flere på vej til maj

Skrevet af KJ85 - 11-02-2017 15:30

LEGO Dimensions fra TT Games og Warner Bros. har snart halvanden år på bagen, men der spyttes stadig nye pakker ud til spillet i stor stil. I den forgange uge udgav man blandt andet en ny Story Pack baseret på den biografaktuelle The LEGO Batman Movie, og sidst på foråret kommer der endnu en omgang nye figurer til salg i butikkerne.

I ugen der gik udkom også en Fun Pack med Excalibur Batman og Bionic Steed, der kan ombygges til både bat-Raptor og Ultrabat, samt en Knight Rider Fun Pack med Michael Knight og bilen K.I.T.T., som kan ændres til K.I.T.T. Jet og Goliath Armored Semi. Den største opmærksomhed går dog til den indledningsvist nævnte Story Pack med The LEGO Batman Movie, hvor man kan gennemspille eventyret fra den nye film, og derfor har Warner Bros. også valgt at udsende nedenstående trailer for netop den pakke.Når det bliver maj, så udvides LEGO Dimensions-universet nok engang, for der introduceres udvidelsespakker baseret på The Goonies, Harry Potter og LEGO City. The Goonies vil få sin egen Level Pack baseret på et scenarie fra Steven Spielbergs film fra 1985, mens Harry Potter og LEGO City begge vil få sig en ny Fun Pack. I Harry Potter-pakken finder vi Hermione Granger og Buckbeak the Hippogriff, der kan forvandles til Giant Owl og Fierce Falcon, og i LEGO City-pakken har vi Chase McCain og hans politihelikopter, der kan ombygges til både hovercraft og fly.

I forbindelse med annonceringen af ovennævnte pakker udsendte man desuden en trailer, hvor Sonic introducerer os for indholdet i Knight Rider-pakken, som kom på gaden i går. Du kan se den herunder på både dansk og engelsk.

Ejer du LEGO Dimensions, og skal du i så fald have nogle af de nye udvidelsespakker?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

11-02-2017 16:05

Vi har Lego Dimensions. Den ældste på 6 år og jeg har lige samlet det i dag - sammen med Scooby-sættet. Lige nu venter vi på opdatering. Vi spiller det kun pga. Scooby, for alle tre børn er fans. Så, de her nye pakker er ikke relevante for os Smiley
0
1ups givet