Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye trailere udsendt for The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Skrevet af JOEP - 28-09-2015 14:21

Der er nu under en måned til, at næste skud på The Legend of Zelda-stammen udkommer her i Danmark, og det har Nintendo valgt at fejre med en ny trailer, der viser mange af spillets co-op-elementer og nogle af spillets items. Desuden bliver der til sidst i traileren vist noget fra spillets Battle Mode, hvor det gælder om at bekæmpe hinanden frem for at samarbejde.

Traileren kan du selvfølgelig se her, og under den finder du den fulde pressemeddelelse om spillet fra Bergsala:



28. september 2015 – Indgå i en legendarisk trio med dine venner og samarbejd i det finurlige eventyr The Legend Of Zelda: Tri Force Heroes, der udkommer til Nintendo 3DS-familien den 23. oktober.

I det modebevidste kongerige Hytopia har en ond heks nedkaldt en mystisk forbandelse over prinsesse Styla. Rigets indbyggere og dets konge, Tuft, søger beskyttelse fra den legendariske trio kaldet ”Totem Heroes” og beder dem om at redde kongeriget. Du spiller som en af disse tre helte, som sammen må begive sig ind i området Drablands for at finde og besejre heksen, så Hytopia kan få sin gode stil tilbage.

Du kan spille online eller lokalt med to andre heltemodige venner. Sammen løser I finurlige gåder og opgaver i diverse miljøer, der kan være alt fra brændende lavafyldte områder til iskolde grotter. Når du vælger at spille online, kan du også komme til at spille med mennesker du ikke kender i forvejen. Vil du spille lokalt med venner med et Nintendo 3DS-system, er det nok, at en af jer har selve spillet.

For at låse op for alt i spillet er det godt at have to venner, som kan hjælpe dig med at gennemføre alle områder. Selvom I ikke sidder ved siden af hinanden, kan I kommunikere via de hjælpesymboler, der ses på den trykfølsomme skærm. På den måde er det nemt at bede om hjælp, hvis du ikke kan komme videre et sted i spillet.

Har du lyst til at spille helt på egen hånd, er det også muligt med hjælp fra to andre Link-figurer, de såkaldte ”Doppels”, som du kan kontrollere.

I det modebevidste Hytopia kan du også ændre din Link-figurs stil. Hos Madame Couture finder du forskellige dragter med diverse egenskaber, ud over naturligvis deres uforglemmelige stil. Alle med kendskab til The Legend of Zelda-serien vil genkende flere af dragterne. Fx er der en Goron Garb-dragt, så du kan svømme i lava, og en Zora-dragt, så du kan svømme ekstra hurtigt. I alt findes der 36 dragter, altså god mulighed for at finde lige dine favoritter til at løse opgaverne. Det får du brug for til at løse alle 32 baner i The Legend Of Zelda: Tri Force Heroes. I Miiverse kan du desuden lægge billeder, som du har taget i spillet og selvfølgelig se andre spilleres billeder.



Derudover er følgende trailer også blevet udsendt:


The Legend of Zelda: Tri Force Heroes udkommer d. 23. oktober. Hvad siger du til den nye trailer, og regner du med at samle det op?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-09-2015 14:30

Den var jeg også lige gået i gang med at skrive på, men der var JOEP hurtig Smiley
1
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

28-09-2015 14:37

Nice, jeg glæder mig godt nok til det her spil. Jeg syntes four swords og swords swords adventure var herresjovt og det her virker til at være samme koncept og fedt man kan spille det alene også Smiley
1
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

28-09-2015 15:01

Jeg er godt nok stadig noget skeptisk omkring den her titel. Kunne aldrig drømme om at spille det alene, og synes at det er svært at se, hvor meget indhold der egentlig er, ud fra den trailer der.

Er det ren puzzle solving? Er der mere action end den sporadiske boss fight? Skal alle spillere eje et eksemplar af spillet?

Det ligner godt nok en B-titel, umiddelbart.
1
1ups givet

#4 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

28-09-2015 15:13

^Der stod i traileren (i nyheden her) at man kan spille multiplayer via download play, så nej, kun en behøver at eje spillet. Hvor meget og hvilken slags indhold der er i et spil er vel som regel ikke til at bedømme ud fra trailere, men mit bud er at det bliver ret meget a la four swords, så korte baner pakket med puzzles og forholdsvist lette fjender der skal besejres ved brug af de tre karakterer med en boss til sidst.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-09-2015 17:43

Har opdateret nyheden med den danske pressemeddelelse, hvori spillet beskrives meget godt Smiley
1
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

29-09-2015 15:51

Har indsat endnu en trailer (som nok nærmere er en reklame) for spillet, men hey, hvem tæller?!).
1
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

29-09-2015 16:01

^Det er lige præcis et reklame-indslag. De kendes som oftest ved blot at være af et halvt minuts varighed Smiley
0
1ups givet

#8 - Kalak Nuan

Level: 18 (Twhomp)

29-09-2015 21:08

wuuuuuuuuuuuuut?!?!?! en B-titel ¿¿¿ der er intet der siger b-titel ved dette tilføjelse til zelda serien Smiley kan ikke se hvorfra det skulle komme Smiley de skal dog have masser af RP for at tænkte udenfor den klassiske box af seriens sjæl, især når det både visuelt samt i gameplay'n ser ud til at være rigtig rigtig vellykket Smiley men okey du trækker det også lidt i land ved at tilføje "umiddelbart" Smiley jeg er (som i nok har regnet ud) MEGA fanboiii af serien + fan af coop multiplayer spil så når de klasker disse 2 ting sammen er jeg én meget glad person Smiley der c-walker helt af glæde over det "umiddelbart" Smiley bliver ét spil man kan få meget underholdning ud af Smiley men jo selvom jeg tror det bliver "sjovt nok" hvis man gamer solo, er jeg da slet ikke i tvivl om at dette er bedst med andre SmileySmileySmiley de Link'r os sammen med vennerne Smiley umbasa !
0
1ups givet