Stort udsalg på eShop st...

Pokémon Brilliant Diamon...

Ny trailer udsendt for Ne...

Pokémon Legends: Arceus ...

Pokémon Presents i dag k...

Animal Crossing: New Hori...

Ugens Downloads: Uge 8 20...

Capcom Arcade Stadium ude...

Knockout City annonceret ...

Mario Golf: Super Rush an...

Pokémon Legends: Arceus

Mario Golf: Super Rush

Dinosaur Planet

Pokémon-tråd

Mario Kart Tour

Spil på vej til Switch

Tillykke til Link

Twilight Princess Wii med...

Film med videospilsrefere...

Super Mario 3D World + Bo...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye udvidelsespakker til LEGO Super Mario afsløret i ny reklame

Skrevet af JOEP - 16-06-2020 12:02

Den første august er det muligt for dig at bygge dine helt egne Mario-baner i LEGO med en digital udgave af Mario, som reagerer på de klodser, du sætter op. LEGO Super Mario er således et cross-over-produkt mellem Nintendo og LEGO, og det kommer i mange forskellige dele. Du starter med basisenheden og kan derefter udvide dine baner med alskens udvidelsespakker, og nu er der så afsløret endnu 8 pakker, som du kan få et glimt af i en ny reklame, som LEGO har udsendt:LEGO skriver desuden følgende i deres pressemeddelelse:

BILLUND, 16. juni 2020: LEGO Koncernen løftede i dag sløret for hele produktporteføljen for LEGO® Super Mario™ oplevelsen. Nu kan fans udvide deres LEGO Super Mario sortiment, som blev offentliggjort i april, med en helt ny række udvidelsessæt, samlefigurpakker og powerpakker. LEGO Super Mario er resultatet af et unikt partnerskab med Nintendo, og det gentænker den måde, vi interagerer med Super Mario på i den virkelige verden. De produkter, der bliver offentliggjort i dag, giver fans muligheden for at bygge Marios hus, lede efter skatte, som Toad har skjult, og besejre en Koopa Troopa i den bevogtede fæstning. Og det er selvfølgelig ikke det hele!

Partnerskabet blev offentliggjort tidligere i år, og i april blev det supersjove “Eventyr med Mario – Startbane” præsenteret sammen med to udvidelsessæt. Startbanen er nøglen til at åbne for hele legen, fordi det kun er i det sæt, man kan finde den interaktive LEGO® Mario™ figur, som samler mønter i baner, der er bygget af LEGO klodser. LEGO Super Mario tilfører den traditionelle oplevelse med LEGO klodser et helt nyt niveau af interaktivitet og gameplay.

Alle sæt indeholder deres egne unikke udfordringer og figurer, som fans kan lege med eller spille mod venner med. Udover Piranha Plant Power Slide Expansion Set og Bowser’s Castle Boss Battle Expansion Set, som blev offentliggjort i april, inkluderer udvalget af udvidelsessæt: Guarded Fortress Expansion Set, Mario’s House & Yoshi Expansion Set, Toad’s Treasure Hunt Expansion Set, Desert Pokey Expansion Set, Whomp’s Lava Trouble Expansion Set og Boomer Bill Barrage Expansion Set.

I dag offentliggøres også ti fjendesamlefigurer, som fås i hemmelige figurpakker, der gør det ekstra spændende. Hver pakke vil indeholde en figur, der kan bygges, og et actionmærke, man kan lege med. Det kan f.eks. være en Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin eller Peepa!

Alle udvidelsessæt og samlefigurer er designet til at blive brugt sammen med Startbanen og give en endnu bedre legeoplevelse. Startbanen indeholder syv actionklodser, som giver mulighed for forskellige interaktioner med LEGO Mario figurer, der har LCD-skærme i øjnene, munden og maven, som viser øjeblikkelige reaktioner på bevægelser, farver og actionklodser. I maj offentliggjorde LEGO Koncernen og Nintendo også en serie powerpakker, blandt andet Katte-Mario og Bygge-Mario, som kan booste legen med flere forskellige dragter til Mario, der alle indeholder nye funktioner og egenskaber.

“Dagens offentliggørelse præsenterer 16 LEGO Super Mario sæt, og jeg glæder mig virkelig til at se, hvordan legen vil blive udvidet med disse sæt og de unikke powerpakker,” sagde Takashi Tezuka, Executive Officer and Game Producer hos Nintendo Co., Ltd. “Alle spillere har forskellige præferencer og idéer. Med muligheden for at føje LEGO klodser, som man allerede har, til Startbanen, samt de nye LEGO Super Mario udvidelsessæt håber vi, at folk kan skabe mange forskellige Mario-verdener og nyde dem i det uendelige.”

“Reaktionen på LEGO Super Mario har været helt utrolig,” siger Jonathan Bennink, Digital Design Lead for LEGO Super Mario, LEGO Koncernen. “Super Mario er et kæmpe ikon, og fans har ventet spændt på afsløringen af alle detaljerne af produktlinjen. Hele sortimentet, lige fra Startbanen til powerpakkerne, udvidelsessættene og figurpakkerne, er blevet bygget for at bringe Super Mario, hans venner og hans fjender til live. Vi elsker at se, hvor kreative Nintendo og LEGO fans er, og vi kan ikke vente med at se dem slippe deres fantasi løs, når de leger med Super Mario i den virkelige verden.”

Fans vil også elske den gratis LEGO Super Mario app, som LEGO Koncernen har udviklet, og som kan booste den fysiske legeoplevelse yderligere. Den holder styr på pointene som incitament til at bygge om igen og igen, og den indeholder digitale byggevejledninger, hvor man kan zoome ind og rotere, hvilket gør det nemmere at bygge. Appen kan også foreslå andre kreative måder at bygge og lege på, og den er et sikkert forum, hvor man kan dele idéer med venner.


Er LEGO Super Mario noget, du kunne finde på at samle op?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 47 (Boo)

16-06-2020 12:04

En liste over pakker og priser i Euro:

Full product list and pricing

Starter Course

71360 - LEGO® Super Mario™ Adventures with Mario Starter Course (59,99 USD/EUR)

Expansion sets

71362 – LEGO® Super Mario™ Guarded Fortress Expansion Set (49,99 USD/EUR)
71363 – LEGO® Super Mario™ Desert Pokey Expansion Set (19,99 USD/EUR)
71364 – LEGO® Super Mario™ Whomp’s Lava Trouble Expansion Set (19,99 USD/EUR)
71365 – LEGO® Super Mario™ Piranha Plant Power Slide Expansion Set (29,99 USD/EUR)
71366 – LEGO® Super Mario™ Boomer Bill Barrage Expansion Set (29,99 USD/EUR)
71367 – LEGO® Super Mario™ Mario’s House & Yoshi Expansion Set (29,99 USD EUR)
71368 – LEGO® Super Mario™ Toad’s Treasure Hunt Expansion Set (69,99 USD/EUR)
71369 – LEGO® Super Mario™ Bowser’s Castle Boss Battle Expansion Set (99,99 USD/EUR)
71376 - LEGO® Super Mario™ Thwomp Drop Expansion Set (39,99 USD/EUR - available only with select retailers)
71377 - LEGO® Super Mario™ King Boo and the Haunted Yard Expansion Set (49,99 USD/EUR- available only with select retailers)

Power-up Packs

71370 - LEGO® Super Mario™ Fire Mario Power-Up Pack (9,99 USD/EUR)
71371 - LEGO® Super Mario™ Propeller Mario Power-Up Pack (9,99 USD/EUR)
71372 - LEGO® Super Mario™ Cat Mario Power-Up Pack (9,99 USD/EUR)
71373 - LEGO® Super Mario™ Builder Mario Power-Up Pack (9,99 USD/EUR)

Character Packs

71361 – LEGO® Super Mario™ Character Packs (4,99 USD/3,99 EUR)


0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-06-2020 12:11

Har indsat den danske pressemeddelelse..
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 47 (Boo)

16-06-2020 12:40

IGN har en hands-on:Lyder da ret fornuftigt. Smiley
0
1ups givet