Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt fra N-club

Skrevet af BonusNinja - 21-03-2006 13:27

Der er sket en masse nyt på N-club på det seneste, i og med det nye design er kommet op. Men dette er kun starten. Vi har en masse idéer og planer for den kommende fremtid, og her vil jeg dele blot et par af de nye tiltag, du, som bruger, vil kunne opleve på N-club.
Først vil jeg dog starte med at bringe nogle mere aktuelle emner op. Vi har nemlig fået en mindre ændring i crewet, og vi søger dermed også nye skribenter. Læs mere herunder:

Crew-ændringer
Vi må beklageligvis sige farvel til vores skribent, Vaelte, der grundet travlhed har valgt at forlade N-club efter kun kort tid som crew: ”Som I nok har set, så har min aktivitet på N-club været meget lav det sidste lange stykke tid, og jeg har ikke udsigt til at få mere tid og overskud til N-club det næste stykke tid. Derfor har jeg valgt at stoppe som crew-medlem... Det har ellers været hyggeligt så længe, det varede.

Håber, at det går godt med siden, og måske ses vi til Live 4?”


Samtidig kan vi afsløre at N-clubs assisterende redaktør, Zøvnig, har valgt at gå en anden vej: han vil nu sætte fokus på sin nye stilling som PR-manager. Zøvnig vil med andre ord fremover stå for forretningsaftaler, sponsoraftaler, reklamering o.lign. Og jeg kan da kort afsløre, at det indtil videre går rigtigt godt på denne front og at Zøvnig har skabt nogle gode kontakter.

N-club søger crew
Kunne du tænke dig at blive en del af vores crew? Kunne du tænke dig at skrive nyheder eller anmeldelser for N-club – eller måske begge dele? Hvis dette lyder som noget der kunne interessere dig, så kontakt os på Job@N-club.dk og hør nærmere. Du skal være fyldt 16 år og være i besiddelse af gode skriveegenskaber samt have god forståelse for både det danske og det engelske sprog.
Hvis du har spørgsmål, kan du også skrive direkte til undertegnede via en postbesked – det forventes dog at du kun skriver med den forudsætning, at du har interesse for at blive en del af crewet.

Anmeldelser
Det har stået lidt stille til på anmeldelsesfronten for tiden. Dette skyldes, blandt meget andet, travlhed omkring vores store, kommende Live-arrangement, Live 4, men også fordi, der er blevet arbejdet på en ny skabelon til vores anmeldelser. Så nu er tiden kommet til at gøre anmeldelserne på N-club en smule anderledes.

Mit job som chefredaktør på N-club indebærer bl.a. at bestemme hvilken form vores anmeldelser skal antage. Jeg har kastet mig ud i en ny skabelon, som vores anmeldere for fremtiden vil følge. Umiddelbart, vil I dog ikke mærke den helt store forskel. De helt nye tiltag i vores anmeldelser er følgende:

Fordele & Ulemper
Det er efterhånden standard for anmeldelser, at have en kort oversigt over fordelene samt ulemperne for et spil. Det er en god måde at opsummere vigtige dele af et spil, så dette vil vi i fremtiden også gøre.

Second Opinion
En Second Opinion er en mening omkring spillet, skrevet af en anden fra crewet. Second Opinion-forfatteren vil forholdsvis kort beskrive hvordan han/hun har oplevet spillet og vedkommende vil også tilføje en overall-karakter.
Nogle gange vil der ikke være mulighed for at tilføje en Second Opinon til vores anmeldelser, og andre gange vil der være mere end én.

N-club Award
Det kan ikke undgås at man får et utrolig godt spil eller et virkelig rædselsfuldt spil mellem hænderne. Disse spil vil få tildelt en speciel pris, en såkaldt N-club Award.
Billeder af de to nye Awards kan ses nederst i nyheden under tilknyttede billeder. Vi har, som I kan se, en Mario Award og en Bowser Award.
Vi håber, I synes om dem.

Og en afsluttende bemærkning omkring anmeldelser af spil til de nuværende konsoller: Vi bestræber os naturligvis for at skrive anmeldelser af helt nye spil eller spil der i hvert fald er maks. 1 år gamle. Dog vil der være enkelte tilfælde, hvor vi vælger at skrive en anmeldelse af et lidt ældre spil. Dette vil primært være, fordi der er en særlig interesse omkring spillet.

Retroanmeldelser
Jeg kan også afsløre at der for tiden bliver lagt planer for retroanmeldelser. Disse vil følge en lidt anderledes skabelon. Retroanmeldelser vil være kortfattede dog så beskrivende som muligt.

Men hvorfor anmelde oldgamle spil? Med Nintendos kommende Revolution-konsol vil man jo have mulighed for at downloade de gamle klassikere fra NES, Super Nintendo og Nintendo 64. Så når I skal til at downloade en af disse titler via Nintendo Revolution, vil I have mulighed for gå ind på N-club, læse en af vores retroanmeldelser og derved få et indblik i, hvad det pågældende spil er for noget.
Vores plan er, at du kort inden, eller nogenlunde samtidig med Revolutions lancering, vil kunne gå ind på N-club og læse anmeldelser af rigtig mange af de ældre Nintendo-spil.

Nintendo-Panelet
Vi kan afsløre en ny artiklserie på N-club – nemlig Nintendo-Panelet. Denne går ud på at forskellige folk fra crewet tager en længere snak om et spændende emne der har med Nintendo at gøre, og hele diskussionen vil efterfølgende komme op her på siden, i mere eller mindre uredigeret form.
Første omgang af Nintendo-Panelet vil komme i april.

Chat-Aften
Og her til sidst vil jeg nævne at vores små chat-aftener ikke er blevet glemt. Disse vil som planlagt komme igen, og dette bliver i april måned. Vi arbejder pt. på at gøre dem en smule anderledes og mere spændende end de hidtil har været.

Det var så lidt nyt omkring hvad I kan komme til at opleve her på N-club. Vi gør kontant vores bedste for at gøre N-club til et sjovere og mere interessant sted for jer alle sammen, og vi håber, at I kan mærke dette.

Med venlig hilsen
N-club

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Kihaishii

Level: 1 (Goomba)

21-03-2006 13:31

Dejlgit at Char aftenerne vender tilbage ^^b
0
1ups givet

#2 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

21-03-2006 13:53

lol. måske hvis i bare fjernede den regel med at crew ikke kan deltage i konkurencerSmiley hehe
0
1ups givet

#3 - Monzii

Level: 3 (Koopa-Troopa)

21-03-2006 14:44

Håber !top10 kommer op på chatten igen, så kan det være jeg vil begynde at bruge den Smiley
0
1ups givet

#4 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

21-03-2006 15:07

Nice Smiley
Gode ideér..
0
1ups givet

#5 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

21-03-2006 15:18

Uff, så må jeg vente nogle år endnu Smiley
0
1ups givet

#6 - Mads Daugaard

Level: 1 (Goomba)

21-03-2006 16:12

"Vi gør kontant vores bedste for at gøre N-club til et sjovere og mere interessant sted for jer alle sammen..." Hihi...

Men fedt alt sammen...
0
1ups givet

#7 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

21-03-2006 17:36

Chat-Aften
Og her til sidst vil jeg nævne at vores små chat-aftener ikke er blevet glemt. Disse vil som planlagt komme igen, og dette bliver i april måned. Vi arbejder pt. på at gøre dem en smule anderledes og mere spændende end de hidtil har været.

Det var så lidt nyt omkring hvad I kan komme til at opleve her på N-club. Vi gør kontant vores bedste for at gøre N-club til et sjovere og mere interessant sted for jer alle sammen, og vi håber, at I kan mærke dette.




WEE

0
1ups givet

#8 - NINJA

Level: 1 (Goomba)

21-03-2006 18:43

(;
0
1ups givet