N-cast #160: Kan nyt Fire...

N-cast #161: Hænger E3 i...

Dredge udgives til Switch...

Clive 'N' Wrench udgives ...

Theatrhythm Final Bar Lin...

N-club Streams: Uge 5

Se et officielt klip fra ...

GoldenEye 007 kommer til ...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Figment 2: Creed Valley u...

Spil på vej til Switch

Kabel til HDD Wii

Legend of Zelda: Tears of...

Nintendo Direct

Mario Kart Tour

LEGO The Legend Of Zelda

Fire Emblem Engage

Bayonetta 3

Defekt controller

Pokémon Unite

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt fra Pokémon Black and White 2

Skrevet af Bo130 - 12-04-2012 08:55

Siden man hørte at de nye to spil i Pokémon-serien var til Nintendo DS og ikke Nintendo 3DS og de havde et 2-tal i titlen i stedet for nye farver, så har fans undret sig over hvad dette betød. Det nye CoroCoro Magazine der udkom i Japan i dag har nye informationer omkring spillene.


  • Der er nye hovedpersoner i spillet, både mulighed for at vælge hankøn og hunkøn. Begge ser mere sporty ud end man tidligere har været vant til.
  • Din rival er også ny, men er igen din barndomsven.
  • De introducerer også Akuroma, der er en ny forsker. Han forsker tilsyneladende i Pokémon'ers styrke.
  • Også ny Gym Leaders er der. Homika og Shizui som står for poison-typer henholdsvis vand-typer.
  • Spillet foregår stadig i regionen Isshu, men man starter nu ud i Hiougi City, i den sydlige del af regionen.
  • I Hiougi er der dit hus, en udsigtspost, et Pokémon Center og en skole til Pokémon trænere. Vi kan formentlig også forvente nye slags bygninger udover disse.
  • Tidsmæssigt foregår spillet 2 år efter det der skete i Black & White.
  • Flere Pokémon'er fra tidligere spil vil være at finde i Black & White 2 - Dit Pokédex vil bestå af omtrent 300 Pokémon'er.
  • Til sidst bekræfter magasinet den udgivelsesdato der slap ud for nogle uger siden. Begge spil udkommer den 23. juni i Japan.


Herunder kan indscanninger fra bladet ses (klik på billederne for at se dem i en større udgave).Det tyder i hvert fald på, med disse nye oplysninger, at Pokémon Black & White 2 trods titlen faktisk er nye spil og ikke bare direkte efterfølgere. Hvad tallet så skyldes må vi nok vente lidt mere med at finde ud af. Det bliver interessant at se om spillene kan give et sidste boost til Nintendo DS kæmpesucces i Japan når de udkommer her til juni.

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-10-2020 15:51

Du er da frygtelig irriterende Bo130 Smiley

Endnu engang har jeg lige spildt en times tid på at skrive en nyhed, hvor du er kommet mig i forkøbet Smiley

Vælger lige at poste den her i kommentarerne så jeg ikke bare skal slette den igen..
__________________________________________________
Sidst i februar blev det annonceret, at Pokémon Black/White Version 2 er på vej til Nintendo DS. Som det kan ses i kommentarerne til nyheden her på N-club herskede der megen tvivl om hvorledes der var tale remakes eller helt nye spil.

Billeder fra det japanske CoroCore magasin har nu afsløret, at der er tale om et nyt spil i serien, hvilket hermed fastslår, at et Pokémon-spil for første gang får en direkte efterfølger. Flere detaljer kan læses idet følgende.Pokémon Black/White Version 2 foregår ligesom de første i Unova-regionen, men starter eventyret 2 år efter de forriges afslutning. Unova-regionen er nu delvist dækket af is, og nye områder vil være at finde i regionen, heriblandt Hiougi City, hvor spilleren starter.

Der vil være 300 forskellige Pokémon at finde i Unova, hvilke vil bestå af både nye og gamle Pokémon - Psyduck er #26, Riolu er #33 og Metagross er #254 i Pokédex’et.

CoroCoro kan ligeledes afsløre, at nye Gym-ledere vil være at finde i spillet, heriblandt Homika, der vil fokusere på gift, og Shizui, som har vand-Pokémons som sit speciale. Spillerens rival vil være personen med det piggede hår på billedet her i nyheden, hvis navn endnu er ukendt. Ligeledes indeholder Pokémon Black/White Version 2 en ny forsker ved navn Akuroma, der forsker i Pokémon-styrke.

I Hiougi City hvor spillet starter, kan man bl.a. finde et Pokémon-center og en trænerskole. Der vil desuden være butikker, områder med undersøiske tunneller med klart græs og bygninger med røde og blå statuer at finde rundt omkring i Unova.
1
1ups givet

#2 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

12-04-2012 19:39

jeg havde også skrevet en xD
0
1ups givet

#3 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

12-04-2012 20:01

Isshu = Unova i de engelske udgaver, i øvrigt.
0
1ups givet

#4 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

13-04-2012 12:22

Så håber jeg der kommer nogle events i Black and White (1) versionerne, altså en form for promotion.

Jeg syntes egentlig der er som om at de har prøvet at genskabe serien. De har jo ingen af de gamle pokemoner med (udover dream world og at bytte med andre pokemon versioner). Så det virker lidt som om de laver en "Silver og Gold" version efterfølger til Black an White.
Så har de bare også at have en næsten lige så stærk eller stærkere modstander end Red.
0
1ups givet

#5 - STEEL

Level: 6 (Cucco)

13-04-2012 16:04

Det lyder super godt og jeg har hørt noget om at Brock også er med.
2
1ups givet

#6 - Bota

Level: 20 (Moblin)

13-04-2012 16:17

Alexander Brock confirmed. Smiley
Informationerne indtil videre tegner godt, omend jeg gerne ville have set en rigtig rival som Gary i RBY eller rivalen i GSC. Siden 3. generation hvor May (og Wally) var rivaler, er det blevet alt for sukkersødt efter min mening. Jeg savner en ordentlig douchebag som rival, som man har lyst til at slå.
1
1ups givet

#7 - STEEL

Level: 6 (Cucco)

13-04-2012 17:39

Ja Gary er nok den bedste rival i Pokemon efter min meningSmiley
0
1ups givet

#8 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

14-04-2012 11:04

N (B&W) var også en fin rival efter min mening. Mest fordi at hver gang man møder ham, har han nye pokemoner. Og de var stort set altid bestående af hvad der lige havde været i græsset, så det var rimelig varienrende pokemoner man støtte på. De andre rivaler i alle spil har også et varieret team, men man ved ligsom stort set altid hvad det er de har.
Jeg håber da at der er flere rivaler igen, og ikke nødvendigvis børne venner. Det er altid så meget dialog man skal spamme a og b ved.

Jeg giver så steel og Bota ret i at gary er den bedste personlighedsmæssigt. N havde for meget politik i sin dialog. Duchebags er de bedste rivaler.
0
1ups givet

#9 - Bota

Level: 20 (Moblin)

14-04-2012 12:07

N bliver faktisk ikke betegnet som rival i spillene. Han er blot leder af Team Plasma, altså har han samme status som Giovanni, Cyrus osv.
Rivalerne er Cheren og Bianca, som begge er for sukkersøde, imo, især Bianca. Jeg er også fan af flere rivaler, men hellere have én douchebag som rival end 2-3 good guys. Smiley
1
1ups givet

#10 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

14-04-2012 13:41

Men det er jo sådan at man møder ham flere gange.
Giovani mødte man også flere gange, men det var som"dungeon" boss, modsat N som tit kommer i starten af en "dungeon"/område og generelt dukker op på tidspunkter rivaler også normalt dukker op.
De andre to er jo barndomsvenner, og er sjældent en udfordring IMO. Men det er rigtigt nok som du siger, men det er IMO bare en rival designet til at være en leder af team plasma.
0
1ups givet

#11 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

15-04-2012 09:48

glæder mig til at spille pokemon igen når det kommer ud men synes det er ærgerlig det ikke er til 3DS så vi kunne få nogen fede effekter i battle Smiley
0
1ups givet