Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt om Code of Princess

Skrevet af KJ85 - 09-08-2012 12:01

Udgivelsen af Code of Princess i Amerika rykker nærmere, og derfor har Atlus, der står for distributionen ”over there”, nu åbnet op for en engelsksproget hjemmeside dedikeret til spillet. På siden finder man blandt andet en introduktion til spillets historie samt korte beskrivelser af nogle af spillets mange karakterer. Derudover er der udsendt endnu en trailer, og du kan selvfølgelig se det hele lige her.

Som tidligere skrevet, her og her, er Code of Princess til 3DS et japansk RPG med masser af action. Om spillets historie skriver Atlus, at det foregår i en verden, hvor to racer; mennesket og monstret, altid har levet i fred hver for sig. Med tiden blomstrede menneskenes samfund, og efter flere århundreder er monstrene nu gået til angreb på menneskene. Spillet starter således i en tid med stor frygt og lidelse.


Code of Princess indeholder et hav af forskellige karakterer, og tolv af dem kan ses på billedet herover.

Hovedpersonen er Solange Blanchefleui de Lux, DeLuxias prinsesse. Solange beskrives som uskyldig, men passioneret ung pige, der efter faldet af hendes kongerige vil gøre alt for at genskabe balance i verdenen. Desuden er hun den eneste i stand til at bære det legendariske sværd DeLuxcalibur.

Foruden prinsessen er der nonnen, Helga Wilhelmina (aka Sister Hel), necromanceren, Lady ZoZo, elver-skjalden, Alegro Nantabile Cantabile, tyven, Ali-Baba, martial arts-mesteren, Master T Drakkhen, den blinde samurai, Tsukikage, katten, Marcopolis ”Marco” Neko, den unge troldkvinde, Alchemia, lederen af Distron-hæren, Queen Distiny, den stærkeste general i Distron-hæren, Liongate og ninjamesteren, Baku Juppongi. Korte beskrivelser af disse karakterer kan findes på spillets hjemmeside ligesom nogle af dem præsenteres i den nye trailer, der kan ses herunder.


I hver bane kan man bevæge sig i tre planer på skærmen og kan kun kæmpe med fjender i samme plan som man befinder sig. Det er derfor nødvendigt at bevæge sig flittigt mellem forgrund og baggrund, hvilket gøres med D-pad’et når en bestemt knap holdes inde.

Spillets kontrolskema viser, hvordan forskellige angreb kan udføres ved tryk på en bestemt knapsekvens. Til svage angreb benyttes B, til stærke angreb A og specialangreb udløses på forskellige måder. Foruden de basale angreb er det muligt at benytte sig af teknikker som ”Lock On” og ”Burst”. Anvendes Lock On vil almindelige angreb give dobbelt så meget skade og afstandsangreb vil være målsøgende – også på tværs af de forskellige planer. Burst vil ligeledes fordoble skaden og udløser samtidig andre effekter. Denne teknik gør brug af manapoints.


Forskellige quests kan også spilles sammen med op til tre venner med hver deres kopi af spillet. I co-op kan man enten spille lokalt eller over nettet, og hver person kan vælge mellem de karakterer man har til rådighed i single player. En god måde at optjene mere guld og XP skulle være sammen at klare nogle svære quests.

Ønsker man at spille mod hinanden kan dette også gøres. På det lokale netværk kan man i Free Play spille mod andre med karakterer i en forudbestemt level, mens man via nettet også kan spille Ranked Play. I sidstnævnte dyster man om Princess Points og kæmper om pladserne på en rangliste.

Code of Princess udgives den 9. oktober i USA, mens den europæiske udgivelse endnu ikke er fastlagt. Hvordan lyder den nye information om spillet?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

29-09-2012 00:20

Ny trailer for spillet:


0
1ups givet

#2 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

02-10-2012 21:04

Kvindelige hovedroller har så meget potentiale, men de fleste ender altid som tropes, hvilket hende her også ligner. Endnu en blondine... Sælger de bedre end hvis hun tilfældigvis havde været en fræk rødhåret? Anywho, slutresultatet er basically en porno-udgave af fru Toadstool.
Japanerne er værst til det, selv når de prøver deres bedste. Lyn fra Fire Emblem havde så meget potentiale, men de kastede hurtigt det hele væk ved at gøre hende afhængig af samtlige mandlige hovedroller.

Når det så er sagt, så kan gameplayet forhåbentlig redde det. Men er det bare en slags fighter solo survival mode?
Minder mig om Tekken Force: kampspil med sædvanlige komboer strakt ud på en lige vej med fjender.
Co-op kunne redde det for mig. Gider ellers ikke sætte mig ind i de mere komplicerede hacknslash-spil.

Elsker dine oversættelser, som "elver-skjalden". Bliv endelig ved med det. Minder mig om den kære Jakob Stegelmann.
1
1ups givet

#3 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

07-11-2012 20:27

Spillet er udgivet. Nogen der overvejer at købe det?

Spillet er generelt blevet modtaget dårligt, og online delen siges allerede at være død. Ikke lige så lovende må man sige. Men jeg vil gerne høre hvad i har at sige om det.
0
1ups givet