Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Officiel hjemmeside for Hyrule Warriors åbner med masser af billeder

Skrevet af KJ85 - 22-05-2014 10:49

For et par dage side kom de første detaljer om Tecmo Koeis Hyrule Warrios frem via indscannede billeder af Famitsu-magasinet, og for at gøre livet lettere for os Nintendo-fans er den officielle hjemmeside for spillet nu åbnet. Den indeholder adskillige billeder af spilbare karakterer såvel som spillets skurke og afslører også allerede, at der er DLC på vej.

Fra oversættelserne af magasinet fra forleden ved vi, at der vil være mange spilbare karakterer, og at nogle af dem i særdeleshed vil overraske. På nuværende tidspunkt er der dog kun offentliggjort to – nemlig Link og Impa:

Link
























Impa














Skurkene i spillet får vi lov at se lidt flere af, for her er allerede tre af dem offentliggjort, men siden indikerer også, at der bliver tilføjet flere senere. Lige nu kender vi altså Shia, Valga og Wizuro:

Shia






Valga






Wizuro




Foruden karaktererne er to af spillets baner blevet afbilledet på hjemmesiden. Den første er Hyrule Field med Hyrule Castle og den anden kunne ligne noget i Gerudo-ørkenen, men jeg er ikke sikker:













Som sagt indikerer hjemmesiden også, at Hyrule Warriors får DLC, og fra Amazon Japan fremgår det tilsyneladende, at kostumer indeholdt i en særlig samlerudgave af spillet er blandt de ting, der også kommer som DLC efter udgivelsen.

Hvad synes I om de ting vi nu har fået lov at se fra spillet?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

22-05-2014 11:35

Nice med Impa fra Skyward Sword.
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

22-05-2014 11:56

Så er det i det mindste ikke Impa, som de har animeret så slibrigt...
0
1ups givet

#3 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

22-05-2014 13:02

Visuelt ser det jo fantastisk ud. Der. Men traileren fra januar (og jeg ved, at det er lang tid siden) var dog ikke ligeså imponerende. Jeg glæder mig meget til at se hvor det her leder hen ad!
0
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

22-05-2014 14:27

Nu giver det endnu mindre mening at Impa ikke har erstattet Sheik i Smash. Måske det bliver et kostume, men det virker også underligt.
0
1ups givet

#5 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

23-05-2014 07:32


0
1ups givet

#6 - XSSBM

Level: 9 (Bob-omb)

23-05-2014 08:41

OH SCHNAP! DET SER DOPE UD!!!! XD
0
1ups givet

#7 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 15:18

Læste lige følgende, hvilket jeg synes er rigtig fedt, selvom jeg så ikke lige mener Warriors serien bør være første vej at gå, men det irrelevant ift. pointen:

“Aonuma also mentions that this ties in with his earlier words, when he expressed his desire to change the mindset of having The Legend of Zelda stick to its traditional roots. For this reason, he felt that Hyrule Warriors would make things interesting.”

“The Legend of Zelda has a history of 27 years, and the way it is played has already been well-established,” says Hayashi. “So at first, we went in the direction of wanting to make something that could follow the way The Legend of Zelda is played.”

“However, that is something you could experience by playing any game of The Legend of Zelda series, and even if we could imitate the surface of it, it’s not something we could actually make. In the end, we realized that it would be best to make a Warriors title that has elements from The Legend of Zelda series.”

Aonuma adds, “There wouldn’t be a reason for making it a Warriors [game]otherwise, right? I wanted Tecmo Koei to make a Zelda game that I can’t make. And for this reason, I asked them to ‘give it more of a Warriors approach.”



Rigtig glad for, at de tør gøre det her, for det giver håb om andet. Fx. sagde HAL forleden, at de gerne ville lave et 3D Kirby spil, og det synes jeg er en udemærket idé.

Nintendo har en historie med at fejle, når det kommer til at vige fra det kendte gameplay (fx. Zelda 2 eller Star Fox Adventures, det de to der lige kommer til hoved), men hvis de begiver sig ud i fuldstændig nye områder med deres IP's, så kan det jo bane vej for noget rigtig godt, ligesom vi håber for Hyrule Warriors.

0
1ups givet

#8 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

25-05-2014 15:29

OliverAdam skrev:
Nintendo har en historie med at fejle, når det kommer til at vige fra det kendte gameplay (fx. Zelda 2 eller Star Fox Adventures, det de to der lige kommer til hoved), men hvis de begiver sig ud i fuldstændig nye områder med deres IP's, så kan det jo bane vej for noget rigtig godt, ligesom vi håber for Hyrule Warriors.



Spørgsmålet er så om det er fans eller Nintendo der fejler i de to tilfældet. Jeg synes personligt begge spil er pænt over middel, men hvis fans forventer noget andet kan det jo sagtens blive en fiasko alligevel. Crossbow Training klarede sig vist ikke vildt godt og det samme med Pokémon Conquest, men begge skulle vist eftersigende være ret gode spil også.

0
1ups givet

#9 - AND

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 16:59

Det var Rare der lavede Star Fox Adventures.. Derudover gik det vist okay for Super Mario 64 (selvom undertegnede ikke er fan!) og det var da også noget af en omvæltning fra 2D tiden.
0
1ups givet

#10 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 17:08

Det var Rare der lavede Star Fox Adventures..



Point being? Rare var Nintendos på daværende tidspunkt, og beslutningen om at gå fra Dinosaur Planet til Starfox Adventures var Miyamotos.

Nu må i jo lige slappe af drenge, jeg sagde ikke at ALLE Nintendos overgange fra én stil til anden er en historisk tragedie, men vi kan vidst alle enes om, at der er titler iblandt som er virkelig set ned på, såsom fx. Star Fox på GC, som ikke fungerede for fans af Lylat Wars, i hvert fald ikke dem som troede på, at der var mere railshooter forude. Jeg var endda generøs ikke at tage CD-i Zelda op, eller Mario Hotel.

Sunshine hører også blandt én af de titler som splitter fans, selvom jeg personligt elsker det.

Min pointe er, at Hyrule Warriors er et safe bet, da det benytte sig af en helt specifik og let genkendelig genre af spil. Ja snarere spilserie. Alle ved hvad Warriors spillene byder på - i hvert fald en god portion! Hvis det her viser sig at være en succes, og lad os da håbe på det, så kan det måske føre til, at Nintendo tør give lidt mere slip på idéen om, at deres IP's kun må anvendes til ét specifikt formål. Mario er så umiddelbart ekskluderet i den påstand, for han kan være i en bil, spille sport, være lavet af papir, og meget mere.

0
1ups givet

#11 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 21:37

Der er iøvrigt én som har lavet et cover for sjovt. Jeg køber det, hvis det ser sådan ud!


0
1ups givet

#12 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

25-05-2014 23:00

Hvis det er billeder fra selve gameplay synes jeg det ser rigtig godt ud og lovende.. Håber så det er det, og ikke bare er noget redigeret billeder og sådan Smiley
1
1ups givet

#13 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 23:43

Sikkert en smule bullshots, but who knows - det ser bestemt bedre ud end januar-traileren, og det skulle det jo også gerne med månedernes forskel, men vil gerne selv se det i bevægelse!
0
1ups givet

#14 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

27-05-2014 15:10

Jeg ville ønske, at man selv kunne navngive skurkene i flere spil.
For mig vil de der 3 skurke være henholdsvis Veran, Onox og Vaati.
Jeg gider ikke "nye" skurke, hvis det betyder de bare er samme arketype som dem der har været før. Der er ingen grund til at introducere dem som nye hvis ikke de er fundamentalt anderledes?
1
1ups givet

#15 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

27-05-2014 17:53

Der er ingen grund til at introducere dem som nye hvis ikke de er fundamentalt anderledes?



True, men samtidig ville det da også være en smule kedeligt, hvis et altid var de samme fjender. Jeg mener Mario bør fx. bare dræbe Bowser for good...

0
1ups givet