LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

Pikmin GO bliver til Pikm...

Ny opdatering til Disney ...

Baten Kaitos I & II HD Re...

Ny trailer for EA Sports ...

N-cast #186: Ny bombastis...

Another Code: Recollectio...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Danske retro forhandlere

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Retro gear

Splatoon 3

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

OneTake: Kærlighedsspam, Game Boy og E3-rygter

Skrevet af PixelTV - 07-06-2015 11:45

I OneTake fra Pixel.tv samles der op på ugens spilnyheder på tværs af spilenheder, og vil du vide, hvad der sker generelt – ikke bare på Nintendo-fronten – så er det her, du kan skabe dig det hurtige overblik. Det er OneTake som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen der er gået.I denne udgave af OneTake er Mads på besøg som vikar, det har han været tidligere, så ingen grund til bekymring.

Der har været finale i Champions League og i den forbindelse blev verdenmesterskaberne i Pro Evolution Soccer afviklet. Vi har spurgt danske August Rosenmeier, som tidligere har været verdensmester i FIFA, om han ville være lige så god til spillet - hør hvad han havde at sige.

Ugens Blog: Spil skaber venskab


Fallout 4 er blevet annonceret og vi taler lidt om hvad der gør netop denne spilserie til noget særligt og om det bliver en konkurrent til Mad Max.

Se mere: Om Mad Max


Til Oktober får vi Nathan Drake Collection, som er tre Uncharted spil - tidligere udgivet på PS3, nu på PS4. Så har vi ngoet at lave mens vi venter på Uncharted 4, men der mangler et spil i Nathan samlingen?

Læs mere: Om Nathan Drake


Vi beskæftiger os også lidt med E3 og rygter om hvilke spil vi vil få annonceringer på. Hvad får vi at se? Mafia 3? Dishonored 2? og hvad håber værterne på? Her vil vi naturligvis gerne høre hvad du glæder dig til?

Læs mere: Om Dark Souls 3


Som altid forholder vi os til nogle af alle de kommentarer, der er kommet fra jer, der ser med. I denne uge handler det om Windows 10, Game Boy, men også om #PixelArmy, der med stor succes harhar spredt kærlighedsspam i den forgangne uge og nu gør vi det igen , men hvem er den heldige, der skal modtage kærlighed?

Ugens udgivelser: Heroes of the Storm, Hitman Sniper og det meget omtalte Hatred. Desuden er der også kommet et spil med skærmtrolden Hugo og fodboldspilleren Ronaldo - det involverer et skateboard og minder en del om et andet dansk spil

Se mere: Heroes of The Storm


Som altid har vi den Røde Kuffert som i denne uge indeholder et vigtigt element til sommervarmen og en lille opfordring til at se programmet helt færdigt :)

God fornøjelse...

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

07-06-2015 14:09

45 sekunder om 20 år gamle Game Boy spil, i en 22 minutter lang video der omhandler spil der aldrig kommer til en Nintendo platform, publiceret på en hjemmeside som er hårdt imod tanken om at åbne op for andre konsoller. Godt brug af alles tid.
2
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-06-2015 15:03

^At man interesserer sig for Nintendo betyder da ikke nødvendigvis, at man ikke er interesseret i nyheder om andre platforme, og en nyhed om ugen er jo ikke noget, der frarøver siden sin Nintendo-ånd. Jeg ser det for at holde mig orienteret om ting jeg alligevel ikke gider læse op på Smiley

Kunne pixel.tv være bedre til at fokusere på Nintendo-indhold? Bestemt! Hele fire Nintendo-udgivelser blev glemt under "ugens udgivelser" i løbet af maj, hvor Kirby and the Rainbow Painbrush, Puzzle & Dragons + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition, Code Name S.T.E.A.M. og Fossil Fighters: Frontier altså blev udgivet herhjemme.

Splatoon huskede de heldigvis, men deres anmelder anbefaler, at man venter med at købe det indtil august, hvor den store opdatering kommer, fordi det ikke har indhold nok. Fair nok at have den holdning, men man skal da også tage i betragtning, at spillet er en budgetudgivelse til blot omkring de 300 kr., hvilket er en del billigere end PS4 -og Xbox One-spil, så man får alligevel rigeligt med underholdning for sine penge..

Nå, det var et sidespring, og skulle jeg vælge et yndligs Game Boy-spil, så er det Wario Land: Super Mario Land 3, som var mit første spil til den store (for mit vedkommende) røde klods af en konsol.

Til E3 glæder jeg mig mest til at få en spilannoncering fra Retro Studios, så skal selvfølgelig sidde klistret til skærmen, når Nintendo fyrer deres Digital Event af. Forhåbentligt står den på et nyt Metroid, men det er næsten ligegyldigt hvad de annoncerer - godt skal det nok blive Smiley
0
1ups givet

#3 - KennethDN

Level: 11 (Octorok)

07-06-2015 17:21

Jeg vil også sige, når man kan få Splatoon for 369 kr. med tilhørende amiibo (der normalt koster omkring 150 kr., hvis de skal købes separat), så er det da bestemt noget man burde tage højde for i en vurdering. Det er hvertfald en pris, der ligger væsentligt under den pris man kan finde på mange nye spiludgivelser som set til PS4 og Xbox One.

Hvad E3 angår, så blev både Zelda og Star Fox annonceret til Wii U sidste år, men vi har ikke rigtig hørt noget siden da. Vi ved Zelda blev udskudt på grund af udviklerne så et enormt potentiale i den retning spillet bevægede sig hen imod, og derfor valgte at udskyde spillet. Det ville da være skønt at høre, hvad de har benyttet den ekstra udviklingstid på. Hvad det Miyamoto-producerede Star Fox angår, har vi kun hørt om mekanikken spillet benytter, så kunne godt forestille mig at de vil bringe gameplay i år, hvilket jeg virkelig ser frem til. Jeg glæder mig desuden også til at høre hvad Retro arbejder på.

Mit ynglingsspil til den gamle gameboy må nok enten være Tetris, et af de originale Pokémon spil eller The Legend of Zelda: Link's Awakening, men der er godt nok mange gode Smiley
0
1ups givet

#4 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

07-06-2015 20:54

Det er jo også ret sjovt, at denne Pacman nyhed, jeg skrev for et par uger siden blev afvist. Den finder jeg da lidt mere relevant for denne side Smiley Det er bare en personlig holdning.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-06-2015 21:03

^Den nyhed havde ingen relevans, da spillet ikke kommer til en Nintendo-platform, og mere var der sådan set ikke i det. Vi bringer ikke nyheder om mobil-spil kan du nok se. Du skal ikke tage det personligt Smiley

De her indslag fra Pixel.tv er med til at give noget indhold i weekenderne, hvor der typisk ikke er nogen nyheder, og så kan sådan nogle som mig, der ikke gider følge med i nyheder på PS- og Xbox-sider blive hurtigt opdateret på en god måde. Jeg synes det er fedt, at indslagene bliver postet her, så jeg kan kommentere på dem uden at skulle oprette mig på en anden side, og samtidig kan jeg diskutere indholdet med folk med samme interesser..
0
1ups givet

#6 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

07-06-2015 21:20

^K, fair nok. Jeg tager det heller ikke personligt, jeg ville bare konfrontere med det, da jeg ikke helt forstod, hvorfor du gjorde en undtagelse med dem Smiley
0
1ups givet

#7 - martin31

Level: 9 (Bob-omb)

07-06-2015 22:05

Til KennethDN

Hvor kan man købe Splatoon med en Amiibo for kun 369 kr ?

Eller andre som ved det Smiley
0
1ups givet

#8 - KennethDN

Level: 11 (Octorok)

07-06-2015 23:44

Jeg fandt den til den pris i min lokale Fona (Strøget i Aarhus). Det var dog en Limited Edition, så jeg tror ikke de har flere. Der var ihvertfald ikke flere tilbage i butikken torsdag aften, og jeg kan heller ikke se nogen på deres hjemmeside.
0
1ups givet