Pokémon Home kommer til ...

Ny trailer for The Plucky...

Første trailer for anden...

Hogwarts Legacy forsinkes...

Lanceringstrailer for Leg...

Nintendo har ingen planer...

Nintendo eShop highlights...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Få genopfrisket historie...

Double Dragon Gaiden: Ris...

få penge gratis ved at k...

Pokemon Home kommer Den 3...

Retro gear

Danske retro forhandlere

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Legend of Zelda: Tears of...

Kender I det når man sæ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

OneTake - Mario hyldest m.m.

Skrevet af PixelTV - 13-09-2015 14:34

I OneTake fra Pixel.tv samles der op på ugens spilnyheder på tværs af spilenheder, og vil du vide, hvad der sker generelt – ikke bare på Nintendo-fronten – så er det her, du kan skabe dig det hurtige overblik. Det er OneTake, som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået.Vi runder Apples pressemøde, der som ventet, gav os håb om mere og bedre gaming muligheder på Apple TV, men også en ny feature på iPhone 6s, der vækker begejstring.

 Læs mere: Højdepunkter fra Apple keynoteEt nyt Football Manager er på vej, vi har fået en udgivelsesdato og lidt om de nye muligheder.

 Læs mere: Om Football Manager 2016To af de helt store har haft fødselsdag i den her uge. Den ene er PlayStations Spyro og den anden, er vel nok spilbranchens største stjerne; Super Mario Bros.
Det fejrer vi og ser tilbage på nogle af højdepunkterne.

Læs også: Super Mario - We Salute youEt dansk spil har mødt stor modstand på nettet. Det handler naturligvis om Playing Historie 2: Slave Trade, hvor du havde muligheden for at spille "Tetris" med slaver. Er der en mening med galskaben? Eller er det helt ok, at det skal gennem censur-maskinen?

Læs også: Censur af dansk spilDet er kommet frem hvem, der ser mest porno på deres konsol og hvilken slags. Hvem er de mest liderlige?

Vi har igen udvalgt et par kommentare fra jer, der ser med. Denne gang gode råd til folk, der gerne vil mere Left 4 Dead og om et spil, hvor det handler om at finde sin far, der gemmer sig balndt andre mænd, under bruseren.

Blandt ugens udgivelser finder vi Super Mario Maker og PlayStations Tearaway

Se også: Anmeldelse af Super Mario Maker


Det er gået over alt forventning med, at angribe internettet med kærlighedsspam, derfor har vi oprettet den her fb gruppe; #PixelArmy

I "Den Røde Kuffert" gemmer der sig noget virkelig praktisk.

Se også den her alternative udgave af en fødselsdagssang :)


God fornøjelse og som altid, del din mening, giv os et like og ha' en Super Mario dag.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-09-2015 00:00

Det kan da vist ikke passe, at N-club-folket ikke har nogle kommentarer, når nu Super Mario Bros.' fødselsdag fejres med kage og det hele Smiley

Mit eget første Mario-minde er formentlig at have spillet det originale NES-spil hos nogen, men først da der kom en Game Boy i hus i starten af 90'erne fik jeg mit eget spil i form af Super Mario Land 2: 6 Golden Coins, der blev gennemspillet ret mange gange i barndommen.

Det bedste minde med Mario er straks værre, for der er virkelig mange gode minder med alverdens spil i forskellige afskygninger. Super Mario 64, Mario Kart 64 og Mario Party har i hvert fald betydet meget for mig, da Nintendo 64 var den første hjemmekonsol fra Nintendo i vores hjem, og de to sidstnævnte blev spillet gang på gang, når venner og familie var på besøg.

Da jeg så var flyttet hjemmefra hev Wii'en mig tilbage til konsolmarkedet, og jeg begyndte for alvor at investere i en masse spil. Super Mario Galaxy-spillene er for mig nogle af de absolut bedste 3D-platformere, og med Virtual Console fik det første Paper Mario sparket mig ind i den eventyrlige RPG-verden, som er fuldstændig fantastisk. Mario & Luigi-serien er ligeledes en virkelig god oplevelse, og begge RPG-serier lever jo i bedste velgående.

Ja, Mario er vist svær at komme uden om Smiley

En lille rettelse til Teemu skal også lyde, for Pauline er ikke hende vi i dag kender som Daisy. Pauline findes stadigvæk i Mario vs. Donkey Kong-serien, og ser ud som på billedet herunder.For resten super cool fødselsdagssang Smiley
0
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

14-09-2015 00:41

Jamen så vil jeg da også byde ind med mine Mario-oplevelser. Den første kan jeg helt ubetvivlet sige må have været Super Mario Bros. 3 til NES, som min storebror havde. Det første Mario-spil jeg selv fik må have været Super Mario Land 2: 6 Golden Coins, men det jeg har brugt mest tid på i barndommen må være Super Mario Bros. Deluxe til Game Boy Color.

Minder er der ligesom KJ nævner jo masser af gode af, så der vil jeg da ikke kunne vælge noget. Den første nintendo hjemmekonsol jeg ejede var godt nok wii'en, men jeg har også haft masser af sjove oplevelser med Mario 64, Mario Kart 64 og Mario Party hos mine venner, men det slår nok ikke første gang jeg satte gang i Super Mario Galaxy til wii, det er godt nok et stjernegodt (pun intended) spil.

Og så kan jeg da vist ikke komme udenom det kick jeg har fået ud af at sidde og nørde med Mario Makers baneeditor og klare andres spilleres baner. Det er godt nok den ultimative mariooplevelse Smiley
0
1ups givet

#3 - KillerJoe

Level: 1 (Goomba)

20-09-2015 13:00

Jeg har faktisk ikke haft spillet ret meget Mario i "gamle dage". Mit største mario-minde var helt klart da jeg fik en Wii og da Super Mario Galaxy udkom. Det spil , musikken, alle de forskellige banedesign var virkelig fede og innovative. Elskede virkelig det spil.
0
1ups givet