Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

OneTake: Minecraft for voldsomt til Tyrkiet?

Skrevet af PixelTV - 15-03-2015 11:36

I OneTake fra Pixel.tv samles der op på ugens spilnyheder på tværs af spilenheder, og vil du vide, hvad der sker generelt – ikke bare på Nintendo-fronten – så er det her, du kan skabe dig det hurtige overblik. Det er som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset.



Spilglade bilentusiaster har gennem længere tid glædet sig til Project Cars et bilspil, der skal give dig muligheden for at nørde med detaljerne. Bilspillet er dog rykket igen, derfor giver værterne et bud på hvad Project Cars i virkeligheden står for?
Læs også: Project Cars udskudt igen ...igen

Et andet spil, der er blevet rykket er Uncharted 4, virkelig ærgerligt! Endnu mere ærgerligt er den udmelding, der fulgte med?

Minecraft, der er kendt for at appellere til kreativiteten er blevet bedømt for voldsomt til Tyrkiet, men hvorfor?
Læs også: Minecraft bør forbydes

Om et par uger afvikles der VM i Call of Duty, der er desværre ikke noget dansk hold repræsenteret, er vi ikke gode nok?
Vi sender et kamerahold til CoD VM, der foregår i Los Angeles og råder over en præmiepulje på 1 million dollars, har du ønsker til indhold du vil se der fra?
Se også: Vinderinterview med CoD Champs 2014

Det kommende spil; Bloodborne - har noget tilfælles med Call of Duty, FIFA, Far Cry, etc., men hvad?

Årets største Counter-strike turnering for piger bliver udkæmpet på dansk jord, hvorfor er det egentlig at kvinder og mænd ikke deltager i samme turneringer?
Læs også: Michaela: Counter-Strike på fuld tid

Vi vender et par af de kommentarer, der er skrevet af jer, der ser med og ser kort på ugens udgivelser, der byder på nogle ganske interessante og ikke mindst overraskende titler, der har faktisk også sneget sig et dansk spil ind.
Læs også: 10 facts om Ori and the blind Forest

Den Røde Kuffert, indeholder et ønske fra en af jer, der ser med. Vil du komme med ønsker til indhold i Den Røde Kuffert er det: her

God fornøjelse

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-03-2015 12:58

Tja, så fik Teemo da ret i første omgang med Project Cars, men havde godt nok ikke forventet, at en 2 ugers udskydelse skulle blive til 2 måneder i stedet..

Når det er sagt, så kan jeg godt lide at se programmet, men hvordan udvælger I nyheder til programmet? Jeg synes jo noget af det vigtigste at komme omkring må være eksklusiv-titler og de større spil, og denne gang er I da også inde på både Uncharted 4 til PS og Ori and the Blind Forest til Xbox, men hvad så med Kirby and the Rainbow Painbrush til Wii U - var det ikke nævneværdigt, at det havde fået en udgivelsesdato?

Generelt synes jeg ofte i forbigår nyheder om Nintendo-udgivelser, men er der en årsag til det? Synes I Nintendo er for dårlige til at informere om spillene? Giver de jer for få chancer til at prøve spillene, eller er der andre årsager bag?
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

16-03-2015 09:35

KJ85 skrev:
Kirby and the Rainbow Painbrush til Wii U - var det ikke nævneværdigt, at det havde fået en udgivelsesdato?


Helt ærligt - nej, det er slet ikke nævneværdigt. Det er et second-tier spil, der nok i bedste fald sælger et par hundrede tusind eksemplarer (udenfor Japan) og den eneste grund til, at det måske er nævneværdigt er at der er en lettere spiltørke for tiden.

Men ja, hvordan udvælger I nyhederne - er det dem, I selv har en holdning til, eller er det mere eller mindre tilfældigt?

0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-03-2015 10:06

^Overrasker mig lidt, at du er af den holdning.

Alt ære og respekt for kvaliteten af Ori and the Blind Forest, men så burde man jo heller ikke bruge tid på det, eller hvad? Nu var det godt nok bare nævnt som en af ugens udgivelser denne gang, men der er før blevet brugt krudt på det i programmet. Det er et Indie-spil publiceret af Microsoft, så det er jo heller ikke en stor titel.. Det er i modsætning til Kirby ikke noget du kan gå ned og købe i en butik, så vidt jeg er orienteret..
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

16-03-2015 10:52

Jeg er ikke Kirby-fan, og de der paintbrush-spil ser enormt kedelige ud. Det kan godt være, det farver min holdning lidt. Smiley

Kan selvfølgelig ikke tale på andres vegne mht. Ori, men jeg kan personligt ikke få armene ned over det spil, selvom jeg ikke har spilet det. Det ser måske ikke originalt ud, men det skulle være bundsolidt, og det er ret imponerende, at Microsoft bruger et spil fra en indie udvikler til at promovere Xbox One. Igen, jeg elsker genren, som Ori repræsenterer, så der er jeg nok også lidt farvet. Det hjælper dog på det, at spillet har modtaget enormt positiv kritik verden over (hvor Kirby kun modtager gode anmeldelser uden at være prængende).

Ori er digital only, ja.

Er dog enig i, at Nintendo ofte bliver overset i andre medier i Danmark, medmindre det er noget negativt, der skal dækkes.
0
1ups givet